Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Hacı Murat ŞAHİN

Ben de katılacağım ve büyük ihtimalle kuzenim de motosikletle gelecek. Ağır yükleri ona taşıtabiliriz:D

@stheaven

Gerci ekledim sizi ama benim msn : muratin_limani@yahoo.com

Yazi tipi icin yuvarlak yerine daha sert sivri soyle agresif bir seyler denesek olurmu ,malumunuz Ahmet abiyi kesmez :D

Ben geliyorum, yanimda bi de eleman var... 7 de ciftlik kavsagindayiz...

@murty

Olur tabi de.. bendeki photosopta fazla seçenek font yok.. mevcutlarda 1 tane
keskin hatlı yazı karakteri var o da hoş değil.. arkadaşımdan daha orjinal fontlar temin edeceğim.. elinde orjinal fontlar olanlarda yollayabilir.

@doktorbean

Aramıza hoşgeldin

@gokdaltercume

Abi gonul isterdiki ben upload edeyim ama bi Z"Ahmet" abi :D merakla bekliyoruz ,konuyu gezi tur bolumunde acarsak iyi olur kanaatindeyim :)

Katılım beni de çok memnun etti. Hele de yaşadığımız olaylar gezinin tadını önemli ölçüde artırdı. Yağmur altında, piknik masasının altında mangal yapmamız ve etleri yarı çiğ yememiz, hele de aykırı komşularımız ise hatırladıkça güleceğim türden olaylardı. Hikayenin geneli resimlerle anlatıldıktan sonra ben de gördüğüm güzel yanları elimden gelen kadarıyla aktarmaya çalışırım. Gezide Ahmet Abi ve Mert foto çekmişlerdi. Mümkünse kalite kayıpsız olarak rapid sitesine yükleyerek burada adresini yayınlarlarsa sevinirim.

Katılan herkese teşekkür ediyorum.

E hadi ama cok merak ettim simdi ,sogutmadan alsak ,yayinlayin lutfen :)

Temmuz 16 ellrinizden opuyor 20 de Canakkaleye gidiyoruz ins :)
Gordugunuz gibi aileyi hemen 3 gunde ayarlayip tura cikicaz ve Haziran ayi gunesli yuzuyle sizlere gulumsuyor .Konuyu update ediyorum gezimizin adi
"Tour de 40 yilda bir" Canakkaleden soyle geze geze Izmire kadar incez .

Ocaktan baslayip her ay basi yeniledim tur olayini ve ozellikle tekrar rica ediyorum son anda piyango vurmamasi icin " aile , yengeleri, isyerlerini ayarlayalim " turun son gunu kizim/oglum uzuluyor gelmiyorum,hanim izin vermedi :D ,isten izin alamadim olmasin lutfen
avam ifadeyle kusura bakariz :)

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@murty

Turun organizatörü olarak Ocak ayından bu yana sürekli hatırlattığım şu " 40 yılda bir " veya " Çanakkale Seferi " adlı turun tarihlerini sürekli söylemekten bıktım. :boese157: Ezberleyin artık. Burda da detaylı bilgiler yazıyor...

(link)

Hatırlatma
18'inde Çanakkale'de olmak koşulu ile 17 Temmuz akşamı otobüslere biniliyor.

• Beğen
Tepkiler: murty ve lindemann
@murty

Sevgili Murty,
Turun adi Canakkale Seferi olarak kayitlara gecmistir. Sen taa Cin`den gelip geziye katilacaksin, biz de bahane bulacagiz - mümkün degil. Ben aylar önceden cevremde herkese duyurdum olayi. Hanimi ayarladim, bebelere oyuncak seklinde rüsvetler dagittim. Artik önümde engel yok! Beni kafadan 1. siraya yazabilirsiniz. Yavas yavas bir katilimci listesi olustursak mi?

Görkem`cigim nerelerdesin, hasret kaldik... Hersey yolundami ? Keske seni de Kurtbogazi etabinda aramizda görseydik....

Kardes kardes olali abisine boyle hediye toplamadi :)
Getircegim pisikletin yarisi hazir gibi onumuzdeki gunlerde size biraz edebiyat doktureyim ,malumunuz bugunlerde www.merhabacin.com adli sitede makale yazmaya basladim , bisikletforuma "Bir bisikletin anatomisi" adli bir yazi yazcagim :D AllahAllah havaya bak ama demi :D

Abiler ben Fox masadan asagi kullanmadim :D Suntour Xcr hakkinda bilginiz varmi ??

Geri