Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@SerdarAktas90

yarın kurtbogazımı sımdı ???

Scudo
Eger olcaksa ona gore acele edıp yarına yetıseyım eger kurtbogazı ıse 7 cok gec olur 6.30 gıbı hemen cıkalım yola daha suspansıyonun cıcegını cakayım

arkadaşlar akşam dönüş saatimiz kaç olur? Ona göre gelip gelemeyeceğimi belirtebilirim. Yada daha yakın bir yer olabilirmi?

@Ziya Yurdakul

Arkadaşlar Bende sizi merak ediyordum.. iyi oldu yazdığınız. Katılımı nerde gerçekleştireceksiniz? çadır vs her türlü ihtiyacınız olabilcek envanteriniz tamam değilmi?

Kurtboğazı Gezisi - 19 Temmuz 2009 Pazar

Buluşma yeri : Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı
Buluşma saati : 06:30
Program: AOÇ kavşağında buluşuyoruz. İstanbul yolunu takiben Göksu'yu geçiyoruz. İlk önce Saray ardından Kazan'a uğruyoruz..Eğer ki mangal yakacak olursa burdan alışverişimizi yapıp Kurtboğaz'ına yola koyuluyoruz.Yaklaşık 5 km sonra piknik yerinde oluruz.
Gidiş Geliş buluşma noktasından yaklaşık 110 km'dir.

Hava raporu :
Sıcaklık : 31 derece

Rüzgar :
Yön: Kuzeybatı

Not :
Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takılması önemle belirtiyoruz.
Saygılarımla...

Bu aoç kavşağı ankara çayının aktığı köprüden sonra ki yer demi!

Serdar özelden telefonunu yazarsan sevinirim...50 mesaj dolmadığı için ö.m. atamıyorum...

Serdar saftı kestim ,ön frene de çözüm bulduk yalnız ,orta vites ve aynakol sorunlu aıle ziyaretınden fırsat bulamadım bu gezide eşlik edemeiycem malesef:(

@aurora79

Herşeyimiz tamam fakat bir kişi eksildik Ben 16 yaşımdayım benım yaşlarımda kaç katılımcı olacak toplamda kaç kişi var.tahminde olabilir=)

@Ziya Yurdakul

selam ziya, senin yaşlarında iki arkadaş daha var. Bu arada sormadan geçemeyeceğim uzun yol tecrübeniz varmı? Kim Kim geleceksiniz. ayın 25 inde çanakkalede olacaksınız değilmi?

Arkadaşlar kaza sonucu sol elimin bileğini kestim ve 3 dikiş atıldı. Bu durumda yarın size katılmam mümkün görünmüyor malesef:( Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.

Naber murat abi.. :) aksam slickleri takarken ic lastigi yardım tura gidemedim ..:boese157: pazar gunu evde oturmak cok sıkıcı

• Beğen
Tepkiler: murty
bu hafta sınavlarım olduğu için bugün de katılamadım size...iyi eğlenceler...

Geri