Biz birkaç haftadır Pazar sabah 6 gibi çıkıyoruz. Ama Avrupa yakadayız. Bir de çok uzun yol yapmıyoruz sana göre, 80 yapıp bitiriyoruz, az molalı. Aynı yakada olsak beraber turlamak iyi olurdu.
Yarın da (C.tesi) 4 kişi saat 5:30 gibi çıkıp 10.00 gibi dönmeyi planlıyoruz. Esenkent-Hadımköy-Balaban Köyü-geri dönüş.
bahtiyar bu pazar ya sivil geleceğim ya da bisiklet ile sabah yağmur var 07.00 ve 09.00 arası yerler ıslak olursa bisiklet olmaz ama sivil geleceğim ..kuru olursa sorun değil bisiklet ile gelirim ..
valla bilal en iyisini yapıyorsunuz çok iyi saat 05.30 da çıkıp en geç saat 10.00 da bitirmek ..80 km iyi,,
gerek yok 100 artılara olmaz sıcaklarda sonra sağlığa zararlı benim için çok daha zararlı kalbe tabi..
erkan öte taraf kardeş topik kadıköy pedal evet şimdi oraya mesaj atmışsın şimdi 06.30 da çıkarız, ben dediğim gibi 62 de kalacağım erken bitireceğim, sabah gene başıbüyükte mangalcılar olmakta onlardan kurtuluş yok...gene al benileri hazırlarım tabi...
bahtiyar sıcaklar geldi 06.30- 09.00 arası tur biter artık bu pazar bostancı saat 06.30 çıkış..62 km sabihadan viaport barış 72 km yapacak ben 62 km ...
(link)
60 km lik antremanlar serisi yazlık program ve kurallar..
1- lastiği patlayan kendi değiştirecek..
2- iç lastik pompa..
3- mola yok..tempo
4- köpeklerin olduğu yerde al beniler hazır olacak...
5- köpekten kaçmaya çalışan grubu tehlikeye sokar..
6- sürattan anca köpek çeteleri için taviz verilecektir..bu kurala isteyen uyar istemeyen ise sorumlulukları üzerine alır
7- geçen sefer tüm köpekleri besledim bana bi şey yapmadılar her zaman beslenecekler tarafım tarafından
8- haziran-temmuz-ağustos-eylül ayları boyunca aynı yerde çalışmalar devam edecektir..ferdi ya da grupça
9- 06.30-09.00 arası tur bitecektir 60 km de
10- isteyen 72 yapar sıcağa kalır sorumluluk taşımam
11- yeni sistem budur kısa mesafe yüksek tempo olacaktır..
12- sabah sahilde trafik yoktur cam kırıkları çoktur dikkat edilecek lastiği patlayan kendi değiştirecek kimse kimseyi beklemeyecektir
13- eğer yol üzerinde sağda su birikintisi var ise ince tekerler dikkat edecek arkayı kontrol etmeden ani sola kaçış arkadan sabahları binde birde olsa bi arac ile çarpışmak demektir
14- rahatsızlığı olanların katılması sakıncalıdır buna rağmen katılım olursa mesuliyet kabul etmem
15- kimse gelmez ise ferdi çalışmalarımı bu etapta 4 ay boyunca yapacağım derecelerimi yazacağım..
16- önden kopan grup asla beklemeyecektir bekleme yapar ise bisiklet sporu yapılmış olmaz ..kimse kimseyi beklemeyecek herkez temposunu koruyacaktır mola yok sadece köpek çeteleri için o da 3-4 dakika ..
saat benim için sıkıntı, en erken vapur saati zaten 06.30 da, metrobüs desen başlı başına bir sorun, şöförle muhattap düelo, artık kudret abi sen avrupa yakada bir organize yaparsan gelebilirim.