Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Burdan bir şikayetimi dile getircem...Hayatımda hiç bu kadar garip bakışlara maruz kaldığımı görmemiştim,gülüşmeler bakıp gözleri kaçırmalar kendimi sanki farklı bir boyuttan gelmiş gibi hissettim.
Keçiörenin hemen girişinde Teleferik sisteminin altında hoş otantik bir yer olan Atatürk parkına girdim.O kadar göz hapsinde hissettim ki kendimi artık bakanlara kendi kilonuza bakın yiyip yiyip şişmişsiniz diyecek boyuta gelmek üzereydim.Ama gelmeden oradan bir su içip kaçtım.
Giderken de 2 tane genç bisikletliye raslayıp k.örene nasıl gidilir dedim çocuklar beni samsun yoluna soktu.Samsun yolunun girişini bildiğimden yanlış yoldayız deyip geri döndüm.Böyle garip bir gün yaşadım.Keçiörenin çehresi çok güzel olmuş belediyeyi tebrik etmek lazım

"Burdan bir şikayetimi dile getircem...Hayatımda hiç bu kadar garip bakışlara maruz kaldığımı görmemiştim,gülüşmeler bakıp gözleri kaçırmalar kendimi sanki farklı bir boyuttan gelmiş gibi hissettim.
Keçiörenin hemen girişinde Teleferik sisteminin altında hoş otantik bir yer olan Atatürk parkına girdim.O kadar göz hapsinde hissettim ki kendimi artık bakanlara kendi kilonuza bakın yiyip yiyip şişmişsiniz diyecek boyuta gelmek üzereydim.Ama gelmeden oradan bir su içip kaçtım."
o dediğin bakışlara ben her gün maruz kaldığım için(k.örende oturduğumdan ve her molamda oradan su içtiğim için) artık alıştım ve artık ben onlara gülüyorum (içimden tabii)...:D
şunu da belirtmek isterim bazen bakışlara maruz kalmak güzel olabiliyor,bakışın tipine göre tabi...

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Merhaba, bugün 22 civarlarında Keçiören'de hatta Esenler Caddesinde dolananınız var mıydı? Görünce tanıyamadım , önce Serdar sandım, olmadığını anlayınca belki de henüz tanışmadığım arkadaşlardan biri olabilir diye düşündüm...

Serdar Abi dönüşünü bekliyoruz.

Turdaki kardeşlerle haberleşip Ankara'ya girmeden otobüsten inmelerini sağlayıp orada karşılayalım mı? Ne dersiniz? Tabii inecekleri yer ve saati de kararlaştırıp orada bekleriz, bisikletlerini toplar beraber pedallarız. Bir fikir, güzel de aslında ama çok yorgun mu olurlar, ne zaman gelecekler, şahsım adına ben uygun olabilecek miyim bilemiyorum. Hatta iş yoğunluğum bu haftasonu zirve yapacak sanırım, katılabileceğimden bile emin değilim ama üzerinde düşünmeye değer, hatta yapabilirsek harika olur.

Karanlıkta net göremedim, ben araçtaydım. Ama ışıklandırması yoktu, kask takmıştı, ve saat 22 - 23 arasıydı. Gerçekten sen isen bizim evin önünden geçiyordun.

@Hacı Murat ŞAHİN

Abi mantıklı bir fikir aslında ama :rolleyes: yorgun olacaktır hepsi ..ve Aştide bisikletleri toparlamak daha kolay olur diye düşünüyorum..Karşılama aştiden yapılsın bence

murat cım bence o kadar yorgun olacaklar ki otobüsün koltuklarından jiletle kazıycaz gibi geliyo bana........:)

O kadar çok yorgun olacaklarını sanmıyorum :) Yine uğurlamamız gibi Aşti'den karşılamaya müsait olursam katılırım. :)

@Caner Öğülmüş

Canerim çarşamba akşamı akçaydayım pazara kadar :) bisikleti getirsem mi diye düşünüyorum...Kafa dinlemeye çıkıyorum 4 güncük tatilim var onuda bisiklet selesinde geçirmek istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Caner Öğülmüş
valla ben bu hafta sonunu havuzda geçirmeyi planlıyorum ama bellide olmaz

Geri