Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@gokdaltercume

MTB cilerlede takılmayık artık ondan keylii ayak bağı olurlar abi :D:D:D.

Az daha kaşınırsam Perşembe akşamı MTB ci dayağı yiicem heralde :D

@sottozero

Ohoo siz kategoriyi karıştırmışsınız hocam bisiklete mecburiyetten ulaşım aracı olarak biniyorsanız arabaya binin hadi oda yoksa otobüse felan binin bizde motor var ama bana sigarayı motor değil bisiklet bıraktırdı. İmkanınız varsa motoru alın gene kenarda dursun ama bisikletle aynı kefeye koymayın ona farklı amaçla bisiklete farklı amaçla binmek lazım.

Ha bide motorun bize getirdikleri çizikler içinde iki diz, yine aynı durumda bir dirsek, çok derin çiziklerle kaplı iki el, sıyrılmış omuz kaskın halini görseniz Allah korusun derdiniz vs.

@Uğur Güngör

Şaka yapıyorum:D Bisikletle motosikleti asla karşılaştırmam. Bisiklet felsefesi olan, insana özgüven veren, çevreci, sağlıklı vs. daha bir sürü şey ekleyebileceğim bir araçtır.

@fecredall

Bununla bisikletlede mi kaza olabilir demek istedin Fecredal'ım o zaman ey Anka bir araştırın bakalım dünyada en çok hangi araçla kaza yapınca ölünüyor şahsen benim tanışmışlığım olan 2 kişi var.

@sottozero

Ben sözümün arkasındayım gidondada uyudum Uğur abi sağolsun gecenin bi vakti ODTÜ falan :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Güngör
@Uğur Güngör

Kazanın içinde zaten bisiklet geçiyor abi. Bizimde başımıza sataşmalar geliyor. O anlamda dedim. Nihayetinde genellikle Türkiye sınırları içerinde geziyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Güngör
Geri