Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Görkem Kılınç

1. Grubun etkinliği sadece senin burada duyurduğun etkinlik mi? (Bence değil grubun katıldığı etkinlik grubun etkinliğidir.)
2. Bize kim ve neden tepki verecek etkinliğe katıldığımız için?
3. Grup üyeleriyle haberleşmek için grubun sayfasından başka bir sayfayı neden kullanalım?
4. Grubun en az dört üyesi bu etkinliğe katılmışsa ben onu grubun bir etkinliği sayarım. Ve bunu da grup üyeleriyle paylaşmamız en doğal hakkımız.

Scudo
Net üstünden oldumu bu konuşmalar olmuyor.Kelimenin bir tanesi bile ters anlaşıldığında kalp kırmalar olabilir.Bunu salı günü veya önümüzde ki bir hafta içinde etkinlikte konuşabilirsiniz.Benim üstüme düşmez daha yeni yeni sizlerler geziyorum ama sizler yoktunuz bizde haftasonunu hiç olmassa grupla değerlendirelim dedik...Kimsenin msn adresi veya telefonu daha bende yok ha almadım 1 aydır tamam :) mecbur ya faceden yada forumdan haberleşiyoruz.

ha şuda yapılabilirdi.Grupta görkem dışında a kişisi ve be kişisi de bir şeyler yazsaydı.O zaman planlar değişirdi.Tek görkemin yazısı olunca işler değşti

Neyse yinede saygımızı kaybetmeden devam edelim...

@sottozero

abicim ayaklarınıza sağlık :) tabiki katılacaksınız. Ancak ortada bir gezi vardı.. sds de buuşmak kaydıya düzenlenmiş.. ancak başka bir gurubun düzenlediği etkinliğin burda yazılıp gurubun bölünmesini sağlanması hoş değildi..

zaten bütün mesele bu.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@sottozero

1.Bu grupda sadece ben etkinlik duyurmuyorum ki. Ben sadece bana söyleneni ve çoğunluğun istediği şeyleri dile getiriyorum (Msn'den)

2.Size kim nie tepki versin ki ? Göbeklerimiz bir mi ki ? İlla her şeyimiz aynı olsun.

3.Çünkü burası Anka Bisiklet Grubu'na ait bir yer ve o etkinlik başka bir etkinliğin. Bu bir saygı kuralıdır. Ortak bir etkinlik yapılmadıkca kimse bir birinin sayfasına yazmaz, yazamaz. Biz gidip de onların veya Avrupa Yakası Pedal Grubu'nun sayfasına etkinliğimizi yazıyormuyuz ? Haberleşmek için yazıla bilinir tabi ki. Burda yoksa ben oraya gidiyorum diye yazıla bilinir ama abartılmaz.

4.Paylaşmanız en doğal hakkınız ki paylaştınız. Ancak bu grupda sadece 4 kişi yok. O grububun etkinliği sayarım demişsiniz. Bende 2. kez diyorum ki o grup bu grup değil...

Saygılarımla...

@Şafak Atilla Akpınar

Benim anlamadığım bu gruba neden sahip çıkmıyorsunuz? Biz yokken kendi gezinizi kendiniz düzenleyin ki onlar bize katılsın? Siz neyi beklediniz?

@aurora79

Denizcim biz zaten sizinle bir an önce görüşüp turla ilgili konuşmak için can atıyorduk. Benim SDS de buluşulacağından gece 12 de haberim oldu ve ne yapılacağı kimlerin katılacağı ile ilgili hiç bir bilgi yoktu. Diğer tura ise hafta başında davet geldi ve Cuma günü Mert, Şafak ve ben katılmaya karar verdik. Gece yarısı yazıyı okuyunca ne yapacağıma karar veremedim ve zaten çok uzun zamandır binmediğim ve her zaman fırsat bulamadığım için programı ve katılımı kesin olan tura gitmeye karar verdim. Eğer SDS de buluşulacağından önceden haberimiz olsaydı Mert de ben de Şafak da sizinle buluşmayı tercih ederdik. Zaten can atıyoruz hikayelerinizi dinlemeye. Dolayısıyla Serdar, ben, Mert ve Şafağın katıldığı tur hakkında arkadaşlar burada yazı yazmış. Ben bunda herhangi bir sakınca görmedim. Eğer ki gruptan herhangi bir kişi ben bir tura katıldım işte fotoğrafları diye burada yayınlasa ona git bunu başka yerde konuş burası yeri değil demem ben. Sonuçta grupta herhangi bir kişinin yaşadığı olay hepimizi ilgilendirir. Birimiz hastalandığı zaman hepimiz üzülüyoruz, sevindiği zaman hepimiz seviniyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Görkem Kılınç

Görkem sanırım şöyle birde eksiklik var. "Msn'den toplantı yapılmasıydı" diyorsun. Ama bizim ne toplantıdan haberimiz var ne başka bişeyden.Yani kısaca orda 3-5 Anka'daş ile konuşulmuştur fakat diğerleri nolcak?

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@SerdarAktas90

Msnde toplantı var .. kim toplandı .. bizim niye haberimiz yok ?

20 civarı kişinin katılacagı ortak bir gezi vardı..geziyi BGB ve Bisikletli gezginler düzenliyor deniliyordu .. ANKA olarak kendimizi duyurduk gösterdik fena mı oldu .. hayır iyi oldu bence ..

YANLIS BİR DAVRANISIM OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM..AMA YANLIS ANLASILAN BİR DURUM OLDUYSA AHŞIM ADINA TÜM ANKA!'DAN ÖZÜR DİLERİM

Arkadaşlar genel bir ricam var, grup biraz büyüdü ve çeşitli sebeplerden kontrol zorlaştı. Bunun hepimiz farkında olmalı ve gruba aktif olarak kulak kabartmalı bir araya gelmek için fırsat kollamalıyız. İlla birisi uğraşıp bizi bir araya getirecek diye bir şart yok. Görkemciğim bunu normalde çok iyi yapıyor ama bu aralar turu saymazsak bile biraz konsantrasyon eksikliği var.

Diğer grupların gezisine katılan arkadaşların mesajlarını ilk okuduğumda biraz erken davrandıklarını düşünmüştüm ve öyle düşünüyorum hala. Grubun bir araya gelmeye can attığı ortada. İlla ki birşeyler olacak, olmasa da bir taraflarından tuttuğumuz gibi büyük turdan arkadaşları alacaz istediğimiz yere fırlatıp anlatın diyecez derken grubun tamamı da katılsa bunları paylaşmamız mümkün olmayan bir geziye erkenden katılacağınızı belirttiniz. Bu doğru değildi bence ama suç da değil elbette. Tabii Görkem kardeş senin de eksiğin var. Birisi kendin katılamayacak olman ki bu çok önemli, büyük turu illa ki senden de duymak isterim, daha sonra sadece senin anlatacağın bir fırsat ya olur ya olmaz. İkincisi ise duyurun her zamankine göre belirsizliği çok olan bir duyuruydu. Ben de gerçekten birşey anlamadım. Ha katılmayışım ondan değil, bu pazar işyerindeydim maalesef. Diğer, SDS'ye gelen ve gelmeyen bizlere tepki gösteren kardeşler de keşke geleceklerini ve beklentilerini şimdi değil de öncesinden belirtselerdi diyor ve bu bahsi kendimce kapatıyorum. Sonuçta kimsenin iyi niyetinden kuşkum yok ama grubun bu döneminde birliktelik için daha fazla çaba bekliyorum. (Ortalık sakin neden tekrar kurcaladın derseniz kendimi bir hatırlatayım dedim)

Genel bir sıkıntım da birkaçtır bahsettiğim gibi işlerim gerçekten çok yorucu ve stresli, ayrıca zaman bırakmıyor bana. Laf olsun diye mesaj yazmak da bana uymuyor. İşin açığı 25-30 mesaj öncesine kadarki iletişimi arıyorum. Ondan sonrası grubun ilk tanıdığım çehresinden çok farklı. Grup kültürümüz anlayışımız biraz terkedildi. Açıp okuduğumda yabancı hissediyorum kendimi. Öyle olmadığını kendime desem de hislerim böyle. Bayağıdır ben de varımdan öteye gitmeyen mesajlarımı saymazsak bu hisler içindeyim. Çeşitli nedenlerle organizasyonlardan uzak kalmış olsam da beni mesaj yazmaktan bile alıkoyan asıl sebep bu. İçtenlikle yazmaya çalıştım. Umarım sözlerim yanlış biryerlere gitmez. Çoğunuz beni yakından tanıyorsunuz. Bazen acı konuşuyorum ama gerçekte manası daha yumuşaktır.

günaydın arkadaşlar... bende bu hafta sonu senelik iznime ayrılmayı planlıyorum.. salı akşam ki tura gelmeyi planlıyorum ama önümüzdeki hafta sonu itibari ile görmeyi çoook istediğim karadenize gideceğim o yüzden sizlerle tura katılamayacağım... .....arkadaşlar bence tartışmaya hiç gerek yok...olumlü düşünüp olumlu konuşmak lazım ..birbirimizi kıracak sözlerde söylememeye özen gösterelim ( kimse kırıcı söz etmemiştir ..sonra demeyim kim kırıcı söz söyledi diye ...)sonuçta hepimiz aklıbaşında yetiştin insanlarız..hepinizi seviyorum kalın salıcakla

Geri