Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@SerdarAktas90

Hızlısınız bugun :)

Scudo
Bu performans bisiklet pazarları açıkmı ?

İyi oldu ya keyifle vakit geçirdik..Galon galon suların içildiği bi tur oldu:D
Mert gelemediği için bizimde fotoğraf makinesi olmadığı için telefondan çektik 3-4 poz onlarıda eklerim birazdan
Katılan herkese tekrar teşekkür bir daha ki sefere başka bir etkinlikte buluşmak üzere

Edit: Serdar abiyede geçmiş olsun.Ö.m. atamıyorum ne yazık ki burdan diyeyim dedim.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Talihsiz bir hata yüzünden yanınızda olamadım kusura bakmayın lütfen dün gece her şeye rağmen yola çıkıp testi tekrar yaptım yalnız arka pulley vidalarını sıkmayı unutmuşum bugun bısıkletçiler kapalı uarından itibaren hazırım :)

@Mert Kabtan

Delta bana çok uzak ama neyse yarın gideyim bir sürü sorun offff:rolleyes:

@murty

Bisiklet ile gideceksen beraber gidebiliriz

• Beğen
Tepkiler: murty
@Murat İLK

Forum anasayfasında görülebilir nitelikte lütfen grup dışı organizasyonları buraya taşımayalım

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Çok ciddi birşey değil ama dikiş atıldığı için sabit bandaj yaptılar. Sol elimi hiç kullanamıyorum bu yüzden. Asıl önemlisi bu öğlen çanakkale - izmir turuna katılıp katılamayacağım belli olacak. İnşallah elim de iyileşir o zamana kadar da ben de aranıza katılabilirim.

Günaydın ANKA... Büyük Tura 4 gün :D

Bu arada çadır envanterini halen çıkartabilmiş değilim. Gelecek arkadaşların ellerinde bulunan Mat, Uyku Tulumu ve çadır (Kaç kişilik) bilgilerini bana göndersinler..

• Beğen
@aurora79

Bir kişilik çadır .mat ve uyku tulumu bende arkada sele var
Deniz abi sizin bandanayı aldım,Hacı Murat abi malzemeler size ulaştımı ?
Ahmet abi sizin anlaştığımız gibi bende .Ahmet abi tur meselesi noldu şimdi ??

Arkadaşlar an itibariyle 7 ağustosa kadar izin kullanamayacağım kesinleşti. Malesef kaç aydır hayalini kurduğum tura katılamıyorum:(

• Beğen
@sottozero

Üzüldüm abi valla bende bugün bisikleti artık yaptırdım
neyse hafta içi turlarda tekrar görüşmek üzre

(link)

Murat Kardeş yağmurluk ve taytı aldım. Taytı denemedim hiç ama 3-5 gün içerisinde deneyeceğim inşallah. Serdar kardeş ve Can abiye de katkıları için teşekkürler.

Tayt ve yağmurluk baya iyi gibi. Şimdi yanımda değil ama yağmurlukta kapuşon var mıydı?

Geri