Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Evet abilerim ablalarım;

Sitemizde gezi ile hertürlü sorunuzu yanıtladım bi sorunuz varsa buyrun bakın birde yorum yapın :)

Gelecek olanlar yazsınlar ki sabah uyandırayım :D

Wepadres: www.ankabisiklet.blogspot.com

Katilimcilar kimler? Görkem , ben ve Deniz disinda gelenler?

Ooo herkez burda :)

arkadaşlar sabah 6 yerine 9 da çıkmayı yeğlerim.. çünkü o saatde hava soğuk olacak ve malum daha henüz kış ayındayız :)

Ve şimdi haritaya dönüp bakarsanız yol, çankaya yazan yere kadar hafif bir tırmanış olcak. Sonrası Beynam orman girişine kadar düz~inişli bi yol..

Dönüşte gölbaşı yolunu tercih etmek istemeyenler için imrahor vadisi (eymir içinden) gidilebilir; ve gayet düz bir yoldur. -- dikmende oturduğum için ben mecburen gölbaşından döncem.

Bu arada muratcım tabiki geliyorum.. Hayatda en çok gitmek istediğim 3. rota orası :) (yani 1. ve 2. de var)

Saat konusunu dediğim gibi yaparsak hiç bir sorun çıkmaz. yinede bi düşünün derim. :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann ve murty
@aurora79

Merhaba Deniz abi ve Anka bisikletin sayıdeğer üyeleri.

Deniz abi evet kış ayındayız ancak bisiklet üstünde zaten pedal çevirince ısınacağız. Farkına varacaksın bunun :D

Bence saat 6 gayet uygun. Ankara'dan çıkmamız 6:30 - 7:00 ı bulacak. Üzerimizdeki hamlıkla 4 saatte gitsek 11:00'da ordayız. Birde ormana tırmanış 11:15 mangaldı fln derken 12 olacaktır. 14:00'a kadar yeyip içeriz tekrar yola çıkarız. En geç saat 7:00'de evde oluruz...

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@Görkem Kılınç

Gorkemcim sanirim beynama gidiyoruz gibi gozukuyor :) Benide ekle listene bakalim cumartesiden haberlesiriz zaten ;)

Donuste sds ye ugrayip spd leri taktiricaz ona gore ayarla kendini :)

Millet saat kaca karar kıldık ? Hareket saati ne oldu ??? Oylama yapalım en iyisi ......

Anka neredesin ? Lütfen hareket gelsin konuya. Mangali nasil ne ile yapacagiz? oradan mi alacagiz? Kuzu mu kesecegiz... nerde bu gurubun sorumlusu:D :D

@gokdaltercume

Selam ustad naber, nasılsın?

Hocam şimdi görkem saat 6 da buluşalım diyor. Ama en azından bari 7 olsun :) kızılcahamama gitmiyoruz yahu :)

görkem keçioren ekibini sanırım büyük migrosun orda toplayacak. Ben ekibe konyayolu-dikmen kavşağında bekliyecem.. Yani en son ben katılacam.

size en ugun yer neresi olur?

Eyvallah Denizcim saol,
bence de 7 olsun
aksama kadar vaktimiz var ya :) ben de konya yolu eskisehir yolu köprüsünden katilirim... seni ordan aliriz, hic soru diil .. msnimde yoksun ?

Cok merak ediyorum noldu :D
Burda yazilmadigina gore kesin msn den gorusulup halledilmistir umarim :0)

Deniz abi sana bir bandan aldim ,Gorkem be Ahmet bi size birer tane daha sort aldim artikin yeter gayri haftaya HongKOng ta fuar var birilerini bulursam oyle yolluycam umarim ,malumunuz postaya guven olmuyor ..

Son 100 gun sonra tabir-i caizse ortaligin anasini aglatmaya geliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@murty

Vay murtycim saol, hic gerek yoktu ama... bizi düsündügün icin tesekkürler.
Önceki sortlarin akibetini merak ettim, "bir tane daha" diyince... yollamismiydin onlari ? postada mi kayboldular ?
Bu arada konu (hareket saati) henüz cözülmedi.. veya cözüldü ama bana intikal etmedi.

Selamlar sevgiler murtycim, 4 gözle seni bekliyoruz...

Yine cozemedigimiz bir hareket saati sorunu:D
Abi ne diyim size ulassa herhalde ulasti dersiniz yani ne biliyim :D Hakkinizda boyle dusunuyorum ama dedim 1 nisan da gecti hala sort yok :D

Ne diyim bende tekrardan aldim ..
Simdi tam olarak noldu Beynam ??

07:15 de konya yolu, eks. koprüsünün üstündeyim......

Super ya :D
Ayrica Ahmet abi havuz problemi deyince aklima Cem Yilmaz in bir espirisi geldi ,bilmiyorum onceden izledinmi ?? :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Murtycan, keske sen de olsaydin.... Canakkale icin enerji topla simdiden :) Affetmiycez, hicbir mazeret kabul etmiyoruz!

Valla abi Bartin da sizi goremedik ne hikmetse ,biz Zonguldak daglarinda yolumuz kaybederken siz Olymposlarda gunesleniyodunuz ,yani bilmiyorum Canakkale nasil olcak :)

Geri