Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Bu pazarda yattınız hade hayırlısı. Ben yarın Beypazarın'a gidiyorum.Suzuki zx-r6 (Ninja)'yı test edecez :D Haftaya size bir tur patlatayım da gezelim :)

Scudo
Sonra test et şu Suzuki'yi bak yarış var. Bak kırk yılın başı mola verdik. Umarım fikrin değişir. :D

Önümüzdeki hafta 26 Nisan Pazar günü Çubuk'a gidelim mi ?

(link)

Görkemcim, dogru, bu hafta sonu da yattik, ama hasa yataginda :( yaslanmisiz demekki, grip vurdumu fena vuruyor artik. su an kendimi yavas yavas toparliyorum.
Haftaya Persembeden Karasu`ya kaciyorum, maalesef Ank. da olmayacagim.
Herkese güzel bir hafta dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
çubuğa kadar gidipde karagölü görmeden olurmu :) bence karagöle kadar gidelim.. Ankara çubuk arası zaten dümdüz yol.. sadece çubuktan karagöle kadar bi kaç yokuş var.. Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Görkem Kılınç

Görkem ben dünden hazırım. İnşallah bir aksilik olmazsa ben katılırım. Gezilerde ambulans bulunuyor mu? :D

Sevgili Haci Murat,
agir bir grip gecirdim, yavas yavas düzeliyorum. Eger yarına kadar daha iyi olursam, teklifim gecerli. Yarın tekrar haberleselim. Sen izin isini konus...
msn imi ekle istersen....

Arkadaşlar grubumuz herkeze açık biliyorsunuz. Cuma akşamları turlarımızı başlatalım artık diyorum. Kızılayda buluşup istediğiniz yerlere gidebiliriz. Hadi ANKARA biraz canlanın :)

@Görkem Kılınç

Hoşbulduk Kardeşim ;) Nasıl gidiyor ?

Arkadaşlar cuma günü ne yapıyoruz :)

Gorkem bu cuma aksami turlari saat kacta baslicak? Aksam 19:20 de kapiyorum dukkani. Haftasonu icin de cubuk gusel olabilir.

O Cuma aksami gezileri de baslamis,hem boyle daha iyi olur,cumartesi sabahi kimseyi uykusundan kaldiramiyorduk :D

Cubuk -Karagol gezisi simdi cuma aksami mi cumartesi sabahi mi?

Günaydın ANKA

Geri