Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Yaw kusura bakmayın bizim biraderin yaptığı son kazadan sonra motor lafı acayip cinlendiriyor beni ölümden döndüde kendisi :( .

Scudo
@murty

Adam haklı valla bir gün önce yordum ben onu ama herşey senin içindi Murat'ım gitmeni istemedim Çubuğa kıyamadım sana :p :D ama sen inat etmişin gittin gene :boese157:

Şuna çok güldüm ya

odunla bisikletli turist dövmek;

*O. Ç. olmanın şartlarından biridir.

*bisikletçi turistlere tayt giydikleri için kıl olma sebepli olabilecek eylem.

- bu ne lan bunlar böyle taytlı taytlı geziyolar ortada karı gibi.
+ harbi lan, bi de erkek olcaklar a..na ko..im!
- bak şimdi bak, napcam i..nelere!

ve olaylar gelişir...

:D:D:D

Bu cümleler için ta Ordu da turist olmanıza gerek yok ,Çubuk ta farklı bir şey yaşanmadı hatta Uğur abi iki sokak yukarı çıkın Şentepe de çokça mevcuttur ,dikkatinizi çekiyorum saldıranlar baba oğul yaş 30-18 :D

• Beğen
Tepkiler: Uğur Güngör
@murty

Evet oda ayrı bir muamma tabi :D 30-18 =12 lem adama kuş ötiimi kuş kuş demezler mi? :D:D:D

Hatta 9 ayda anne karnında 11 olur :)

• Beğen
Tepkiler: murty
Her türlü organizejina katılırım :) bugün ankara içinde turum olcak gelmek isteyen arasın :p
Ahlatlıbel>turan güneş>kızılay>keçiören>kızılay dikmen

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Ya bizim millet olarak kolay gaza gelme huyumuz var. Bizi öyle bir gaza getirmişler ki elde etmeye çaba harcamadığımız ırk, inanç gibi şeylerimiz sayesinde tüm diğerlerinden üstün olduğumuzu sanıp duruyoruz. Yine aynı gazın etkisiyle kendimizi ve toplumumuzu geliştirmek için çaba sarfetmemiz gerekmediğini düşünüyoruz. Bunun aksine bizler gibi fark yaratmaya çalışanlar, kişisel gelişimlerine önem verenler var muhakkak ama onlar da toplumu geliştirmek için zayıf kalıyorlar. Bu nedenledir ki dışarıdan ithal ettiğimiz teknolojiyle modernleştik (o da bir yere kadar da) ama toplumsal olarak hakikaten çok ilkeliz. Beşeri ilişkilerimiz, yaşam tarzımız, kişisel gelişimimiz, topluma herhangi yönden katkımız ya da diğer insanlara verdiğimiz değer anlamında çok yolumuz var. Ancak biz daha pedala basmamışken yol almayı beklemeyelim.

Ama grup olarak bastığımız pedaldan ayağımızı çekmeden üzerimize düşeni yapalım, bize katılanlar ile görüp de özenenlere örnek olmaya devam edelim. Bu arada biz gibi pedallayanların çoğalarak toplumu sürükleyecek sayıya ulaşmalarını ve hep beraber ilerleyeceğimiz günleri bekleyelim.

@Şafak Atilla Akpınar

Ahlatlı bel neresi ? :)
Ben katılmak istiyorum...

Ahlatlıbel inceğin yanında piknik alanı gibi bir yer...
Yalnız 7 gibi erdoğan bisiklete gitcem...Geri dönüşte lastikleri söktük ya arkada rotor pad e deli sürtüyor bi ayar yaptırmaya gitcem...7.30 gibi kızılaydan konya yoluna çıkarım.Kızılayda katılırsın bana murty :p

@Şafak Atilla Akpınar

Sen yenimahalleye gel ben sana dondurma ısmarlıyım yorma beni ahlatlı bel falan :D

@Şafak Atilla Akpınar

20:00 - 20:30 civarı Ahlatlıbel ne kadar tekin olur turistlerin olayına dönmesin sizinki de :eek:

@murty

Ben Yenimahalle metro durağının etrafını 1 saat tavaf ederim ok dir benim için isteyen katılabilir :D:D gidiş dönüş 10km uzun çaplı gezi :D

Gençler şehir içini boşverin gelin ODTÜ arazisine gidelim iniş keyifli oluyor bugi bugi yaparız :)

• Beğen
Tepkiler: murty
@Şafak Atilla Akpınar

Yanlız çıkarsan kendine dikkat et otostopçu neyi alma sakın :D

Hadi nereye gidiyoruz kısa metrajlı az pedal çok muhabbet bir yer olsun:)

Bi biskrem alsanız gelebilirm:)
Az önce zinciri temizlerken baş parmağı aynakola ile zincir arasına sıkıştırdım:(
3 diş spin atti parmak üzerinde ,şu gezi meselesinde acele edin bence:)

Geri