Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@ASTRO

Hala düşünüyorum Uğur'cum çıkayım mı çıkmayım mı diye ama galiba çıkmayacam. Karagöl yolunda çok yemin ettiydim bisiklete binmeyecem diye. Yemini bozmanın kefaretini öğrenmem lazım.:D

:D ben bu aksam temizlik yapcam, ev berbat halde...:(
Hem zaten siliklerle arazi zor... bisikleti de dün cillop vaziyete soktum, su an ayna gibi parliyor ;)

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@Şafak Atilla Akpınar

Sinirden silmiştir o... hem zaten karagöl türündan dönerken sölemişti, hepinizi silcem diye :D sen beni ekle onun yerine :D

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@gokdaltercume

:D:D:D Ekledim abi şimdi. Demek ki neymiş, büyük konuşmamak lazımmış, ne sizi silebiliyom ne de pisletimden ayrılabiliyom:D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Ben gelcem şu yaralı halimle söyleyin geleyim:)

@ASTRO

Abi ODTÜ derken kampüsten bahsediyosun sanırım eğer öyle ise bu kadar adamı ODTÜ'ye nasıl sokacaksın güvenlik başkanı tanıdıksa benide tanıştırır mısın ? :D:D

arkadaşlar bu buluşma işini kesin bir dille yazın ki okuyanlarda anlayabilsin ben hiç birşey anlayamadım odtü de mi buluşuluyo ne zaman buluşuluyo saat kaçta buluşuluyo lütfen bunları belirtin

19 AĞUSTOS 2009
Tur Programı:

Buluşma Nokası : Emek Metro Çıkışı (Aşti tarafındaki çıkış)

Hareket Saati : 19:30

Güzergah: Konya Yolu üzerinden Odtü arazisine giriş yapılacaktır. Maden ocağının oraya kadar gittikten sonra geri dönüş ODTÜ içerisinde çay molası.

Not: Gelecek arkadaşlar lütfen buraya adını yazsın. Kimin geleceğini bilirsek ona göre yola çıkarız.

Geri