Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Canakkale turu oncesinde ortalama 150-180 km guzergah duzenleyip isinma turu yapsak nasil olur
19 temmuz cumartesi sabahi gidebiliriz ,guzergah
--Kizilcahamam (Birileri Ahhh MUrty Come on :))
--Beypazari
--Tuz golu veeee-
--Yedigoller kampli tur ?? Aslinda en aklima yatanda bu :)
Siz karar verin once boyle bir isinma turu hakkinda yorumlari alayim ...

• Beğen
Tepkiler: stheaven
Scudo
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda fazla aktif olamıyorum farkındayım. Bu hafta gelebilen gelemeyen herkese şimdiden teşekkürler. Ekrem Kardeş inşallah daha sonraki aktivitelerde görüşürüz. Uğur Abi yarın mutlaka katıl bize bekliyoruz. Hava, yol durumu engel olmasın sana :). Gülen de gelebilse iyi olurdu ama hayırlı bir :)D) amaç uğruna gelemiyor, canımız sağolsun. Gelemeyen arkadaşlara teşekkür.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
Daha cok soylemek istedigim soyle kampli yapip yeni arkadaslar icin tecrube olabilir hem Canakkale turu icinde buyuk yardimi olur eksik gedik fln ?

• Beğen
@murty
Kızılcahamam taraflarına kamplı tur düzenlenirse katılabilirim. Hem çoğu kişi için daha uygun olur. Hem kamp malzemeleri ile uzun yol yapılmış ve alışılmış olur. Hem eksikler anlaşılır hem tecrübe kazanılır. Yani yapılacak başka bir kamplı tur için çok faydalı olur diye düşünüyorum.

• Beğen
@aurora79

Devam ediyoruz kesin liste icin

@murty

Ben belki ayvalıkten itibaren sizinle olacagım .. durumlar biraz karışık .. ama en kötü ihtimal ayvalıkta katılacagım

• Beğen
Tepkiler: murty
Deniz abi acil yardima ihtiyacim var ,sizin haritacilik profilinize hastayim msn de bir ara mesajlazsak cok iyi olcak :)

@murty

beni de 100de yüz kesinleşmemiş katılma ihtimalleri yüksek olanlara koy bisikletin ve tur için eksik olanları yavaş yavaş tamamlıyorum

@murty

kızılcahamam çok zor görünüyor eryamanda oturmama rağmen 135 km gidiş dönüş ayrıca iki kere 350 m yol çıkıp inme var mesela benim şahsi fikrim ayaş yada kazan olabilir

ayaş,kazan kamplı olmaz günübirlik yol oralar...arkadaşlar kamplı istiyo sanırım...

@tobleron

kamp mı ?? "Bence" kamp için daha büyük organizasyon yapmak gerekir mesela yapacağımız çanakkale izmir turu gibi büyük organizasyonlara deger kamp yapmak.. Bu arada bir günlük kamp iyi bir deneme olur da gideceksek güzel yere gidelem yedigöller cennet gibi yer ama çok uzak tuz gölü güzel ve ilginç olabilir kızılcahaman iyi olur beypazarı için değmez

@Cenk Alper Altunoğlu

Daha 135 km de boyle diyorsaniz Canakkale turu toplamda 377 km dikkatine

377/6 den günlük 60 küsür km düşmezmi ?

Gruba bende katılmak istiyorum...Ayrıca 19 temmuz da ben boşum sizlere katılmak isterim.
Benide %100 ler içine ekleyebilirsiniz...Ama nereye gidileceğine dair daha kesin bir şey gözükmüyor.Mesajları takip edicem.

@Cenk Alper Altunoğlu

Cenk msn eklermisin muratin_limani@yahoo.com

@Atilla Akpınar 604715Şafak

Oncelikle hosgeldiniz ,gerekli iletisim icin once Gorkem arkadasimiza ulasin kilincgorkem@hotmail.com kendisi iletisim sorumlumuz..

Gezi 24 temmuz Canakkale gezimizdir ,19 temmuz icin henu netlik yok

@murty

Deniz abi liste kesinlesmis olarak 6 kisidir
Murat,Gorkem,Deniz,Ahmet,Can,Mert(Mert yine orjinallik yapip Ayvaliktan katilcak yine yapcagini yapti :) :p )
5
bu sayi uzerinden otobus firmalari ile gorusme yapabiliriz ,ayrintili harita 3 gune kalmaz burada link olarak bulunacaktir,ayrintidan kastim kucuk rota degisiklikleri ve feribot seferleri ,bu ekip Anka ironman ekibi olcak bakalim bu zorlu mucadeleden alninin aki ile cikacak gibi ;)

Ardindan Temmuz bitmeden su Yedigoller var ardindan planim--- enerjisi olan benimle Ankara-Antalya bilmiyorum varmi oyle babayigit :eek:

Geri