Arkadaslar herkeze selam,
Bizler nerdeyse her pazar sabah 6 civarında yol bisikletleri ile uzun cikiyoruz, eger katılmak isteyen olursa, bizlerle sabah 06:00 - 06:15 arasında ODTU karşısında - Togo nunden katılabilir...
Yok aslında çok ciddi bişey yok. Sol elimin bileğinde derin bi kesik olduğu için 3 dikiş atıldı ama sargı büyük olduğu için elimi kullanamıyorum hiç. Ama asıl aksilik izinlerimi ayarlayamayıp Çanakkale turuna katılamayışım oldu
Okul yok , iş yok babamın bir sözü yüzünden 3 aydır heyecanla bekledigim tura katılamayacagım Maxxis Detonator lastikleri isteyen olursa tur için ödünç verebilirim
Merhaba arkadaslar.
Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir. Yakın zamanımızdaki turumuz için heyecan hat safada sanırım. Son günlere doğru makarna yemenizi tavsiye ederim. Biletleri çarşamba günü geldiğimde ayırtacağım için kimlerin net olarak katılacağını yazıyorum. Eksiklik olursa düzeltiniz. Bodrum'dan size selamlar olsun. İnş. buralarada ayak basarız :crazy292:
Akşam üzeri Sds bisiklette toplanıyoruz arkadaşlar yani ben , Görkem, Deniz abi ,öyle muhabbet faln ..
Deniz abi Çiğ köfte ısmarlıycakmış bende siz bilirsiniz dedim
Arkadaşlar bu akşam aynı zamanda biletler içinde gerekli işlemleri yapacağız. Bu yüzden kesin gelecek arkadaşları özellikle bekliyoruz. Gelemeyecek olannların yerlerini ayrıtabiliriz. Burdan haberleşelim.