Herkese merhabalar ben Burak. Afyon da okuyorum. Seneye Ankara ya yerleşicem bisikletimle birlikte Sizlerle tanışıp organizasyonlara katılmak isterim. Sevgiyle kalın
Bugün akşam demir atımla çıktım koşu yoluna gittim. 8 km koşu yaptım ardından barfiks ve mekik çalışmalarından sonra 40 km bisikletle gezdim Süper oldu gerçekten
Turkiye gelince artik komsunun oglunun bisikletine muhtac degilim ,yada Delta ya gidip binbir turlu artislige maruz kalip ve birde ustune kirik pedalli ve gunlugu 15 tl e bisiklet kiralamak zorundada kalmiycam
Haha
Deniz Kardeş teşekkürler. Üstteki renkler alttaki dizaynda kullanılır, tekerler ön ve arka birbirine eşit olursa, tekerlerin iç kısmı zemin rengi ile doldurulup kuşun kuyruk kısmı tekerin arkasında görünür olursa daha iyi olabilir gibi geldi. Ekip kelimesi dikkatimi çekti ve beğendim Bir de soru işareti; acaba Anka Kuşu bisikletin önünde olursa nasıl olur?
Horoza benzer bi halimi var abi ya. :rolleyes: Anka kuşu o
Şimdi çok büyük bi sorun çıktı ortaya. Topluluğumuzun adını grupmu yapacağız ekip mi ? Çünkü kendi sitemiz, imzamız vb. yerlere topluluğumuzun adını yazıyoruz. Şimdi ne olacak hadi buna bir çözüm bulalım. Ben Ekip olarak değişin derim.