Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Arkadaslar herkeze selam,
Bizler nerdeyse her pazar sabah 6 civarında yol bisikletleri ile uzun cikiyoruz, eger katılmak isteyen olursa, bizlerle sabah 06:00 - 06:15 arasında ODTU karşısında - Togo nunden katılabilir...

Scudo
@murty

İnşallah Muratcım bu ara başımdan aksilik eksik olmuyor. Bir türlü istediğim gibi binemedim bu bisiklete.

• Beğen
Tepkiler: murty
@Hacı Murat ŞAHİN

Yok aslında çok ciddi bişey yok. Sol elimin bileğinde derin bi kesik olduğu için 3 dikiş atıldı ama sargı büyük olduğu için elimi kullanamıyorum hiç. Ama asıl aksilik izinlerimi ayarlayamayıp Çanakkale turuna katılamayışım oldu:(

Okul yok , iş yok babamın bir sözü yüzünden 3 aydır heyecanla bekledigim tura katılamayacagım :( Maxxis Detonator lastikleri isteyen olursa tur için ödünç verebilirim

Merhaba arkadaslar.
Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir. Yakın zamanımızdaki turumuz için heyecan hat safada sanırım. Son günlere doğru makarna yemenizi tavsiye ederim.;) Biletleri çarşamba günü geldiğimde ayırtacağım için kimlerin net olarak katılacağını yazıyorum. Eksiklik olursa düzeltiniz. Bodrum'dan size selamlar olsun. İnş. buralarada ayak basarız :cool: :crazy292:

Ankara'dan Çanakkale'ye gelecekler:
"Görkem
"Deniz
"Ahmet
"Can
"Ömer
"Murat(murty)

HATIRLATMA

@Görkem Kılınç

Erdem abi bu foto. senin için Bodrum'dan... :crazy292:

(link)

görkem alacağın olsun ....:10: :sigaraici :sigaraici :River-102 :River-102 :box2: :box2: :2gunsfiri :violent-s :violent-s :ci: :ci: :boese157: :boese157: :000002158 :000002158 :000002158 ...ne deyim sana bilmiyorum elbet bende öle bi resim çeker sana yollarım

Arkadaslar hafta sonu gruptan canakkalede olacaklar var .. Ama bircogumuz gidemiyoruz.. Ankarada kalan arkadaslar haftasonu ne yapalım ? Ne dersiniz ?

Benim aklımda eymir var.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Çanakkale ekibinde kimseden ses seda yok :D

İsteyene maxxis zenıthleri odunc verebilirim tur için

@aurora79

Akşam üzeri Sds bisiklette toplanıyoruz arkadaşlar yani ben , Görkem, Deniz abi ,öyle muhabbet faln ..
Deniz abi Çiğ köfte ısmarlıycakmış bende siz bilirsiniz dedim

Saat 8 Sıhııye SDS BISIKLET

@murty

Arkadaşlar bu akşam aynı zamanda biletler içinde gerekli işlemleri yapacağız. Bu yüzden kesin gelecek arkadaşları özellikle bekliyoruz. Gelemeyecek olannların yerlerini ayrıtabiliriz. Burdan haberleşelim.

Yenımahalleden gelcek varmı beraber gidelim :)
Tel numaram 05054131306 sadece mesaj :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Geri