Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

@Bugsbunny

valla bende de mtb var hemen michelin lastiklerimi takar dalarım çamura sorun yok :D

Scudo
o.k çamura evet .....
1- erkan
2- adem
3- ogün
4- kudret
çamuruda yeriz bi güzel gençleşiriz...kim kokar çamurdan azmı çamur yedik biz bu yollarda...
saat 08.30 çamura hücummmmmmmmmmmmmmmm bostancı..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/397706_311081342257780_262971750_n.jpg

evet 30 haziran sağanak bizi durduramayacak çamuruda yeneceğiz ve 7 temmuzda tavşanlıyıda ezip geçeceğiz ...

çamur kontenjanı açıktır yeterki çamur deyin...düşük tempolu arkadaşlarıda bekleriz gidişte sürat olmayacak kartal -pendik- tuzla hattından mtb li 26 cılar aranmaktadır bu arkadaşları kurtdoğmuşa götüreceğiz orada isteyen zamana karşı basar istemeyen basmaz ,demokrasilerde çareler tükenmez ,cyclo cross a göre değil dedi ozan ama katılmıyorum ultra cyclo cross çu için ora bunun nedeni çatlak toprak fazla değil bir iki yerde var,yarış gidonu ile oraya dalmak maharet ister benim bisiklet hibrit 28 oldu mtb gidonu olmasının avantajı var kurtdoğmuşta ,evet yarış gidonlu cyclo cross lar ile çok çalışmak lazım kurtdoğmuş offroadda ,adem sen asla orada zati zorlanmadım ve ekrem ile çok sıkı basmış idiniz hatırlar isen herkezin teknik kapasitesi farklıdır kimse doğuştan çok sıkı bisikletçi olmaz ya da çok sıkı teknik bisikletçi teknik-akıl ve kuvvet olacak bu üçünü harmallayan çok sıkı bir bisikletçi olur ,

erkan sen off mantıklı senin için risk var silik teker üstelik bisiklet yol bisikleti....evet 7 temmuz tavşanlı kesin olacak ....

evet çamurcular ...

1- kudret
2- ogün
3- adem

saat 08.30 bostancı çıkış 40 km sonra kurtdoğmuş offroad,,,9 km de zamana karşı çamur olursada onunlada savaşmaca...yüzümüz gözümüz olsun çamur bakalım taşdelende duş bile var isteyen duş alır

bence de cyclo cross a göredir tam kurtdoğmuş o bir iki çatlakta zaten biraz zevk katar. avrupada cyclo cross larla offroad yarışları yapılıyor.ama söylediğin gibi kudret abi yarış gidonu olunca iş değişiyor maharete yeteneğe dönüşüyor iş. ben yarına silik lastikleri değişiyorum bu arada michelin dağ lastiklerimi takacağım kudret abi.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@adem dualı

yav adem şu karbon kadroyu bi okutsak üstüne para koyup bi adet focus cyclo cross alacağım ya da scott ama scott lar 46 diş focus 50 diş alman malı ,taylantta fabrikaları varmı bilmiyorum, ama almanyadan geliyor ise bu bisikletler korkmadan almak lazım alman teknisyenleri disiplinli çalışır ,lastikleri değiştir adem ,hava kapattı burada valla sadece sağanak ormanlık alana düşerki kurtdoğmuş da biraz açık alan sayılır esas yağmuru aydosun tepesi yer 550 rakım ,kurtdoğmuşta rakım 550 değil ,evet yarış gidonu ile girmek kurtdoğmuşa oldukça teknik isteyen bi durum,

@Kudret Kurtcebe

abi benim yapmak istediğim de bu zaten elimdekinden kurtulup cyclo cross bike almak. ikinci ele düşünce bir mal değerini kaybediyor pek fazla para vermiyor kimse ikinci ele. alman disiplinlidir bencede focus derim, adamlar bir mal ürettimi hakkını veriyor.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

erdoğanlarda 2465 tl (link)

tabi bunlar yurtdışından direkt aldıkları için daha ucuza geliyordur eminim

• Beğen
dostum sadık dedeoğlu 525 km yi 24 saatte almış idi şimdi dostumun tutuş şekli çok iyi bir pozisyon,
rüzgara karşı iki yana doğru kollarım açık tutuyorum gidonu ve aradan rüzgar geçiyor, olmuyor halbuki öne aparat konduğunda kollar kapanacak her iki taraftan rüzgar geçecek ve öne doğru iyice eğileceğim bu aparatıda yeni alacağım, tabi inşallah diyelim 50 dişli cyclo cross a takmayı düşünürüm ..

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228137_424968587559368_276861971_n.jpg

@adem dualı

2465 valla para değil bu karbona çok para verdim yahu o vakitler 2008 de scott karbonlar 2530 yuro idi her yere bakmış idim aynı fiat idi...yalnız bu cyclo -aliminyum ise tek sorun aliminyumun şiddeti ne kadar emdiği açıkçası scott karbon dehşet idi sert arazide banamısın demedi ,karbon şiddeti emmekte..

aşağıda kartepe otel ora 1300 rakım,,

ve zirvede güneş açtı 1640 metre ..sağdan sola çalbıyık sado ve ben ..

heyyyyyyyy koçum korsan hasan 14 km iniş ne inişti ama ...

5 km lik offroad iniş ...kelle koltukta...

2ağustos 2009 kartepe sağdan sola ben arkadaki vural sado ve kaşif kuzu yaylasından giriş 7 km tırmanış 2 km stabilize ve 5 km offroad un en kötü yolu kayalıklı yol.. buraya gelene kadar 14 km rampa asfalt yol tepildi.. (link)

....zirve ..2 ağustos 2009
toplam 11 tur yapıldı kartepeye 12. tur olur ama en zoru olur ve hafta içine olur ....pazar günü saat 07.20 de yalovada olamıyoruz hafta içine bi pedalşör ayar çekebilirse gideriz tabi sıkı performansçı olacak 72 km in üstüne 14 km rampa çıkacak tekrar 14 inecek ve 72 km basacak adamı ya bulacağız ya bulacağız ekimde tabi..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yarın sabahtan çok bulutlu sonra akşama doğru hava açacak buda bizi etkilemez ,saat 08.30 da çamurcular bostancıda toplanarak yavaş tempo ile kurtdoğmuş offroada ulaşırız adem ,ogün ve ben 3 kişi ,kurtdoğmuş gündeme daha çok gelicek bıçkıdereden tarafından kışın yapılacak şile rampalarından devamla kömürlük ,kervansaray, bıçkıdere taşdelen su dolum tesisinde mola oradan kurtdoğmuş offroad ,tersten ora çok zor ,,,,yazın pazarları erken saatte bile trafik çok yoğun şile yollarında ,evet 9 km boyunca zamana karşı tempo no mola,sert rampalar tehlikeli inişler ,adrenalin ,
ekrem ve muratın yokluğunu hissedeceğiz ,adem ,erkan ogün zati demirbaş kıdemli üyeler bahtiyar serbest sürücü ,bahtiyara teklif var ısrar yok ,avrupa yakadan korsan hasan ,yetkin var ama onlar her zaman denk gelmyor organizasyonlara,kanki özkan çok uzaklarda ta avcılarda birbirimizden uzak olmamız handikap ,evet yarın alalım kurtdoğmuşu eski günleri yad edelim sessiz gürültüsüz karbonmonoksitin olmadığı mekanlarda at koşturalım..

@adem dualı

valla çok iyi olur ve hatta buradan mesajlaşırız iki tabanca bu işi yaparız 12 .turu ,evet hafta içi çok uygun fakat sorun şurada saat tam 07.20 de yalovada olacağız şimdi kış tarifesi belli değil yenikapıdan deniz otobüsü kaçta var ve feribot hafta içi ona bakacağız ,saat tam 07.20 de yalova feribotta buluşursak vakit kaybetmeden 72 km basacağız kısa mola ,saat 11.00 de suadiyede olursak şık olur 10 dakika mola ve 14 km tırmanış. orada kopma olur ama yol ayrımlarında dikkat edersin adem zati sana haritayı vereceğim burada sende onu cebine kopye edersin o yol önmeli suadiye kartepe otel yol ayrımından yalnış bi yola girmem başka yerlere çıkma dez avantajını getirir evet dönüş aynı yerden iniş 14 km stabilize yol asfalt karışımı,
yukardaki resimde bura çok sert zemin zirve 1640 yani ama biz 1300 rakıma otele çıkar ve döneriz....eskiden tren vardı iş kolaydı ...

inşlh iznime denk gelirde gelirim abi süper valla resimlerde zati harita olayı yine olur. şu tren olayı gerçekten işi yokuşa sürecek ama olsun biz yokuşları severiz :) ben bir gün öncesinden anadolu yakada olmam gerekiyor ama

• Beğen
Geri