Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak kardeşim,
ANKA logosu yeni formatlanmış şekilde email adresine gönderildi.
.EPS / .AI / .PDF / Corel v9, v10, v12 .CDR export olarak hazır durumda.
Umarım işini halleder.

Scudo
@Yılmaz Uyar

Tüm arkadaşlar adına çok teşekkür ederim abi,şimdi gördüm mail atmışsınız :) ipten aldınız diyebilirim.Yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler abi:in:

@ali can çalış

O slr jantları deniyeceğim abi :D

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak yeni frenlerim (Sram XX) geldi, maşamda yolda. Bisiklet son noktaya geliyor.

Bu pazar hava çok bozmazsa tanışalım artık:)

@ali can çalış

Abicim bisiklete binerken kullandığın ekipman sana keyif veriyor ve seni mutlu ediyorsa istediğini al tabi,göze hitap ettikçe bisiklete binerken inanılmaz keyif alıyor insan

Beyler durgunuz :) Herkes birşeylere yoğunlaşmış herhalde,gündüz da olsa akşam da olsa artık bisiklet sürerken nefes almak çok zor geliyor.Oksijen değil soğuk çeker gibi oluyor insan

Formanın sanırım bu hafta içinde bir görseli gelcek.Onun dışında ayakkabı kılıfı,eldiven ve t-shırtler içinde bir görsel istedim. hepsini paylaşacağım.Herkese iyi günler

Arkadaşlar nooldu gruba böyle. Hadi bisiklete binemiyoruz, bari buraya birşeyler yazalım da birbirimizden haberimiz olsun. Herkes kayboldu ortalıktan.

Evet beyler Formalarımızın son görseli gelmiş bulunmakta.
Tabi yine 2-3 ufak değiştirilecek yerleri mevcut.Buraları görselde zaten yuvarlak içine aldım.

Forma konusunuda artık tamamen bitirmek gerektiğini düşünüyorum.Fiyatı 45 lira civarında

*Ön yüzden bakıldığında sağ kol altında kalan dik anka yazısı üstten başlamış,bu değiştirilip alttan yukarı doğru yazılacaktır.
*Fermuar boyu 14 cm den 30 cm olması için konuşulcak,14 cm uygulaması ile 30 cm uygulaması bazı problemlere sebep oluyordu diye hatırlıyorum.Telefon görüşmesinde böyle bir detay konuşmuştuk hanımefendi ile
*Sırtta ki logo olabildiğince büyütülecek
*Ceplerde ki yazı kalın putonlar ile yazılcak
*Ad-Soy isimleride kalın putonlar ile yazılcak

http://img577.imageshack.us/img577/1125/forma.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/2776/shorti.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/3724/ayakkabklf.jpg

Beyler;durum bundan ibaret birazdan sizlere kipeonun bizlere bisiklet için sunduğu bir çok bisiklet giysi türünde malzemelerini yazıcan fiyatları çok uygun istediklerinizden varsa belirtebilirsiniz.Görsellerini isteyebiliriz.

Tasarım bence gayet şık olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Fiyatıda piyasadıki formalara göre çok iyi diye düşünüyorum. Kumaş kalitesi güzelse eğer harika bir iş çıkmış olur ortaya. Ayrıca kaliteli pedi olan tayt, paça bandı, ayakkabı kılıfı gibi ürünler içinden görsel ve fiyat alırsak eğer güzel olur. Hem grupta herkesin aynı takım formasıyla bir tura çıkması çok büyük reklam ve ilgi çekiciliği olur :)

Eyw. beyler

Bu sefer dizayn olarakta çok güzel bir iş çıktı ve kumaşın kalitesi gerçekten çok çok iyi...Kipeo markasını kullanan bir çok türk klup var örn; Ankaragücü,brissa vs sağlam bir firma ve sağlam malzemeler ile çalışıyoruz.

Fiyatlar;

(link)

(link)

Beyler Forma ve tayt için numune gelicek pazartesi günü

Forma %8 kdv sız 42.90..kdv ile 46 liraya denk geliyor.

*Siparişe az bir zaman kaldı.Havalar da bozdu bozacak ve kolay kolayda buluşamayacağımızı göz önüne alalım
*Bu hafta sonu iç anadolu da kar bekleniyor.Bu haftasonunu pas geçersek 12 aralıkta kesinlikle buluşmamız gerekiyor.Olmadı hafta için akşam buluşması...En son seçenek 2 zaman içinde vakti uygun olmayanın yanına gidip parayı elden alabilirim.
*Sipariş verebilmek için minimum 20 parça sınırlaması var
*20 parçayı 1 siparişte zor dolduracağımızı düşünüyorum...2. bir sipariş veremeyeceğimizden kaçıranlar için bir daha fırsat olamayacak ve kaçıran grup üyeleri gerçekten üzülebilir.

• Beğen
Tepkiler: Orkun ÖZDEN
Bu arada arkadaşlar; KADRO şu anda komple bakımda... inş. güzel bir biçimde gelecek... RENK değişimi yapılıyor... TURUNCU

• Beğen
Tepkiler: engin kızılcan
ilk buluşmam... Sponsorum poz veriyor :D JoKeR Kuaför
(link)
ve evdeki foto...
(link)

yorumları ve görüşlerinizi bekliyorum...

Geri