Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Beynam gezisi basariyla sonuclanmistir. Gezi ile ilgili fotolar Görkem tarafindan yüklenme asamasindadir. Cok eglendik, cok güldük.... hele o mangaldaki lokum gibi kiyarmis sisleri görünce agziniz sulanacaktir eminim... Toplamda 90 km civari yol yapilmistir. Yolda hic bir bisikletciye rastlanmamistir :( Keske her hafta gidebilsek... herkese simdiden iyi seyirler. resimler ile ilgili yorumlarimizi bekleyin :) Katilan arkadaslara, Deniz`e, Görkem`e ve Zeynel`e cok tesekkür ediyorum..

Scudo
Beynam gezisi basariyla sonuclanmistir. Gezi ile ilgili fotolar Görkem tarafindan yüklenme asamasindadir

abi fotoğraflar bu başlık altında mı yoksa başka yerde mi yayınlanacak?

Evet, bir aksilik olmazsa bu baslikta sunulacak. Görkemden aldigim son bilgilere göre camerada bir sorun cikmis :(

Oooo diyorum fotolar ulasti ama biraz dus kirikligi yasadim dedim herhalde kucuk bir gol ,yada akan bir irmak hic olmadi cesme :D Ama malesef goremedim ,Eymir gormekten icim disim Eymir olduydu,artik Beynam da tamam,e simdi Ankarada Kizilcahamam disinda bir yer kalmadi sanirim .... :S Diyen arkadaslar icin suprizim var yazin ins Camlidere -Kizilcahamam koylerini gezicez hatta tarihi bir kac yer bile buldum :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Kolay gelsin arkadaşlar, grubun daim olmasını dilerim. Ben de aranızda olmak isterim ama neredeyse 0 olan kondisyonumu artırmam lazım. Bisiklete binmeye başladım artık ama henüz uzaklaşacak cesaretim yok kondisyondan dolayı. Gruplara kendimi bilmez gibi katılarak hem benim hem de katıldığım grubun ahengini bozmak istemem.
Kondisyon için tavsiyeleriniz var mıdır? Forumun ilgili yerlerine de bakıyorum elbet ama oradaki tavsiyeler bile belirli bir seviye istiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: murty
Bu arada Beynam gezisi için tebrik ederim. Beynam biraz yüksek ve akarsu falan yok ama maalesef Ankaralıların gidebileceği (bir iki ağaç, kuş falan görebileceği) nadir yerlerden biri. Ama en azından görüntüsü yapay olmadığından insan eliyle bozulmuş birçok yerden daha iyi.

Resimleri biz de görebilsek iyi olurdu.

@Görkem Kılınç

Teşekkürler msn ekledim. Mail de attım ama özel mesaj atabilmek için 50 mesaj gerekiyormuş onun için buradan da yazıyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: murty
@murty

Hoş buldum. Teşekkürler. Eğer kabul ederseniz arka grubun Murat'ı olabilirim. Arka grubunuz yoksa benle başlar artık. Her grubun bir Murat'a ihtiyacı vardır zaten... :)

Sizlerle yan yana yol alabilmek için zamana ya da motosiklete ihtiyacım var.

Bu arada Serdar ile binmeye başladık buralarda. Şimdilik beklentim çok yüksek performans değil ama menzilimi uzatmak istiyorum. Serdar sağolsun benden hiç uzaklaşmıyor ama ben gayet zorlanırken, nefes yetiştirmeye çalışırken o sohbet ederek geliyor yanımda, terlemiyor bile.

Belirli bir seviyeden sonra yoğun tempoya alıştırırım kendimi. Ama gruplara takılamazsam sıkılıp vazgeçerim endişesi de oluyor ara sıra. Ne de olsa yay burcundanım.
Bu hedefe en kısa zamanda ulaşmak için en doğru yol nedir? Şu anki durumumu sanırım Serdar daha iyi gözlemiştir.

@aurora79

Teşekkür ederim. Aşırı yüklenme ters tepiyor sanırım. Fazla yüklenmezsem daha çabuk sonuç alabilirim.

"Bana arkadaşını söyle, senin kim olduğunu söyleyeyim." Sözünün doğru olduğunu kabul edersek hepiniz eminim doğru insanlarsınız. Buraya yazılanları elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Gıyabında birçok kişiyi tanımaya başladım zaten. Turlara katılmam da bir iki ay sürebilir, belki daha erken olur. Beynam Eymir de gidişi yavaş da olsa başarırım gibi geliyor da işin doğrusu dönüşü göze alamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Evet Görkem, :) söyle bakalım bu pazar nereye gidiyoruz :) Ekip toplamıştır kendini sanırım.. Ben bi elmadağ yapalım derim..

"Dağ" deyince sakın yanlış düşünmeyin, Beynamdan daha kolay, tabi farklı teklifler varsa onlarada açığım :)

@aurora79

Valla bilemiyorum abi ben bir Eymir'mi yapsak diye düşündüm ama :) Özlemişsinizdir. Ama varsa başka bir yere teklif gidelim :)

Icim disim Eymir oldu :D
Yani burdan bir bakiyorum foruma en orjinali Beynam oldu son bir senede yapilan turlar icerisinde Elmadag yine orjinal bir fikir !!!

Elmadag cok istah acici görünüyor dogrusu..... kac km takribi ? 100 ün alti kesmez beni....

Geri