Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Yolda hiç eğim yok. Bu da ortalamamızın yaklaşık 30-35 olacagı anlamına gelir. Tempolu ve disiplinli sürdükten sonra başaramayacagimiz iş yok. Bak Nükleer Kediye, adam Ankara'dan Afyona gitti, bir günde 367 KM!

Scudo
Ahmet abi iyi bir antrenmanlı kişi sabah erken vakitte yola çıkarsa akşama Konya'ya varır. Yolda eğim olmaması ortalamanın 30-35 km/sa olacağı anlamına gelmez unutmayalım ki ovada pedallayacağız... :) Bisikletçilerin korkulu rüyası rüzgar :) Ve şunuda ekleyeyim Mtb ile uzun yolda ortalama 25 km/sa tutturmak hiçte kolay değildir :) Nükleer Kedi yol bisikletcisi :)

Haftasonu ne var diycem ama ramazan mı başlıyor ??:)
Bisiklet satılmazsa gidene kadar turlarda size eşlik edeceğim:)

Ne yapıyonuz gençler birbirinize gaz verip durmayın. Ortalama 25km/s tutturulabilir bir tempo ama üstüne pek ihtimal vermiyorum ben. Hiç durmadan pedallasak 10 saat sürer. En az 2-3 saat mola vermek gerekir yemek ve diğer ihtiyaçlar için. Toplmda 12-13 saat sürecek bir yol. Tabi hiç aksilik olmazsa. Bir de oraya gittikten sonra ironlarla pedallamak var. Ona gücümüz kalır mı bilmem.

@murty

Dostum akşama 18:45 ile 20:15 arası çıkabilirim sadece yani akşam yemeğinden önce antreman amaçlı yoksa hanım kızii :( bide yarın için izin alamam bu gece çıkarsam :D

Ahmet abinin güle güle turunu kaçırmak istemem :).

Bence yapılamaz bir yol değil, ama gittiğimiz yerde çok iyi dinlenme şartları olmalı, bir de yolda zaman kaybettirici değişik durumlar sözkonusu olabilir. Geç saatte varmayı göze almak gerek. Ironman'ler de 286 km idi yanlış hatırlamıyorsam bir yol yapmışlardı. Bu yol sanırım 24 saati geçmişti. Tabii şartlar ve yol durumu farklı olabilir ama yine de hedeflenen sürenin çok üzerinde olurmuş gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Iron-Anka kardeşligi şeklinde de olabilir... Ironlar Ankaraya gelecek (Otobüs) ve bizimle beraber Konya'ya dönecekler...... Yoruldugumuz yerde Mesut abi, ya da Dede bizi çamaşır ipyle çeker (Iron ünvanını almak kolay değil)

@gokdaltercume

Ben açtım işler kesat :)
Yolcu hani iyide bu yollarda ne kadar konforlu tartışılır ,düşünsenize karagöl yolunu yol pisikleti ile çıktığımızı :)

Geri