erkan...
şimdi biliyorsun bizi kesmiyor kısa mesafeler ama, haziran- temmuz- ağustos -eylülde dahil, uzun mesafeler sıcaklar nedeniyle anlamsız olmakta...aşırı su kaybı...
istanbul dışı etap artık gündemden düşebilir....tavşanlı örneği ekim diyoruz ama biliyorsun orasıda bisikletin ömrünü kısaltmakta...etap olarak sadece bıçkıdere kalmakta çalışma yeri olarak en uygunu 130 km ye eşdeğer, artık kartepeler bittiğine göre ,şile ulupelitin bi ömrüde kalmadı ,,,,,şile tekeninde ...bu topikte etap olarak sadece 60 km lik sabahları olacak olan bostancı-sabiha aydos -etabı kalır ekime bıçkıdere olur o da bi tane olur .....valla artık ekim sonu ne olur bilemem bu topiği ekimde bitiririz bi daha topik açılırmı bilemem enver avcı yok ....hasan korsan koptu....yetkin palgın yok kanka özkan yok bu adamlar buradan gittiğine göre bende artık gideceğim demektir sen burada tek başına kalırsın ve kadıköy pedala devam edersin ...ben burada çok fazla uğraştım ve bu uğraşlarımın sonucunda hiç bi şey elde edemedim çünki insanları ben değiştiremem ..tarz meselesi cyclo cross tarzcı yok çoğunluk 26 jant mtb kısa mesafeci diğer bi kesim ise yol bisikleti kısa mesafe ,200 km ler ile derdi olan yok bu forumda sen her zaman ispatladın neyi 200 km lerde hazır olarak var olmayı ama biliyorsun iki kişi hep aynı kaldık ,sonunda birbirimizden sıkılma derecesi olabilir bu da doğaldır hep aynı adam gidiyoruz çünki ,,başka takılan oluyormu 200 km de yok ...bizle kim geldi kartepeye hiç kimse 215 ben devirdim 13.5 saatte sen keza öyle bi daha kartepe dersem gene sen ben olur bi üçüncü olmaz o vakit adama derlerki ne işin var forumda ..zati sana takılan yok derler gerçekten takılan yok bize anadolu yakadan ve avrupa yakadan şimdi avrupa yakanın elemanları ilişkiyi bitirdi bura ile benimde artık bitirme zamanım geliyor gezi organizasyonları bölümüne 200 km lik bi etap açacak adam arıyorum ve bulamıyorum tabi şimdi değil ekim ayı örneği mesala.......evet erkan dost beni uzun mesafelerde yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim biz senle uzunlara hep gittik gelebildiği kadar bahtiyar geldi ve barış son teke olayında bizimle gelmesi beni çok sevindirdi barışında başı bağlı biliyorum her zaman 200 yapamaz......sen burada kal ben artık çok fazla olmayacağım çok uğraştım ve buradan yenilmiş bi insan olarak ayrılıyorum evet bu ülkede bisiklet sporununda gelişeceğini asla zannetmiyorum ...yalnız açtığım topiklerin hep arkasında oldum ve bi işi başlatmış isem aynen devam ederim evet şurada 5 ay var 5 ay sonra bu topiği sonlandırarak bisiklet forum ile alakamı keseceğim..