Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Öncelikle Mert kardeş çok geçmiş olsun...Üzüldüm :(
Yolcularımızıda uğurladık..İnşallah hayırlısıyla giderler kazasız belasız turlarını yapıp geri dönerler...Yolunuz açık olsun ANKA'daşlar...

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Scudo
@SerdarAktas90

Sagolasın serdar .. sag dirsegim ve omzum agrıyor ama cok şükür iyiyim..

Yolcularımıza gelince işleri zor Allah yollarını acık etsin

mert geçmiş olsun öenmli birşey yoktur umarım .. yaran fakan var mı yoksa sadece ağrın mı var .. yapacağımız birşey var mı .. tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine

• Beğen
@EXTASY

Selam abi şuan omzumdan dirsegime kadar agrı var birde dirsegimde acık yara var gece ilacsürdüm hafiften kabuk baglamaya basladı..yarına biraz daha iyi olurum sanırım

Ankadaslar yarın eymire kimler geliyor ?

ben 2 hfata kadar aranıza katılamayacağım snaıırm biraz evimde tatil yapayım :)

bu arada biraz önce görkem ile görüştüm çanakkale de şehitlikleri gezmişler şimdi dinlşenmeye çekilmişler kamp hazırlığı yapacaklarve denize gireceklermiş herkeze selamları var

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@Şafak Atilla Akpınar

kesin bol patlaklı maceralı tur olacak ben buraya geldim 2.gün pınarbaşına çıktım indiğimde ön ve arka lastikte toplam 18tane patlak vardı yama bile yapmadım muhtemelen lastikleri atacam :D

Hareket saati 8.30 olarak değişti

Guvenpark 8,15 bulusma

8,30 hareket

Mertcim çok geçmiş olsun. Allahtan ciddi bişey olmamış. Ben gelmeyi istiyorum yarın sizinle ama bisiklet kullanmam imkansız. Arabayla gelsem Eymire almazlar. O yüzden büyük ihtimalle gelemem. Size kazasız belasız iyi gezmeler diliyorum.

• Beğen
ya 2 gündür giremiyodum foruma,açılmıyodu,arkadaşa da sordum onda da açılmadı...bu yüzden bugünkü geziden haberim hiç olmadı...gelmek istiyodum...

neyse olmadı haftaya...

• Beğen
An itibari ile bütün işleri bitirmiş bulunmaktayız :) Gelmeyi o kadar çok istiyordum ki işte nasip olmayınca olmuyor.3 gün aralıksız çalışmak zaten uykusuz bırakmıştı beni,dinlenir hafta içi uzun yol yaparız.

2 gündür foruma girilmiyordu...Yolcularımızın durumu nasıl!Bilgisi olan varsa paylaşsın

• Beğen
@sottozero

Fotoları yukluyorum suan fakat '' ANKA '' dan kimse yok :eek:

Gruptan ayrıldığımı söylemek istedim.
Çünkü turlara katılamıyorum bunun yüzünden bir abim rahatsız olmuş.
Bende rahatsızlık vermemek için ayrılıyorum kendinize iyi bakın iyi turlar.

@Ekrem Özarslan

ekrem benim rahatsız olduğum falan yok ama eğer bir grubun üyesi isen o grubun faaliyetlerine katı8lmalısın dedim grupdan ayrıl demedim faaliyetlere katıl ki insanlar seni tanısın arkadaş ortamın genişlesin ... sen bunu yanlış anladıysan bu senin sorunun.. aynı zamanda bende bu grubun yeni bir üyesiyim kimseyi almak yada çıkarmak gibi bir niyetim yok zaten olamazda....

Geri