Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Selam arkadaşlarım abilerim ;

Plan da bir kaç değişiktlik yaptık fikrimiz şöyle: Troya Antik Kent gezilir ordan çıkışıtan Ayvalık'a kadar pedal çevireceğiz. Yaklaşık 100 km fazla olacağı ve hava şartlarının çok bunaltıcı olacağından Bozcaada'ya geçip adada harika bir tur atıp ikindi vakiti çadırlarımızı kurup şehirde yaya veya atlı olarak dolaşıp harika plajlarında konaklamak.

Diyer yer ise : Asos. Asos daha önce gitmedim grubumuzdan Deniz abimizin liderliği ile gitmeyi öneriyorum. Asos'da ise yazın o tarihde harika konaklaya bileceğimiz sahili ve muhteşem doğası bizi bekliyor. Asosdan çıktıktan sonra tekrar haritamıza uyup Ayvalığa sadece 50 km :) sürdük den sonra ulaşacağız ve böyle daha da eğlenceli olacağı kesin !

Şimde bu fikirleri sizin huzurunuza sunuyorum ve yorumlarınıza bırakıyorum ...

Scudo
@Görkem Kılınç

İzmir'e kadar gidip de Efes antik kenti görmezsek olmaz! Bir dergide okudum da adamlar deniz kenarı şehirde gel keyfim gel,bizden lüks yaşamışlar.Çok gelişmiş bir şehirmiş.

1

@sottozero

Bende 2 kisilik cadir var

İyi akşamlar Anka, :)

Uzun süredir pek yazan yok, herkes yoğun galiba bu aralar :)

Abi bir odevim kabul edilmedi cok kotu oldum :(

görkem kardeş benim şu heybeye baktınız mıı saygılarım la ömer kabull karabük ten (omerkabul4278@hotmail.com) ekle konuşalım biraderr olmaz mıı

@fecredall

Su an telafi surecindeyim ama merak etmeiyn bensiz bu buyuk gezi olmazzz :D
Ins kesin gelicem

Görkem... Görkem.... Duy sesimi..... :dua: :) Nerdesin, Hiç yoksun* ? Öldün mü kaldın mı ? :7: :bilmiom:

*Bu mesajı görünce beni çaldırmanı istesem :)

@fecredall

Geldim Sefa geldim. Bi kaç gün Ankara'da değildim :) .... Pazar günü mangalmı yapsak ?

Merhaba Gorkem,

Uzun suredir gorusemedik :) bu gezi cok iyi olur. Havalar isininca kondisyon isini tamamlayip gerceklestirelim bu turu ve bodruma kadar yapalim mumkunse. Gunluk gidilen mesafeyi ortalama 90-100 km gibi bi deger alirsak guzel olur, gezilip gorulecek yerlere daha iyi zaman ayrilir. Bu geziyi ultramaraton tadinda yasamaya gerek yok bence :D

Bi ara bulusup bi detaylandirma yapabiliriz bu konu uzerinde. Ana hatlariyla biseyler ciksin ortaya ufaktan;)

Ana hatlar ortada hatta haritada ana temalarla belirlendi ve tam tamina 1.5 ayda cikti yani gezi planlanmasi icin hic de erken olmadigini gorduk .Yorumlariniz bekliyoruz Baslangic yeri Canakkale olarak belirlendi yani bulusma yeri olarak ilk oradan baslamayi kararlastirdik Ankara dan ulasim otobusle olcak bir "VEFA BORCU " icin Canakkaleyi sectik ...

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@zeynel

Merhaba Zeynel abi ;

Önümüzdeki hafta pazar günü (08.02.09) gene A.O.Ç'de kavşağında veya başka bir yerde buluşalım derim...

Varmı bana katılan ?? :rolleyes:

Sürpriz bir baskınla Karabük KARBİS olarak ANKA ekibinin tüm haftasonu planlarını alt üst ederek kendimizi cebren ve hile ile misafir etmeyi başardık. Bu pazar Görkem ve Sefa (Fecredall) bizim Eymir Gölü'nü gezimizde evsahipliği yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.
Bu arada orada karşılaştığımız birçok bisiklet profesyoneli,çoğu da zaten forumdan olan arkadaşlar ile de tanışma fırsatı bulmuş olmak özellikle beni çok memnun etti. :) Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. İnşallah tekrar görüşme imkanımız olur. Hepinize çok teşekkür ederim.
İzlenimleri ve fotoları birara ekleyeceğim ama nereye eklemem lazım bilemiyorum!

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
Eymir'de karşılaştığınız ekipten biri de bendim :D Ben de sizleri gördüğüme ve tanıdığıma çok mennun oldum. Karbis ekibine selamlar sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: murty
@tuncer bayık

azimle oran yokusunu cıkanda bendimm bi daha bekleriz sizleri ankaraya .. bu arada arka jantın problemini nasıl çözdünüz?fotoları eklediğin yeri bana özel msj lada bildirirsen çok sevinrim.esenlikle kalın

Geri