Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

Scudo
kudret abi şu tavşanlı olayını ekimdede yapsak nasıl olur.

erkan ,tavşanlıyı tersten almaca nasıl olur önce altın ova ve oradan boyalıca ve tavşanlı evet mantıklı sona doğru gelen 25 eğim olacak köy içinde ,ama bunu adem ile yaparız ekimde şimdi klasik tavşanlı yapalım

evet ekim ayının sonlarına doğru havalar ılıklaşır ve tavşanlıyı tersten alırız bu pazar iş zor olur çünki ısı 28 derece...adem senle yapacağız bu olayı .evet erkan bu pazar klasik tavşanlı olacak ..

(link)

bu nedir ikide birde çıkıyor ...bisiklet forumda bunlar nasıl oluyor anlamış değilim üstelik ne gerek var böyle şeylere ..

abi size kazasız belasız sürüşler. artık ekimden sonra da bu olayı tersten yaparız,

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
(link)

hava iyi yalovada...

güzergah ....

7 temmuz....

ilk 44 km non stop tempo..19 eğimler ..

(link)

ve dönüş 50 km

(link)

toplam 94 km tempo sürüş kısa mola anlayışı gazan mübarek olsun erkan ,tavşanlının yolları taştan ,geliyor kudret ile erkan ..;)

adem ekimde yapacağız tavşanlıyı ama altın ovadan boyalıca sonra tavşanlı çakırlıdan girince 10 km lik devasa rampa var ve eğim sonda 23 leri buluyor hele köy içinde bir rampa varki ora 25 eğim 100 metre ama adamın feleğini şaşırtır ben aytekin erzan ve volkan akboga o tavşanlıyı dabıl yaptık hem gidişte aldık hemde dönüşte ama aytek ile volkan iznik gölün güneyinden aldılar ve iznikte köftecide buluştuk ben kuzey yolundan gittim ama tavşanlı yollarında gidonun vidası gevşedi ve gidon sağa sola gitmeye başladı o oynayan gidon ile ta iznik e gittim 1000 de birde olsa takımları almak lazım o takımda her türlü anahtar var şimdi bütün gidonların vidalarını kontrol edip sıkacağım o sarsıntıda her şey olur ,ct gününden chek-up a sokacağım bisikleti,evet pazar fırtına var istanbulda 30-40 kuzey doğu poyraz bu da şu demek tavşanlıdan arkadan bazı yerlerde itecek bazı yerlerde ise yandan vuracak bazı yerlerde resmen karşıdan dövecek en zor iş dönüşte olacak boyalıcadan çıkışta kuzeye doğru 40 km ile esen rüzgara karşı savaş verilecek bu da hızımızı etkiler altınovaya ulaşınca yandan vuracak sola savurabilir dikkat etmek lazım yanımızdan 10 km boyunca dönüşte araç geçecek tır artı kamyon ama az ,,,trafik o kadar fazla değil esas berbat yol izmit yolu..

(link)

yalova oldu sağanak bu ne yahu klasik etap 06.30 -09.00 60 km de kalırım ...durum bence değişmez yalova sağanak ..,,,,,:evil:

ah şu yağmur neden hafta içi yağmazsın sanki kudret abi bu yağmur bizi bekliyo sanki neyse ramazandan sonra gideriz artık

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
erkan ,yağmur diyorki ekimde ademide alın onla gidin diyor..;)
evet artık ramazan geldi 5 pazar var bu 5 pazar boyunca ben sabah rutin sürat sürüşlerimi yapacağım ortalamayı 30 çıkarmaya çalışayım eski günlerde olduğu gibide yalnız ne hikmet ise şu kurtköy- pendik bağlantısında durum başka oluyor, orada sabah poyraz karşıdan esiyor ama şilede en azından rampa olunca rüzgarı pek fazla almıyor idik burada açık alanda daha fazla rüzgar sirkülasyonu var ..
ağustosda kısa mesafeler olur gene sabahları eylülde ilk uzun olacak ama eylül sonu ekimde de olur oda ekim sonu iki etap var zati birincisi şile-darlık ikincisi tavşanlı-boyalıca..

7 temmuz -14 temmuz-21 temmuz -28 temmuz -4 ağustos..

06.30-09.00 arası 60 km tempo sürüşleri serisi, bostancı çıkış -kurtköy pendik bağlantısından ,viaport ,aydos, kartal yakacıktan, kayış dağı ve carrefour ..

güzergah..

(link)

national geographic channnel de gerçekler söyleniyor lens ve çöküşü ..evet popüler olmak hırslı olmak ve herşeyi göze almak para için şan için doping almak ,lens ünlü politikacılar ile beraber oldu bush gibi .ama sağlam çöktü tek adam tanırım ve favorimdir fabian cancellara ,,,,,

(link)

bu gün rotayı böyle yaptım nedeni rüzgar şiddetlendi evet temden arkadan bayağı itti ve bostancıya saat 09.05 de vardım 06.30 çıkış ,2 saat 35 dakika 60 km burada,ortalama 23 de kaldık gene yahu,,,

sabihanın garip köpekleri bunlar saldırıyor bisikletlilere ama aç kardeşim hayvanlar benim yanımda kuzu oluyorlar ..https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969509_607927802573131_173038825_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969509_607927812573130_1323883583_n.jpg

evet caminin oradaki son duvar rampa ,,,

Geri