Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Selam Anka' lılar,

turda olanlar ile ilgili bilgilerin devamı:
4. gün Ayvalık'a doğru gidiyorlardı, ancak Ayvalık'a varamadılar :) Altınoluk'ta geceyi geçirdiler.
5. gün Altınoluk'tan Ayvalık'a geçtiler, orası çok hoşlarına gitti herhalde, geceyide Sarımsaklı'da bir Camii avlusunda geçirdiler.
6. gün, bu sabah bir enerji gelmiş ki, kendilerini İzmir' de buldular.
Şu an Konak'ta Saat Kulesi önünde foto çekiliyorlar :)
Ve turu bu akşam saat 23.00' te İzmir otogardan otobüse binerek bitiriyorlar.
Yarın sabah 07.15' te Aşti'de olacaklar. 1 gün önce gelmiş olacaklar bu durumda....
Karşılamaya gitmek isteyenler olur ise, bilgilerinize sunarım. :)

Neslihan

@sottozero

abi pazar gunu düzenlenmiş bir gezi var.. bu geziye bizde ANKA olarak katılabiliriz

Günübirlik Gezi

Tarih: 02 Ağustos 2009 Pazar
Zaman: 06:45 - 11:00
Yer: Göksupark - Eryaman
Cadde/Sokak: İstanbul Yolu
Şehir/Kasaba: Ankara, Turkey

Birinci buluşma noktası 06:45 Beşevler Metro İstasyonu
Merkez Buluşma Noktası 07:00 AOÇ - İstanbul Yolu Kavşağı
İstikamet: Göksupark - Eryaman

@Nesx

Harika bir gezi olduğuna eminim. Katılanlar çok eğlenceli ve kaliteli arkadaşlar. İnşallah bir dahaki turlarda benim gibi gitmek isteyip de gidemeyenler de olur.

Ben de karşılamaya gitmek istiyorum ama yarın iş var gitme ihtimalim zayıf biraz.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Mert Kabtan

İyi akşamlar beyler bayanlar..
Bu hafta ki perşembe gezisinde pazar günü için 2 tur söylendi ama bisiklet gönüllüleri her pazar günü gittikleri kurtboğazından vazgeçip göksu parkında güzel bir pazar kahvaltısına evet dediler.Katılımın yüksek olucağını sizlere burdan söylemek isterim.

beyler hoşgeldiniz yuvanıza ... valla çok çabuk geçti zaman yaaaa ben anlamadım ne zaman gittiniz ne zaman döndünüz karşılamaya gelecektik ama nasip değilmiş... neyse hacı muratın da dediği gibi bi slayt gösterisi yapalım tüm resileri bende yaşamak istiyorum o anlkarı .tekrar hoşgeldiniz ÖZLETTİNİZ KENDİNİZİ YAHUU

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Geri