Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Cuma akşamı birşeyler yapalım mı millet? Çarşamba ve perşembe dershane + staj var cuma uygunum bir tek.

Scudo
hafta sonu hafif tempo bir tur olabilir... göksü parkı ve devamında eskişehir yolu güzel olur gibime geldi....

Merhaba
Bisikletformu bir yıldan beri takip emekteyim. Küçüklüğümden beri bisiklet sporuna ilgi duymaktayım ama bir türlü profesyonelleşemedim =) kendimi söyle tanıtayayım. Ufuk Üniversitesinde Hukuk Fakültesinde okumaktayım. İkinci sınıfa geçeçeğim. Bana 800-900 ytl civarlarında bir bisiklet öneriniz olur mu? olursa grubunuza katılmak isterim. Arastırdığım kadarıyla forumlardan ve satıcılardan kron xc 500 modelini tavsiye olarak aldım. Boyum 1.86 kilom 112 dir. Bisiklette tek korkum bana dayanırmı oldu. Kullanım olarak hızı seven biriyim günlük kullanım olarak asfalt ve dağlık zeminlerde gezinmekteyim. Daha önceki bisikletim bianchi platoon du ve haftalık olarak 300-500 km arası bir yol katetmekteydim. Bu arada şimdilerde gözüme rockrider 6.3 takıldı. Bu bisiklete nasıl dersiniz bana uyar mı ? Gözüme takılmasının nedeni diğerlerinden çok heybetli duruşu sizce önerirmisiniz. Okulumuzdada SİBU dan bir arkadaşımızla okul adına bir bisiklet grubu kurmak isitiyoruz bunun olabilmesi için sizin yardımlarınızada ihtiyacım var . Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Beyler naber? Yaza uzun metrajli bir tur planlayan var mi? Tercihen ramazan ayinda...

kardeşlerim, zincir değiştirmem gerekiyor (9 lu) önerileriniz nedir? 2. el taraftarı değilim. neler tavsiye edersiniz? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Abi ben Durace cn-7701 kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını görmedim. Çinko alaşım kaplama ve 304 gr ağırlığında. Tavsiye ederim. Bir de taktırdığın yerde artan zincir baklalarını da al kopma durumunda yenileyebilesin :) Başka tavsiye istersen, temizleyici ve adam gibi bir kuru şartlar için zincir yağı almanı tavsiye ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Tam hatırlamıyorum kaça aldığımı abi. 70-90 arası birşey tutar ama. Güngörler'den taktırmıştım.

• Beğen
millet, selanik turunu antalya-mersin turuna dönüstürdük. yavas yavas isi kesinlestirmek lazim, zira az zaman kaldi. tarih olarak 23 temmuzu düsünüyoruz. bulusma yeri antalya. ankara`dan gidecek olanlar benimle temasa gecsin. Can sari ile antalya`da bulusacagiz. kesin gelecek olanlar lütfen buradan veya fb üzerinden haber versin.

rotamızı birkaç kez değiştirdikten sonra nihayet temmuz ayında yapacağımız tura karar kıldık. turumuz 24 Temmuz tarihinde İzmir/karşıyaka'da başlayacak ve çanakkale'de sona erecektir. tur kapsamında bozcada'ya da uğrayacağız. tahminen 7 gün sürecektir. şimdilik can sarı ve ahmet dalgıçoğlu dan oluşan ekibe katılmak isteyen herkesi bekleriz. Ankara'dan hareket edecek olan arkadaşlar benimle temasa geçebilir.

O yollarda çok keyif almıştık, muhabbetler çok güzeldi. İnş. zamanımı ayarlarsam katılacağım sizlerle pedallamayı çok istiyorum tekrar :)

• Beğen
arkadaşlar, gelecek salı günü can ile izmir /karşıyaka'dan çanakkale yönüne hareket ediyoruz. gelmek isteyenler benimle 0505/451 10 59 dan temas kursun. Pazartesi akşamı ankara'dan izmir'e otobüs ile gidecegim.

Geri