Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@ASTRO

cuma akşamları çıktığınızada ortalama kaç km yol yapıyorsunuz :)

@Ekrem Özarslan

merhaba ekrem hoşgeldin bende yeniyim . ankaranın neresindesin

• Beğen
Tepkiler: murty
@EXTASY
Geldiğiniz yere bağlı :) Biz keçiörenden gidiyoruz bir kaç kişi zaten buluşma yerine git gel 25 km oluyor :) Yeri geliyor 30 km yeri geliyor 50 km :) Ekibe ve performansa bağlı yani...

@Ekrem Özarslan
Tabi ki katılabilirsiniz herkese kapımız açık yeterki kendinize güvenin yolda bırakmayız :)

• Beğen
@SerdarAktas90

peki buluşma yeri dediğiniz yer neresi ve saat kaç gibi buluşuyorsunuz

• Beğen
Mrb Ben Aydınlık evler den ben sds bisikleti bilmiyorumda serdar bey sen beni eğer gelirsem ftz nin otoparkından alabilirmisin ama bende yol bisikleti var bir sorun çıkarmı.

• Beğen
@Görkem Kılınç

@aurora79

@stheaven

Yanlış oylama ! Söylenen Logo no. ve puan eklendi.
@murty

@sottozero

@Mert Kabtan

@Hacı Murat ŞAHİN

Toplam:

Logo1 : 12
Logo2 : 22
Logo3 : 17
Logo4 : 59
Logo5 : 30
Logo6 : 19
Logo7 : 17
Logo8 : 23

Logomuz hayırlı olsun :)

http://img200.imageshack.us/img200/8421/logo4z.jpg

arkadaşlar meraba...

ben de yeni bisiklet aldım yakın geçmişte...finallerim de yeni bitti...sizinle birlikte haftasonları turlamak isterim...

üye olan arkadaşlara baktım k.örende oturanlar çokmuş,ben k.örendeyim aktepede.eğer mümkünse sizlerle tanışmak,grubunuza katılmak isterim...

Grubumuza katılmak isteyen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum. Grubun logosu da hayırlı olsun. Deniz KArdeş eline sağlık. Görkem sana da adil bir çalışma sonucunda logoya karar verebilmemizi sağladığın için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@gokdaltercume

Katılıyorum :) Bende Deniz ile logolar hakkında konuşurken ilk dikkatimi çeken
kask olmuştu, hoş olmuş Murty e atıf :)

@gokdaltercume

@stheaven

Hakikaten ordaki sapka niye ole, Ahmet abi niye forumu karistiyorsun ???Can abi bu destek niye ,logoyu begenmedim kaldiralim :D

Saka bir yana logomuzda oldu sirtimiz yere gelmez artik ,yallniz gurubun adini Kecioren Bisiklet Gurubu diye degistirsek tam olcak galiba :eek:

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Geri