Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@tuncer bayık

Bir ise baslamak o isi bitirmenin %99 u oluyor,yada ben oyle salliyorum
Neyse abiler arkadaslar bu gezi icin biraz daha israrli davranirsak cok iyi olur ,bakin ben ailemi yilda 1 ay goruyorum ,zaten bu 1 ay icinde pek evde de olmuyorum ,bu gezi bir kac gun aileyi ozlemeyiverin olsun bitsin :D

Scudo
@murty

Böyle bir cevap bekliyordum.;) Ben işin nüktesini yapıyorum. Benim dert ettiğim şey yıllık iznimin sınırlı olması .Elbette Allah'ın izniyle gelecez. Sizlerle uzun bir tura çıkmak için sabırsızlanıyorum zaten. :) Ama bu sene için bir haftayı aşmam zor (ama imkansız değil.) :eek: 10günü aşmam ise imkansız. :( Kızımı da tatile götürecem çünkü.

• Beğen
Tepkiler: murty
Gorkem araniyorsun dikkatine evet subat ayinida bitirmis bulunmaktayizzz ...

@murty

Aranıyorum, kaşınıyorum abi :D :rolleyes:

Bisikletim varda abi altımda sürmeye üşeniyorum değilmi ben ???:eek: :boese157:

Ben bilmem al babandan bisiklet parasi ,soyle ise baslasam yeminlen sana bisiklet alcam :)
Harita nerde ???

@murty

Abi yaza var harita var elimde ama net değil. Sayfaları kontrol et bulursun kaba taslağı...

Önümüzdeki carsamba günü (11 Mart) tahminimce hava güzel olacak. Cikmak isteyen varmi, incek taraflarina dogru? Ben dayanamiycam daha fazla.... Sabahtan aticam kendimi yollara... takilmak isteyen varsa haberim olsun gencler...

• Beğen
Ahmet abi yeni bir yas yeni bir yil bize gezecek yer lazim,yeni bir yol yeni bir tayt:) bunlar icin bana eslik eden lazim diyor v:D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
sevgili murty, tayt dedin de :) bizim taytlardan ses var mi?
cinli dostlarima kucak dolusu sevgiler yolluyorum...:)

gORKEM ellerine saglik cok guzel olmus cok begendim tur haberini
adres icin asagidaki linki takip edebilirisniniz duyurulur ,ayrica ocak ,subat derken mart ayinin sonuna geliyoruz mayis ayinin sonlarina dogru ilan Tur duyurulari bolumune tasinicaktir,mart ayi da bitti diyelim ,tarihler su an icin oynama yapabiliriz 1 ,2 gun belki en fazla yapabilcegimiz 1 hafta ama degerli forum uyelerinden ricamiz bizlere bu gezide yalniz birakmamak icin biraz daha gayret,link veriyorum (Bu calisma Gorkem kardesime aittir sagolsun hic beni bos birakmiyor :) )
(link)

Bir hafta felan ertelesek ? okullarin kapandigi hafta degil mi 18. ? oylama yapalim mi?

Abbbbovvvvv harika, temmuz olmus! Görkem gel bi anlindan öpeyim seni! Gelmeyenin tekeri patlasin!!

• Beğen
HAhaha super olcak ins gezimiz Bir Ankara klasigi :D
kimler geliyor listeyi gorelim bakalim
1.Ahmet abi sayin Gokdaltercume
2.Gorkem
3.Ben:D
4.?
5?
6?
.lutfen siradan devam edelim :)

• Beğen