Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

bu lego çok hoş olmuş emeği geçenlere çok teşekkürler ne kadar hazırlık aşamasında ve oylamasında aranızda olmasam da şu an bile aranızda olmak büyük bi şeref.... evet şeref neden mi bu kask ile ilgili açılan konuda sizlerin başından geçenleri tek tek okudum ve türk insanın ( hepsini katmıyorum çoğulcuda değilim ama ) zaten olmayan şeref ve insani duygularının olmadığını bir kez daha gördüm bırakın kask takmayı saçım uzun diye eve giderken bisikletle arkamdan laf yedim yaaa hangi mantık bunu kabul eder işte böyle insanların ( hayvanların ) arasında yaşıyoruz .. ve bunca salak ve şrfz... içinde sizleri tanımak gerçekten büyük bi şeref tekrar teşekkürler

Scudo
@EXTASY

Siz tayt giymemise benziyorsunuz :D
Yani laftan ziyade taciz de bulunan olursa size cok uzerinde durmayin derim ,egerki olay dalasma boyutuna geldi,once kaskinizi cikarip burnunu ortasina vurun,yada kaska gerek yok kadro daki sele mandalini kiviriverin 6 sn de koltuk ve borusuyla birlikte catismaya hazir durumdasiniz ,alninin ortasina gecirebilirsiniz (tecrubeyle sabittir )
Iki ayakli kopekler guzel Ankaramda cokca bulunur ,tukureninden su atanina ,hatta direksiyonu onunuze kiran Dogan gorunumlu Sahin araclari bile mevcuttur ,sakin olun ama ezilmeyin

Bence hakettikleri ilgiden öte birşey vermeyin. Yok varsayılacak kadar önemsizdirler emin olabilirsiniz. :).

Arkadaşlar, yarın için bir program yapıldımı eğer yapıldıysa benide bilgilendirebilirmisiniz

@murty

Tayt bisikletin uç noktası. Eğer tayt giyip Ankara sokaklarında gezebiliyorsan sağlam bisikletçi (her anlamda) olmuşsun demektir:D Ben hala şort giyiyorum taytın üzerine 35 yaşından sonra herhangi bir tacize uğramayalım diye:D Ama her türlü zorluğa rağmen bisiklete binebilmek güzeldir. Zaten bisikletin felsefesi de bu bence, lastiğimiz patlar tamir eder devam ederiz, laf atarlar güler geçeriz, yağmur yağar ıslanırız çamur içinde kalırız birbirimizle dalga geçeriz güleriz, en dik yokuşlar çıkar karşımıza içimizden bir türkü tutturur yol düzmüş gibi düşünürüz.

• Beğen
Tepkiler: lindemann ve murty
Bu arada logomuz hayırlı olsun. Üyelerimiz de gittikçe artıyor sevindirici bir durum bu, Ankaradaki bilinçli insanların da artması demek.

• Beğen
Tepkiler: lindemann ve murty
@gokdaltercume

İnşallah ileride Keçiörenliler ve diğerleri diye ayrım olmaz:D

Görkem herhalde müsait değil. Ben çok geç olmadan bir öneride bulunayım. Yarın Serdar'ın sınav çıkışına gidip onu da aldıktan sonra Göksu ya da ona benzer bir yere pedallayalım diyorum.

@Hacı Murat ŞAHİN

benim yarın sabah bisikletimi kontroıle götüreceğim ve birkadaşımada bisikletini tekrar bi toparlayacağız herhalde öğleden sonra 13:00 gibi müsait olurum bana bir cep tel bırakırsanız size katılabilirim

yarın nereye gidiliyor netleştirseniz de hazırlık yapsak...

yarın turlıycaksanız ben de katılmak isterim...buluşma noktasına gidişte k.örendeki arkadaşlarla birlikte gelebilirim...

arkadaşlar bu arada dalyan dedik dikkat ettiniz mi grup sayfamıza ..daha nice dalyanlara demek istiyorum

Hadi bakalim 1000. mesaja kim ulasicak :D

sanırım yarın hiç bir organizasyon yapılmayacak kimseden ses seda çıkmıyo ... uyanın beyler

Benim bencilligim suruyor :) 998 :D
Yine yeni ve yeniden Kecioren :D
Galiba 1000. mesaja Keciorenle gircez :D

E hadi 1000 kimden gelcek :D ya gidip uyucaam daha :)

Geri