Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Serdar günden güne felsefeni de öğreniyoruz. Tarihte bisikletli filozof yok bildiğim kadarıyla. Bu gidişle tarihin ilk ya da kondisyonu en yüksek filozofu sen olacaksın :D:D.

Herkese iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: SerdarAktas90
Ben bu gün Sakarya`ya (Adapazari) gidiyorum ve Pazar aksam Ankara`ya dönecegim. Size simdiden iyi eglenceler diliyorum.

@gokdaltercume

Abi bakiyorum geziyoruz :)

Kesinlikle hayır tabii ki. Pazar belli zaten. Elmadağdayız. Sadece buluşma saatini bekliyoruz.

Akşama görüşürüz arkadaşlar.

Gunaydin size :)
Bugun bir gariplik var uzerimde boyle nasil anlatilir bilmiyorum
Nahos bir kemalet-i ruhaniye ile oturmusum kah ders calsiyorum kah soyle bir nette cevelan ediyorum ,kemal-i husu ile ajansa kulak kabartiyorum,ciddi bir seyler yaziyim diyorum amma velakin olmuyor :)

@murty

Hayır diyelim hayır olsun kardeş, biraz geç gördüm amma kusurumu bağışla. Çinde havalar bulutlu mu? Ondandır belki. Sen en iyisi şöyle yeşil biryerlere doğru pedalla açılırsın... :)

Gecen ve yarının güzel olsun.

• Beğen
Tepkiler: murty
Güvenç Göleti Keşfi - 17 Mayıs 2009 Pazar

Buluşma yeri : Fatih Terim Parkı (Sanatoryum Caddesi Üzeri – Keçiören)
Buluşma saati : 10:00

Program: Fatih Terim parkında buluşuyoruz, rotamız, ufuktepe bağlum güvenç göleti...
Buluşma yerinden gidiş dönüş 43 km.
Şişte sucukta yapacağız :)
Herkesi bekleriz tempomuz en düşük olana göre ayarlanacaktır.

Hava raporu
Sıcaklık 29 derece

Rüzgar
Yön: Doğu

Not:Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takılması önemle belirtiyoruz.
Saygılarımla

Güvenç göletinden kareler :) Kaçırmayın derim :)

Google Earth 'tan rotamız

Kararı son anda verdik ama çok güzel olacak. Zaten keşif manasında olacak. Beğenilirse devamını getiririz.

Katılımcılar :
1. Serdar AKTAŞ
2. Ben
3. Stheaven (Can Abi)
4. Can Abi'nin eşi

Tur tam manasıyla hafif gezinti temposunda olacak. Yazılı katılımcılardan Serdar, Ben ve Can Abi dışında tempo artırma talebi olursa gereken yapılacak :D. Elmadağ turunu en çok isteyen Deniz Kardeş izinli olduğundan :) onu ileri tarihlere, Deniz'in de bulunacağı bir zamana erteledik.

Sevgili Görkem'in annesi bir rahatsızlık geçiriyor bu ara kendisine acil şifalar ve geçmiş olsun dileğimi iletmek istiyorum. Görkem bu nedenle bu turda aramızda olamayacak :(.

Güvenç göleti keşfi turu sağ sağlim bitmiştir.Gerçekten beklenenden daha güzel bir mekanla karşılaştık.Fotoğrafları en kısa zamanda paylaşacağız. Katılan Murat ve Can abiye teşekkürler...:)

Doğrusu parkur mu daha güzel mekan mı bilmiyorum ama ikisi de çok iyiydi... Benim sayaç gidiş dönüş 54 tam km yazdı..Rampalar arkasından inişler süperdi. Birkaç km stabilize yol dahi katettik. Ben de Can Abi ile Serdar'a çok teşekkür ediyorum. Fotolar çook yakında...

Geri