Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Teberus

Serdar Bey,sizi hatırladım.İnşallah daha geniş bir zamanda tekrar pedallamak isterim. Benim üstüm de pek müsait değildi zaten o zaman.Şuan kış kıyafetim henüz yok.O yüzden öyle idare ediyorum.

@cyclefun

Öncelikle sana ve Kadir'e özel olarak teşekkür ediyorum. Düşünce döndü geri geldi çocuk. Arayı açmıştı,bana ne deyip gidebilirdi. Sen de Kadir de gerçekten iyi insanlarsınız.Sizin gibi dostlar hayatta çok değerlidir.
Gelelim bizim çarpılan janta.Delta zaten kapalıydı.o şekilde devam ettik. Önce AnkaMall'a uğradık.Orada yakıt aldıktan sonra Görkemlerle ayrıldık ve terminale doğru yöneldik. Ertesi gün bisikleti doktora bıraktım.Şuan çok az bir yalpası halen var (çok kimse hissetmeyebilir) ama daha fazla düzelmediğini söylüyor doktoru. Bir ct gelirsem tekrar oralara gösteririm Delta'ya. Şu an için acilen kışlık bisiklet kıyafetlerini inceliyorum. Ne alacağıma şaşırdım.İhtiyacımın çokluğu yanında her birinde çeşit de çok fazla. Şubat gezinin haberini de özelden ayrıca haber et. Sevgiler.

Scudo
Yolda, Kadir'lerle beraber giderken düştüğünüzü duydum, geçmiş olsun. Olan janta olsun, yerine koyması kolay. Yine bekleriz Ankara'ya. Önceden haberleşirsek ben de sizinle turlamak isterim. Yine görüşmek üzere :)

@Teberus

Abi, Eymir'e geldiğimizde numaranı arayacaktım tam. Numaran bende yokmuş :(özelden yollarsan sevinirim :)

@Teberus

Çok teşekkür ederim Serdar Bey. Düşünce heralde kafa da vurdu ki kask yandan kırıldı. Sesini duydum zaten. KASKIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK . KASK OLMASAYDI KÖTÜ ŞEYLER OLABİLİRDİ ORADA. Ertesi gün de Alanya'da olan bisiklet kazası da aynısı, bir fark yok.Çocuk ölümden kurtuldu.
Sizlerle pedallamak isteriz.Memnun oluruz. Üzerim pek uygun değildi o gün. Kışlık bis. kıyafeti bakıyorum. Eğer telefonunuzu bildirirseniz gelince-gelirken ararım. Tekrar bir Ankara turu istiyoruz zaten. Sevgi ve selamlar.

• Beğen
Tepkiler: murty
Merhabalar ANKA :)
Kimsenin sesi solugu cikmiyor hayirdir "yengeler" izin vermedi galiba ?
Ben bir update edeyim dedim ama :D

Yengeler izin verir de biraz masraflı olur. Şimdiden yerini yapmak lazım:D

Yani artik bilmiyorum yenegelere nasil ayar cekiceksiniz :D

İyi akşamlar,bugün yani 10,02,2009 Salı günü Oran'dan şehir merkezine doğru Konya yolundan inerken öğlen saatlerinde o yağmurun altında pedal çeviren Cannondale mtb li bir arkadaş vardı,kimdi çok merak ediyorum acaba forumdan bir arkadaşmı?
Ayrıca bir süreliğine Ankara'dayım hafta içleri binen,antreman yapan arkadaşlar varmı?

@tuncer bayık

yalnız fografları yolarsanız sevinirim bu arada bende karabük amasra yapabilriim muhtemeln bu ayın son haftası yapıcam rota konsunda yardımcı olursanda sevinirim. mail adresim mrt.ayd@hotmail.comankaraya yine bekleriz.

@cyclefun

Geçen hafta olduğu gibi 21-22 ct-Pz da yağmurlu ve soğuk olacak. Bizim grup da şehiriçi ile idare ediyor bu havalarda. Ama benim için farketmiyor artık.Teçhizatı tamamladım ben. Sonraki haftayı kastediyorsan, hava da yağmurlu olmazsa ekip kalabalık olur ve sizden de 3-4 kişiyi misafir de edebiliriz. Cuma misafirimiz olursunuz, Ct erkenden çıkar,gece Amasra'da kalıp pazar geri döneriz. MÜKEMMEL OLUR. Biz Zonguldak düşünüyorduk ama farketmez bizim için. Görkem ile Sefa da var oradan gelebilecek.

Bu mevsimde Amasra cok guzel olurdu ama malumunuz \:D
Yazin tur hakkinda yorum gelmedi hayirdir ???

@murty

Yazı güzel bi şekilde planladım koyacağım gelen gelir, gelmeyenin tekeri patlasın :D

• Beğen
Evdeki maç için hazırlanıyorum.Acele etmeyin :10: .Yıllık iznin bir haftasını kavga dövüş ayıracaz artık :violent-s Elinde çekiç olan benim hanım! . :vroam: Kaçan da benim. Yıllık iznim fazla yok çünkü. 10 günü de evdekilerin. :D

• Beğen
Evli bisikletçilerin hepsinin durumu aynı olacak galiba abi. Sen bi sağ salim çık evdeki maçtan bize de tüyo verirsin:D

Merhaba arkadaşlar...
Aranıza yeni katılan bir bisiklet kullanıcı olarak çok heycanlıyım.Daha sonra görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: murty ve lindemann
millet uyan, bahar geliyor... az kaldı 2-3 haftaya havalar ısınır... iyice mayıştık ya soguktan ve kıştan. bahar ile birlikte bisiklet sektörü de hareketlenecek insallah :)

@gokdaltercume

Ankara'yı bilmem ama fahri ANKA'lı olarak biz uyumuyoz. Bu pazar yine 75-80 km yaptık. Yaza formda giremiz lazım malum :D

• Beğen
Yaza formda gircez ama yengelerle ilk temas durumlari oldumu ? Ilk catisma haberleri gelmedi henuz :) Merak ile bekliyoruz

@murty

ilk yolunu yaptık :brutal324 .Gerisi gelir Allah'ın izniyle. :sonst1zde

Mart'ın ikinci haftası yada Mayıs'ın 12'ne kadar bisiklet süremiyeceğim sanırım. Sizlere kolay gelsin...

Geri