Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Hacı Murat ŞAHİN

Sucukları bensiz yersen alırsın kiloyu abi :cool:

@Mert Kabtan

Yazdığımıza göre plan program % 100 yapılmış. İşini eksik yapanlardan değilim. Sadece biraz daha bekliyeceğiz yer için...

Scudo
Arkadaşlar işlerin yoğunluğu nedeniyle forumu hiç takip edemedim kusura bakmayın..

Bu akşam (22 mayıs) kısa bir tura ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: murty
Evet kardes kardes olali abisine boyle hediye almadi :)

Turkiye gelince artik komsunun oglunun bisikletine muhtac degilim ,yada Delta ya gidip binbir turlu artislige maruz kalip ve birde ustune kirik pedalli ve gunlugu 15 tl e bisiklet kiralamak zorundada kalmiycam :D
Haha :D

Turkiye gelince gorursunuz diyim artik :)

serdar, triathlona hazirlaniyon gibi bi halin var... korktum bak simdi sendeki performanstan :)

@gokdaltercume

Estağfurullah Ahmet abi :) Mülakatlara hazırlanıyorum ondan :) Her ikisinide küstürmeden hem bisiklet hem koşu, mekik, barfiks çalışıyorum :)

@Hacı Murat ŞAHİN

Murat kardeş, geçmiş olsun.. acil şifalar dilerim.. Haftaya beraber oluruz artık.

Elmadağa gelecek arkadaşlar

Buluşma Yeri : Or-An Kavşağı
Buluşma Saati : 09:30

Güzergah : Eymir gölü içinden ara yollardan Elmadağ zirve. Yemek ve etrafı dolaştıktan sonra Natol yolundan dönüş

Dün mesajımdan sonra daha da rahatsızlandım ama bugün gitgide iyileşiyorum. teşekkür ederim.

Maalesef bu hafta bende katılamayacağım,
Sağlıkla gidin, sağlıkla gelin..
Bol fotoğraf çekin, merak ettiğim bir yer Elmadağ.

Deniz, Görkem,... hafta içi bir gece turu düzenleyelim.

Sevgiyle kalın.

Deniz Kardeş teşekkürler. Üstteki renkler alttaki dizaynda kullanılır, tekerler ön ve arka birbirine eşit olursa, tekerlerin iç kısmı zemin rengi ile doldurulup kuşun kuyruk kısmı tekerin arkasında görünür olursa daha iyi olabilir gibi geldi. Ekip kelimesi dikkatimi çekti ve beğendim :) Bir de soru işareti; acaba Anka Kuşu bisikletin önünde olursa nasıl olur?

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Bence 1. resimdeki logo çok güzel olmuş. Değişmesi hakkında bir yorumum yok. Derim ki 1. logo ile devam edelim yola. Deniz abi çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: aurora79 ve murty
@gokdaltercume

Horoza benzer bi halimi var abi ya. :rolleyes: Anka kuşu o :D

Şimdi çok büyük bi sorun çıktı ortaya. Topluluğumuzun adını grupmu yapacağız ekip mi ? Çünkü kendi sitemiz, imzamız vb. yerlere topluluğumuzun adını yazıyoruz. Şimdi ne olacak hadi buna bir çözüm bulalım. Ben Ekip olarak değişin derim.

Geri