Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@tuncer bayık

81 ilden herkes gelsin herkes kendi sehrini yazsa keske :p

@Görkem Kılınç

İnşallah.Niyet ettik nolcek bakalım. Yalnız Çanakkale-İzmir 4 gün filan sürse hemen bitecek demek. :eek: Uzatırız artık. ;) Tarihi yerleri de merak ediyorum.O yüzden İzmir'den sonrasını istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@tuncer bayık

Bende bende bende

Bu arada grubumuz "Anka Bicycle TEAM™" olorak update edilmistir ve flood yasanan 22-23-24 . sayfalar silinmistir,Moderatorumuz Hasim kardese tesekkurler

• Beğen
@tuncer bayık

Tuncer abi ilk önce aramız da senide göreceğimiz için çok sevindim. Tarihi yerlere uğramaya çalışacağız, hatta bunun için Çanakkale'de bir gün kalma kararı aldık. Yol üzerinde ve konaklayacağımız yerlerde bisikletli veya bisikletsiz gitmeye çalışacağız. Bodrum'a kadar uzatma fikri çoğunluğa göre değişecek bunu da sanırım bu hafta içinde belirleriz...

@murty

Abi gel bi de Çin'den sağ salim :)

• Beğen
Tepkiler: murty
Ben aksilik olmazsa haftaya benim kesin gelis tarihini vercem bilmiyorum ilk turun neresinden katilirim ama ins katilacagim ,haritayi verelim ana hatlar ciksin ,yola ait ayrintilari konusalim agirdan agirdan olurmu ?

Günaydın ANKARA ... Hava çok güzel bugün keşke hafta sonuna denk gelseydi de bi mangal yapmaya gitseydik :)

Evet bugünn hava çok güzel. Hafta sonuna organizasyon olsa şöyle bir gezsek. :D

@Görkem Kılınç

Yalnız ben olmayabilir yani. Ömer,Ziya,Hüseyin,Onur(iceman),Engin,Fatih,Yunus,Sefa,... :D Karabük büyüyor.

@tuncer bayık

Hocam yollarda turlarda gormek isteriz sizleri :

Gorkem tur haitasini cikariyor su an Karabuk olarak bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Tuncer Bayık
@murty
@Görkem Kılınç

Hazırlıklara başlıyoruz bile. Ömerle yarın Erdoğanlar'da olacaz öğlen 1:00 gibi.Birşeyler bakacaz. Murty,sen uzaklardassın ama Görkem,sen gelirsen tanışmak isteriz senle. Özeline cebi yazıyorum.

@tuncer bayık

Tamam abi yarın gelmeye çalışacağız hava iyi olursa bisikletle gelmeyi planlıyoruz arkadaşım ile...

@Görkem Kılınç

Görkemcim,sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk.Sizden ayrıldıktan sonra miting alanını geçtik ve 19 stadında bekleyen otobüsümüze zor yetiştik.Ah dedim,bisiklet olaydı şimdi.O trafikte arı gibi aralardan sıyrılıp gitmek ne sarardı ama. Burdaki ekipte de yaşıtın Ziya ve Sefa'nın adaşı (haliyle) Sefa var. İzmir'i onlar da istiyorlar.

@tuncer bayık

Bende çok memnun oldum abi.Arı gibi biz sıyrıldık ama her tarafımız çamur oldu. Sefa'nın bisiklet çok kötü oldu, hemen yol üstündeki oto yıkamacıda tanzikli suyu yeyince kendine geldi

Evet ya o çamura nasıl girdiğimi bende anlamadım ama sağolsun bir abi beni kırmadı. Çamurdan eser kalmadı. :)

Anka'lı dostlarım ve KARBİS Bisiklet Grubu üyeleri sizlere " Ege Turu "nun haritasını yayınlıyorum...

http://img516.imageshack.us/img516/8796/adszgc1.png
(link)

http://img228.imageshack.us/img228/7900/adszrc0.jpg ---> Konaklayacağımız yerler
1)Şehitlik için Çanakkale'de birgün konaklıyacağız.
2)Ayvalık
3)Bergama (Tuncer abi için konaklıyoz Tarihi yerleri bol bol gezecez:) )
4)İzmir

http://img522.imageshack.us/img522/2488/otoyolbilgiisaretlerikaek4.gif
(link) ---> Turistlik yerler
1)Çanakkale şehitliği ve Troya Antik Kent
2)Ayvalık Şeytan Sofrası
3)Bergama
4)İzmir

Not: Aşağıda yazdığım malzemeler koyu mavi olanlar zorunlu koyular lazım olacağı için işaretlenmiştir bilginize...

Bisiklet ve sizin için gerekli olacaklar…

K.E.G. (Kask, Eldiven, Gözlük)
Yedek iç Lastik
Yedek fren vites telleri
Tamir takımı, patlak takımı
Çakı
Kilometre Saati
Bisiklet için ön ve arka aydınlatma

Konaklama için gerekli olanlar…

Çadır
Uyku tulumu
Mat

Giyim için gerekli olanlar…

Tayt, forma, yağmurluk
Yedek giysiler
Şapka
İç çamaşırı
Çorap

Sağlık için gerekli olanlar…

Güneş kremi
Sivrisinek kovucu
Ağrı kesici - gripin
Yara bandı
Krem
Diş fırçacı
Diş macunu

Yiyecekler için gerekli olanlar…

Ufak yiyecekler
Çatal-bıçak-kaşık-bardak-tabak(plastik)
Tuz

Güvenlik için gerekli olanlar…

Harita
İletişim için telefon
Nüfus cüzdanı

Diyer ihtiyaçlar

Kancalı lastikler
Tuvalet kağıdı
Fotoğraf makinası ve yedek piller
Nakit para
Kalem
Not Kağıdı
İğne-İplik
Çengelli iğne
Çakmak
Zincir yağı

Gezi sırasında düzenli bir şekilde ilerleyeceğiz. Bodruma kadar gidecek isek onun da haritasını çıkarayım :)
Şuan da bu gezi 4+1(Otobüs ile geliş) günlüktür. Zaman yaklaştıkca daha düzenli bir hale getirilecektir...

Ellerine sağlık Görkemcim aydınlattın bizi. Malzemelerin çoğu mevcut sadece çadırım yok. Ama ikişerli kalırsak çadırlarda, almaya gerek var mı?
kimlerde çadır varsa ona göre hesap yapalım

• Beğen
Geri