Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Şafak Atilla Akpınar

Benim yerime de eğlenin :p

Scudo
@Görkem Kılınç

Eğer gelme durumum olursa sizden birini ararım. Grubumuzun doğum gününü atlamayalım değil mi:D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@murty

Ben Yenimahalle'deyim seninle gelip bu organizasyona katılmak isterim ama nasıl yapacaksın direk Tigem'e mi geçeceksin yoksa Kızılay'a gidip geri mi döneceksin? Ben iş çıkışı 19:10 gibi ancak evde olabiliyorum yemek olayına hiç girmeden 19:20 gibi en geç evden çıkmış olurum yemeğimi tigemde yerim artık.

• Beğen
Tepkiler: murty
@Uğur Güngör

Yenimahalleden kızılaya sonra tigeme gidebliriz hem bacakları açmış oluruz:)
19:30 yosun pastanesinin orda buluşabliriz

• Beğen
Tepkiler: Uğur Güngör
E Esat'tan gidecek kimse yok mu ? Kızılay'a kadar tek başına mı pedal basacağım ? :D

Benimde 20.30 sınavım var. Sınav biter, bir aksilik de çıkmazsa Tigem'e gelirim.

şimdi kaç kişi olduk güvenparkta ona göre bekleyelim:)

@SerdarAktas90

Tamda onu diycektim Deniz abi Allahını seven geç kalma:)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@Görkem Kılınç

görkem seni vuracam haberin olsun. saat 11:00 a kadar oluruz abi yazınca bende sizlerle tanışmak için atlayıp arabama geldim tigeme. ( şuan çalışıyorum or-an da trt de evde çayyolunda acemi bisikletçi yemedi bisikletle gelmek ) arandım etrafta bisikletçi yok 3-5 güvenliğe sordum görmedik dediler. saati yazsana 22:30 - 23:00 . gazimahallesinden sıhiye yönüne devam ettim yolda karşılaşırız gibisine . bu arada bir lokantanın etrafında 4-5 bisiklet görüm durdum bunlar kimin diye. garsonlarınmış . velhasıl kelam bugün tanışmak kısmette yokmuş.

@Ahmet Bolgi

Abi merhaba. Bende gecikmeli gideceğim bugün. Ama beni aradılar. 11'e kadar Tigem'de oluruz. Bu arada buluşma saati 20:00'da Güvenpark'dı. Yani buluşup çıkana kadar 8:30 olur zaten. Aramadan etmeden plan yapıp hareket ederseniz bunlarla sık sık karşılaşırsınız çünkü çoğu grup üyeleri işten çıkıp eve gelip ordan buluşma yerlerine geldikleri için gecikmeler olabiliyor...

Yani buluşma saati 20:00 yazılmış zaten oradan mantık yürütüle bilinirdi.
Tanışma heyecanından olsa gerek bu yanlış anlama :)
Saygılarımla...

@Görkem Kılınç

ben nöbetteyim görkem saat 24 te çıkacağım nöbetten. sanırım o saate kadar dağılmış olursunuz bide tigemegelişim var . saat 00.30 u bulur. başka zamana kaldı buluşma tanışma artık. arkadaşlara selamlar

Geri