Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

anka ölmüş ölmüş...
bence esbig gibi bi ramazan gece turu düzenleme ihtimali... yok

olsa da katılsak....

Scudo
Abi sorma ya istediğimden satmıyorum Giant gibi güzel bisiklet mi var ya hele ki böyle koruyarak baktığım duygusal bağımız var ya :) Satma nedenim biraz parasal sorunları halledip bazılarının çenesini kapatmak :(

Selam kimse varmidir yarin dan itibaren 3 gun sure ile ankaradayim pedallamak isteyen arkadaslar mesaj atarsa hos bes muhabbet yapariz dostlar

@CandanC

@SerdarAktas90

hıımmm... pardoon... aktiviteler foruma yansımıyomuş sadece :)

Arkadaşlar abilerim bayramınız mübarek olsun öpüyorum sizleri çok çok heh

Anka selamlar... Herkes iyidir inşallah. Bugün saat 15:30 gibi şehir içinde düşük tempo ile tur yapmayı düşünüyorum. Katılmak isteyen olursa buradan ulaşabilir. Görüşmek üzere.

bEYLER kimse varmı noldunuz anka demıycem aksam hafif tempo antrenman var katılmak isteyen varsa arasın bei 05385233762 yarın ıcınde uzun mesafelı bır sey dusunebılırız kazan veya kızılcahamam

Ankara gazi üniversi bisiklet toplulugu ekibinden olan arkadasımız varmı aranızda ?

Herkeze merhaba arkadaşlar yokmu Ankara'da sokaklara çıkan antrenman yapan nerde bu angaralılar :)

Eyv. Ayağına sağlık ama şu forumda bir sürü ankaralı var aslında her pazar bi antrenman iyi olur diye düşünüyorum yokmuş gönüllü

Sayın Deniz Öztürk Ankara da düzenli antrenman yapan oldukça cok grup ve kişi var size bir kaçı için yardımcı olmaya çalışayım
BGB Bisiklet Gönül Birliği
PAB Perşembe Akşamı Bisikletçileri
Pedal Sesi B,s,klet Topluluğu
Batı Ankara Bisiklet Topluluğu
Ankara da bisiklet Tur ve Etkinlikleri.VS.
Hepsinin Facebook sayfaları mevcut orada turları ile ilgili sürekli bilgi paylışılıyor.
Bunların dışında Üniversitelerin grupları mevcut ayrıca herhangi bir grup çatışı altında olmayıp iki üç arkadaş düzenli antrenman yapan çokça ekip de görüyorum.Her pazar Eymir de bir çok kişiyle karşılaşmanız mola yerlerinde tanışmanız da mümkün.
Son olarak ta Murat Yumrutaş isimli arkadaşımızı size özellikle tanışmanız açısından öneririm tüm gruplarla teması olan ve bu işe gerçekten gönül vermiş birisi size çok yardımcı olacaktır.(Yine Facebook sayfası var :))
Sevgiler.

Ankara'da neredeyse 12 ay düzenli oalrak bisiklete binilmekte.. Zaten çoğu etkilniğe sitede paylaşıyoruz... Bunun yanısıra facebook gruplarındanda takip edebilirsiniz...

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Murat Yumrutaş... O bir fenomen... :))

Şu Polatlıya bi ben gidemedim dert oldu iyice :)

Geri