Scudo Sports

'' anadolu performans yeni sistem ,ayda bir ağır tur.''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
[QUOTE=a sahile indiğimizde boyalıca tarafına yani iznik e doğru gideceğiz sağdan soldan değil 1 km sonra konaklama yeri solda şelaler orda toplanacağız..

düzeltme sahile inildiğinde sola dönülecek sağa değil sağı solu gene karıştırdım ..;)

abi haritada çizsene iyi olur

@bahtiyar közen

harita olayını kopyala yapıştırı bi türlü öğrenemedim bahtiyar yalnız haritayı printledim yanıma alacağım özellikle boyalıca çıkışı ilk kez olacak ,,,,,

harita işini çözdük...

(link)

bahtiyar gidiş yolu ...çakırlıdan sonra sahile inilecek...

(link)

dönüş yolu-----

(link)

bahtiyar gidiş yolu yalnış oldu burda orjinali 28 ekim topiğinde...

abi baktım güzel olmuş

2009 dan beri pedalladığımız dostlar azda olsa sıkı basan adamlardı, ..ama bu dostlar şimdi nerdeler acaba.....
aytekin erzan,ali emre akcan, suha onur er, harun,evren tuğutlu -yener er, volkan akboga almanyadan bu sene gelemeyecek,soner dangır,
semir karabulut , dapoet alper, onur berberci, atom kamil, korsan hasan faceden çıkamıyor burayada gelmiyor,özkan kanka ile face den özel mesaj atıyoruz...yetkin palkın hiç uğramıyor buraya,,yav sıkı basan istanbuldan zati az adam var onlarda burda değil kaldık 3 kişi....mehmet şer bizi boşadı, burda hazır olanlar var gerçi barış artı doğaç onlar bayağı çalıştı ter döktü bu pazar gene dökeceğiz 200 km ye eşdeğer etapta, murat sıkı basan dostumuz ama çoğu zaman denk gelemiyoruz bu pazar o da var bu iş durumları bazı insanların ayaklarına dolanıyor,bahtiyar erkan aslında sizler ct- pazar çalışmayacaksınız ct günü hafif antreman sonra sıkı antreman pazar

cumartesi hafif antıramanla pazara hazır olacağız

@bahtiyar közen

evet iyi olur fazla yorulmayın kartepe olayını hatırla bahtiyar o gün sen erkan 233 km yaptınız bi günde ama 18 km yi es geçtiniz bu 233 km in içine 18 km rampayı sığdırmak kaldı işte bu pazar 2100 rakımlarda bu işin provası olacak yani kartepenin tavşanlı- boyalıca hattı kartepe hazırlığıdır yüksek rakımlarda antreman çok daha faydalı olacak.....

evet gene bi pazar daha zor bi etaba başlayacağız 168 km ama 200 km ye eşdeğer....anadolu performans çizgisi erken yatıp erken kalkmaktır forumda şu anda mesajlaşmalar olmakta saat 23.00 de yattım ve şimdi kalktım saat 04.56 saat 07.15 de evden çıkacağım ....bu ekim ayında kartepeyi süzgeçten geçireceğiz ,bugünki tur 2100 rakımlarda olacak ve bize iyi gelecek...

kimseden ses seda gelmiyor. nerdesiniz yaw? tur nasıl geçti?

barış tur bitirildi açıklamalar topikte burda genel değerlendirmelere geçeceğiz şimdi ekrem eski benim ekipten olup bu turda son derece iyi bi performans göstermiştir...genç adam pek deli gibi bisiklet kullanmaz aklı başında bi adamdır,,,tek handikabı avrupa yakada olması bizden uzak kalması evet murat için söylenecek ne olabilirki alt yapı maratondan dolayı sağlam murat her daim basar .....ogüne gelince aynı şekilde sıkı bi adam o da bahtiyar ve erkan bu günki turda pek o kadar kötü değiller idi sona doğru 17 km de basarak kesilmediler evet bu ekip her zaman sıkı basacak bundan eminim ..şimdi ekim ayı ağır tur olarak şile 180 e eşdeğer devreye girecek tavşanlı rampalarından sonra bıçkıdere bize artık hikaye gelecek,,evet bu istanbulda ağır tur etaplarını devreye sokacağım bunun için yeni güzergahlar şart kartepe artık devreden çıkıyor ekipçe kabul görmedi dönüşte trafiği az olan güzergah isteniyor bu da imkansız..anadolu yakada mollafenari bile artık tavşanlıdan sonra hikaye olacak...

yeni güzergah şile teke köy..

(link)

şile teke köy yeni güzergah................87.5 km sadece gidiş.........

aşağıda dönüş yolu...
ve kurtdoğmuş stabilizeden ballıca köyü ..ve ballıca cad,38.6 km

(link)

Benim güzel ve karizmatik abim kudret,
bu performanslarda ortalamanız ne oluyor. Yoksa rahvan mı ilerliyorsunuz.
Saygılar...

mehmet güzel kardeş karizmatik kayserili dost,sen önce kendi ortalamanı bi ilet bakalım ..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri