Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Sorun bende ise bu sorunları çözmeyide ben bilirim abi.
Bence en iyisi bu olacak ztn yeni bisiklet alana kadarda katılamıyacağım.
Yeni bisikletimide seneye bu zamanlar alacağım için fazlalık olmak istemedim.
İyi günler .
Bu arada beni desteklediğini biliyorum çok teşekkürler.
ve senin dediğin şey çok gereksiz birşeydi abi tabi sana saygım sonzuz ama benim yapım bu şekilde olduğu için bunun yapmam gerekti lütfen kimse kusura bakmasın.

Bu arada bende turlara katılmayı istiyorum ama ailevi sorunlar yüzünden katılamıyrum bunun içinde biraz saygı lütfen.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla küçük sitemler büyümüş dağ olmuş. Böyle şeylere kafayı takmayalım lütfen. Grubumuz elbette bir bisiklet grubu, ama sadece bisiklet değil aynı zamanda bir dostluk grubu. Üyelerimiz de candan, saygıdeğer ve iyi insanlardan müteşekkil. Kendinize bakarsanız bunun haklılığı konusunda bana katılacaksınız. O nedenle böyle şeylerden kıl kapmayı bırakalım, pedalımıza basalım. Eşlerimiz ve oğlum gruba henüz dahil olmasalar, bisiklete binemeseler de biliyorsunuz ki etkinliklerimize katıldılar ve katılıyorlar. Grubumuz demek ki bisiklet grubu olsa da bisikleti bile şart olarak öne sürmüyor. Bunun yanısıra birbirimizle samimi insanlar olduğumuzdan aklımızı kurcalayan şeyleri ilgili kişiye içtenlikle açmayı da yadırgamayalım.

Sevgiyle barışla kalın. Bunu yazmamı gerektiren her iki arkadaşı da bir seviyeye kadar tanıyorum ve olsa olsa bir yanlış anlaşılma ya da ters zamanda iletişim kurulmasından olduğuna adım gibi eminim.

Ekrem ben seni gördün mü hiç,çanakkale yolcularını uğurlarken gelmişmiydin :s
Bu cuma bir gece turu yaparız gene çiğ köfte yeriz bitiririz

bence böyle küçük yanlış anlaşılmaların büyütülmesine hiç gerek yok...ben de bu gruba kendimi dahil hissettiğimden beri üstünden 6-7 buluşma geçmiştir ve ben sadece 2sine katıldım,ama sadece 2sine katıldığım için kimse bana "az katılıyosun" demedi ben de kendimi az gruptan biri gibi hissetmedim...çünkü gruptaki her insan sıcakkanlı,bisikletsever,insansever ve grubun her daim genişlemesini isteyen insanlar...

ekrem;sanırım senden istenen şey yüzünün görülmesidir...bi tura 10 yerine 11 kişi çıkılmak istenmesinden böyle bi yanlış anlaşılma olmuştur...erdem abiyi de tanıdığım kadarıyla kesinlikle "ya katıl ya git" düşüncesine sahip biri olduğuna inanmıyorum...

umarım herşey düzelir...;)

@tobleron

Grup içindeki insanlar biribirinin yanlıs ve kötü davranısları olursa uyarabilir ama kimse kimseye sen eksiksin sen fazlalıksın kal git diyemez :eek: umarım bu yorumum yanlıs anlasılmaz

• Beğen
Tepkiler: Orkun ÖZDEN
@Bahadır ARSLAN

öncelikle ankaraya ve aramıza hoş geldin :) ne işinvar antalyalardan buraya geliyosun ..bizim canımız çıkıyo oraya gidecez diye allah allahneyse gereknlerin listesi aşağıda mevcut buradakileri görkeme ulaştırırsan girebilirsin tekrar hoşgeldin

4 adet resim ( kravatlı )
1 adet ikametgah
1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ( arkalı önlü )
1 adet sağlık raporu ( onaylı )
1 adet temiz kağıdı

yok be yaaaa bizi takip et yeter gerisini boşver yanlız şu an grup üyelerinin çoğu turda 1 haftaya kadar gelecekler burayı takip et tekrar hoşgeldin

@EXTASY

resimleri hallettim ikametgahı çıkartmaya gidiyordum ki... :p hehe teşekkürler hoşbulduk, valla Antalya muhteşem bisikletçiler için, ter içinde kalmışken dağdan akan kar sularının biriktiği yerlerde yüzmek kadar güzel bişey yok, ama Ankara da fena sayılmaz (bisikletçilere atılan laflar dışına). Birlikte turlamak dileğiyle :).

@Bahadır ARSLAN

Kardeş hoşgeldin. Grubumuzun önemli bir kısmı Çanakkale İzmir arasında sele üzerindeler. Katılım için Görkem'e iletişim bilgilerini ulaştırman yeterli. Hatta şimdiden katıldın bile :). İmzana bu konunun ilk mesajındaki kodu eklersen seviniriz.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@sottozero

Selam Arkadaşlar,

ben Can'dan her gün bilgi alıyorum.
Kısaca sizinle paylaşayım turda olanların durumunu;
1. gün Anıtlar' a gittiler, sonra bir yerde denize girip, bir kamp yeri bulmuşlar, ilk gece orada sabahladılar.
2. gün hatırladığım kadarıyla Troja sonra Kavaklı'ya kadar gelip oradan Feribot ile Bozcaada'ya geçmişler, ancak Bozcaada'da kamp yeri bulamadıklarından sahilde sabahladılar, ama keyifler yerindeydi sanırım, yunan düğününden gelen müzik eşliğinde bira içiyorlardı.
3. gün Assos'a kadar gideceklerdi, ama yetişemediler, 35 km kadar kala, bir kamp yeri bulmuşlar, orada sabahladılar. Çok yorgunlardı herhalde, akşam 22.30 gibi biz yattık diye aradı Can.
4. gün bugün 12.00 gibi Assos'ta lardı. Ayvalık'a doğru gitmeye hazırlanıyorlardı.
Aslında plana göre bugün Ayvalık'ta olmaları gerekiyordu, ama 1 gün geri kalmış durumdalar.
Birde Can çok çok 1000 adet kadar foto çektik dedi....

İşte böyle....

Neslihan

nes teşekkür ederiz bende aradım ama cevap vermediler sanırım yoldalardı ... senin tatilin nasıl gidiyo bu arada

• Beğen
Tepkiler: Nesx
@Bahadır ARSLAN

Selam bahadır ankaraya ve ankaya hoşgeldin

way be :) Tıkılıp kaldık burda,1 saat içinde keçiörene pedallıycam.Gelmek isteyenler olursa konya yolundan hipodrum ordan k.ören kavşağıdan kaleye kadar çıkmayı planlıyorum

ende bugün aradım görkemi 2gündür ulaşmaya çalışıyordum bugün ulaştım ama görkem çıkmadı telefona açan arkadaş beni tanımadı :( sonra görkem aradı tekrar kısa bir konuşma oldu galiba yoldalardı yarın muhtemelen burada olacaklar

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Nesx

Merakımızı giderdiğin için teşekkürler. Gitmeyi çok isteyip de gidemediğim için aklım hep onlarda kaldı. Heyecanla ve merakla dönmelerini bekliyorum hem anılarını dinlemek hem de fotoğraflara bakmak için.

Geri