Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

evet adem akşam oldu biraz ter attım sele üstünde şimdi duşa gireceğim ,,yarın saat 08.30 çıkış 5 dakika beklerim sonra tek giderim ,o yolu tek alabilirim herhangi bi aksilik olursa,
kurtdoğmuşun temiz havasını özledim,ogün akşam mesaj düşer ogüne göre ora kaçırırsa yazık olur evet 28 ile ilk kez gireceğim bakalım nasıl olacak gerçi geçen sene tavşanlıya girdim berbat stabilizeye ama bura toprak yol ve çakıllı yol ,,,görelim baklaım çamur neylermiş cildi...

Scudo
andrei greipel sorun yaşadı sagan düştü cavendish arkada kaldı contadora nazar değdi düştü,bu arada finalin olduğu yerde üst panoya otobüs sıkıştı enteresan olaylar yaşandı ..sona doğru büyük bi kaza oldu cavendish burada geride kaldı,https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017499_604631159569462_554790970_n.jpg

andrei greipel -sıkı yolcu..https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017499_604631159569462_554790970_n.jpg

grup selamlar kısa kısa gelip ara ara gözüküp hayalet gibi kayboluyorum baba nerelerdesin sana telgraf çekicemde malum telgrafın telleri kopmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Kudret Kurtcebe

yarın 08.30 da bostancı iskeledeyim, bende bisikletin bakım yapıp lastikleri değiştim, yalnız bir problem var arka lastiği taktım tıngır tıngır oynuyor sabir değil valla yarım saattir onla uğraştım olmadı kudret abi olmadı öyle gelirim 5 dk iskele önünde sen bakarsın

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@Kudret Kurtcebe

disk fren abi. bu arada ben enerji kaynaklarını depoladım fındık ve kuru üzüm :)

adem şimdi ,
arkadan tekeri iyi oturtmak lazım disk, balatalara sürtmeyecek, ayrıca sıkma olayı var az sıkılırsa teker sağa sola oynar benim başımada geliyor idi zaman zaman arka tekeri elimle kontrol ederim oynama var ise önce gevşetirim yandaki koldan sonra yeniden sıkarım ,,

@Kudret Kurtcebe

düzeldi şimdi..düzenle 'ye girince düzenleme yapamıyorum forum gene şişiyor galba..

@engin güner

yok zati engin giderken yavaş gideceğiz 40 km yavaş olacak ama sıcağa evet 9 km de yakalanacağız ölmeyiz engin yarın yağmur orada yağar ise iyi olur yarın yüzde 55 bulut var ama sağanak yağmaz oraya yüksek rakımlara yağabiliriz ormanlık alanlara ...9 km de basacağız inişli çıkışlı offroad yolda ....

@Kudret Kurtcebe

valla bende burda ayar oldum, disk şuan balataya sürtüyor,bir ayarlayamadım gitti

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Bugsbunny

eyvallah ben çamuru suratıma bi güzel yiyeyim ondan sonra 50 yaşıma geri döneyim 5 yaş gençleşiyim,,,:)

@adem dualı

o iş tam benlik adem azmı yapardım yahu avidin en düşük modeli var idi bende çok uğraştırırdı ama sonunda püf nokatsını buldum ...mm lik göz bakışı ..:)

ve yaptım :):) tamamdır. ter kan içinde kaldım artık iyi bir duşu hakettim, duştan sonra güzel bir uyku. sonrasın erken kalkıp güzel kahvaltıdan sonra bostancı iskeleye, ordanda çamura hücummm :D:D

Geri