Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

Scudo
@Lammarth

bu vapurlar zati bi başka durum metrobüs desen bi başka durum geç çıkılmasının nedeni sıcaklarda tempolu sürüş sakıncalı ...
haziran- temmuz- ağustos- eylül devam edecek 06.30 ve 60 km ...ekimde 100 + lar olacak gene saat 06.30 kasımda sabah soğuk olacağından 08.00 çıkış olacak yalnız bu topik ekimde sona erecek..,

@Göktuğ G.

göktüğ sorunlarını bilmiyorum varsa geçmiş olsun yalnız anadolu performansın kuralları vardır 18 yaş altını kabul etmiyoruz tarzımız stabilize yollarda ve asfaltta süratli bisiklet sürmek az mola yapmak, bu ekipte yolda lastiği patlayan kendi değiştirir ve ekibe yetişir ,herkez lastiğinin patlamasından sorumlu ve değiştirmekle mükellef, ayrıca ekip bisikletileri a -dan z ye kontrol etmekle mükellef ,yarı profesyonel tarzda çalışırız, yarışlara girmek gibi derdimiz yok bu işi hobi için yaparız ...

evet bu pazar saat 06.30 bostancı ....60 km ,,,

benim rotam..

(link)
60 km lik antremanlar serisi yazlık program ve kurallar..

1- lastiği patlayan kendi değiştirecek..
2- iç lastik pompa..
3- mola yok..tempo
4- köpeklerin olduğu yerde al beniler hazır olacak...
5- köpekten kaçmaya çalışan grubu tehlikeye sokar..
6- sürattan anca köpek çeteleri için taviz verilecektir..bu kurala isteyen uyar istemeyen ise sorumlulukları üzerine alır
7- geçen sefer tüm köpekleri besledim bana bi şey yapmadılar her zaman beslenecekler tarafım tarafından
8- haziran-temmuz-ağustos-eylül ayları boyunca aynı yerde çalışmalar devam edecektir..ferdi ya da grupça
9- 06.30-09.00 arası tur bitecektir 60 km de
10- isteyen 72 yapar sıcağa kalır sorumluluk taşımam
11- yeni sistem budur kısa mesafe yüksek tempo olacaktır..
12- sabah sahilde trafik yoktur cam kırıkları çoktur dikkat edilecek lastiği patlayan kendi değiştirecek kimse kimseyi beklemeyecektir
13- eğer yol üzerinde sağda su birikintisi var ise ince tekerler dikkat edecek arkayı kontrol etmeden ani sola kaçış arkadan sabahları binde birde olsa bi arac ile çarpışmak demektir
14- rahatsızlığı olanların katılması sakıncalıdır buna rağmen katılım olursa mesuliyet kabul etmem
15- kimse gelmez ise ferdi çalışmalarımı bu etapta 4 ay boyunca yapacağım derecelerimi yazacağım..
16- önden kopan grup asla beklemeyecektir bekleme yapar ise bisiklet sporu yapılmış olmaz ..kimse kimseyi beklemeyecek herkez temposunu koruyacaktır mola yok sadece köpek çeteleri için o da 3-4 dakika
17-18 yaş altı kabul edilmemektedir..

erkan...
şimdi biliyorsun bizi kesmiyor kısa mesafeler ama, haziran- temmuz- ağustos -eylülde dahil, uzun mesafeler sıcaklar nedeniyle anlamsız olmakta...aşırı su kaybı...
istanbul dışı etap artık gündemden düşebilir....tavşanlı örneği ekim diyoruz ama biliyorsun orasıda bisikletin ömrünü kısaltmakta...etap olarak sadece bıçkıdere kalmakta çalışma yeri olarak en uygunu 130 km ye eşdeğer, artık kartepeler bittiğine göre ,şile ulupelitin bi ömrüde kalmadı ,,,,,şile tekeninde ...bu topikte etap olarak sadece 60 km lik sabahları olacak olan bostancı-sabiha aydos -etabı kalır ekime bıçkıdere olur o da bi tane olur .....valla artık ekim sonu ne olur bilemem bu topiği ekimde bitiririz bi daha topik açılırmı bilemem enver avcı yok ....hasan korsan koptu....yetkin palgın yok kanka özkan yok bu adamlar buradan gittiğine göre bende artık gideceğim demektir sen burada tek başına kalırsın ve kadıköy pedala devam edersin ...ben burada çok fazla uğraştım ve bu uğraşlarımın sonucunda hiç bi şey elde edemedim çünki insanları ben değiştiremem ..tarz meselesi cyclo cross tarzcı yok çoğunluk 26 jant mtb kısa mesafeci diğer bi kesim ise yol bisikleti kısa mesafe ,200 km ler ile derdi olan yok bu forumda sen her zaman ispatladın neyi 200 km lerde hazır olarak var olmayı ama biliyorsun iki kişi hep aynı kaldık ,sonunda birbirimizden sıkılma derecesi olabilir bu da doğaldır hep aynı adam gidiyoruz çünki ,,başka takılan oluyormu 200 km de yok ...bizle kim geldi kartepeye hiç kimse 215 ben devirdim 13.5 saatte sen keza öyle bi daha kartepe dersem gene sen ben olur bi üçüncü olmaz o vakit adama derlerki ne işin var forumda ..zati sana takılan yok derler gerçekten takılan yok bize anadolu yakadan ve avrupa yakadan şimdi avrupa yakanın elemanları ilişkiyi bitirdi bura ile benimde artık bitirme zamanım geliyor gezi organizasyonları bölümüne 200 km lik bi etap açacak adam arıyorum ve bulamıyorum tabi şimdi değil ekim ayı örneği mesala.......evet erkan dost beni uzun mesafelerde yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim biz senle uzunlara hep gittik gelebildiği kadar bahtiyar geldi ve barış son teke olayında bizimle gelmesi beni çok sevindirdi barışında başı bağlı biliyorum her zaman 200 yapamaz......sen burada kal ben artık çok fazla olmayacağım çok uğraştım ve buradan yenilmiş bi insan olarak ayrılıyorum evet bu ülkede bisiklet sporununda gelişeceğini asla zannetmiyorum ...yalnız açtığım topiklerin hep arkasında oldum ve bi işi başlatmış isem aynen devam ederim evet şurada 5 ay var 5 ay sonra bu topiği sonlandırarak bisiklet forum ile alakamı keseceğim..

evet 2008 mart ayında aldık, 7 haziran 2013, 5 inci yılı doldurdu artık ihtiyarladı ama hakkını verdi.https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/574523_590958147603430_2034346085_n.jpg

@bahtiyar közen
valla böyle olmuyor bahtiyar senle ilgili değil burada benim ne işim var sorusu artık kafamı kurcalıyor ..ben ne için burada topik açacağım erkan içinmi senin içinmi anlamı kalmadı buranın, korsan hasan-enver avcı ,özkan kanki ,yetkin palgın gibi adamlar tam benim kafada avrupa yakada ben faceden adamlar ile zati irtibata geçerim onlar burayı terk etti açıkçası süratli adamlar buradan gidince benim burada kalmamım bir nedenide kalmadı bu topiği bitireceğiz erkan sen ben ve 3 adam başladı bu işe 3 adam bu topiği takip edecek zati hep öyle idi ve ben buradan aynen emekli olacağım şu anda da zati emekli sayılırım ..bu topik beni bağlıyor ,ister isem ferhat köse dostuma bu topiğide kapattırır giderim ama bunu düşünmüyorum erkan ve sen varsın bu topiğin arkasındayım ve sizler için varım ,,,atılan mesajlara bakıyorum daha topiğin başındaki anadolu performans yazısına dikkat etmiyorlar orada ne diyor performans, bisiklete biz ne için biniyoruz felanca yere gidip işkembeyi doldurmak için binmiyoruz eğlence amaçlı binmiyoruz biz eğlence değil acı çektik hep.. bizim tarzımız bu değil bu forumda sadece kadıköy pedalın topiği var adam gibi barış güney orada çalıştı herkez ondan ders almalı barış focus yol bisikletinin hakkını verdi o topik bence çalışan bisiklet sporu yapanların topiğidir ama orada bile barış tek kaldı barışın pekde umurunda değil helal olsun 85 kilolardan nelere geldi azim eden kazanır süratli bisiklet kullanma tekniklerini azim eden sahada öğrenir açıkçası istanbul anadolu yakadan barış güney çalışmakta bu arada kaynarca grubu topiğini boşladı çekti gitti hepsi ,bunların hepsinin nedenleri var o topiğe olayın özünü anlamadan mesaj atanlara oradaki dostların verdiği mesajlar haklı idi ...şimdi barış o grubu gördü adamlar süper basıyor kısa mesafe ve buraya kendi topiklerine uğradıkları yok...adamların temposunu yakalayamaz isen niye takılacaksın değilmi
geriye bakarsan 20.000 aşkın mesajım var burada benim gerçi 300 ü silindi bunun nedeni yenileme olunca siliniyor eski mesajlar ..demekki buraya en fazla ben sahiplendim ve organizasyon yaptım ...puan 5000 lere geldi ben bunlar ile asla övünmem ,ama sadece 3 kişi ile kalmak bu forumda benim için üzüntü verici olmuştur akıntıya kürek çekilmez kürekler kırılır evet bu topiği bitireceğiz ekim sonu ondan sonra benim uğrak yerim kadıköy pedal olacak tek çalışan adam barış güney bu çizgisinden ödün vereceğini zannetmiyorum gezi bölümünde artık topik açmayacağım 200 artı olayını barışın topiğinden haber ederim ilerde tabi..

son olarak bahtiyar ,erkan irtibatı kadıköy pedaldan yapalım diyorum ve buradan oraya ışınlanalım diyorum..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=105784&page=108

@Kudret Kurtcebe
ok kudret abi artık kadıköy pedaldayız

karşıdan geleceklere kapalıyız diyosunuz :)

şu 6.30u 7 yapın karşıdan gelecekler aranıza katılabilsin diyoruz, "sıcaklarda çıkmak zararlı" diye ilginç bi bahane yazıyosunuz. 6.30 - 9.00 yapacağınıza 7.00 - 9.30 yapacaksınız. saat 1de eve dönmeyeceksiniz sonuçta. 9 yerine 9.30da döneceksiniz.

topiğin neden açıldığını anlaşım bile değilim. "bakın biz böyle bisiklet sürüyoruz, güzel bisiklet sürüyoruz, hoş bisiklet sürüyoruz, haberiniz olsun" demek için mi bilmiyorum.

eğer amaç bir organizasyon yapmak olsaydı, karşıdan katılacaklar da dikkate alınırdı. amaç birlikte pedallamak olsaydı.

6.30da vapur yok diyoruz takan yok resmen :)

neyse iyi pedallar. amacınız bir grup olmak, birlikte pedallamak değil haberiniz olsun. ne bilmiyorum.

@Lammarth

Selam Lammarth Bey (biraz tuhaf oldu)
Kudret abi cevap yazar sana ama genede bende bir kaç cümle kurayım.. Öncelikle bu topiğin amacını pek anlamamışsınız.. Ortada zaten beraber pedallayan bir grup var ve çeşitli faaliyetler yapıyor (bu faaliyetler kesinlikle gezi anlayışında değildir).. Buradan bu faaliyetler ve antrenmanların buluşma saati ve güzergahı paylaşılıyor.. Kudret abinin önceki sayfalarda yazmış olduğu grup kurallarına uyabilecek herkes katılabiliyor..Burada amaç herkes katılsın gezelim tozalım değil, biz bu şekilde antrenman yapıyoruz size de uygunsa buyrun gelin topiğidir bu topik.. Bu topiği beğenirsin katılırsın,takip edersin yada beğenmezsin topiğe bile girmezsin ama grubu ve anlayışını bilmeden eleştirmek talihsiz bir yaklaşım olmuş..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Lammarth
bana uyarda grupdakiler neder bilemem zaten çıkış saati 06:00 tıydı 06:30 yaptık

bu vapurlar zati bi başka durum metrobüs desen bi başka durum geç çıkılmasının nedeni sıcaklarda tempolu sürüş sakıncalı ...
haziran- temmuz- ağustos- eylül devam edecek 06.30 ve 60 km ...ekimde 100 + lar olacak gene saat 06.30 kasımda sabah soğuk olacağından 08.00 çıkış olacak yalnız bu topik ekimde sona erecek..,
bu mesajı lammart dostuma yazdım ama lammart dostumuz kafamıza taş attı burada bu anadolu performansın kurallarını adem dualı çok iyi bilir dimi adem, defalarca yazdım çünki sıcaklarda tempo yapılmaz bu da doğru yarın saat 06.30 da start olacak 60 km yi bi solukta geçeceğim durma yapmadan sona doğru sıkı eğimli rampaları alarak biz burda kimseye gövde gösterisi yapmayız ama tarzımız asla lay lom lom değildir ,,,
avrupa yakada performans yapan dostlar var bunlardan biride adem dualıdır diğeri bilal demirdir her ikiside bu forumdadır,, onlar ile irtibat kurunuz onlarla çalışabilirsiniz tarzımız artık cyclo-cross 28 janttır bizim ekipte herkez çok süratli bisiklet sürer biz asla birbirimiz ile yarış yapmayız kendimiz ile yarış yaparız buradan bu topiğe gelecek olanlara kuralları hatırlatırız topiğin başında anadolu performans yazıyor ..yani kısa mola yaparız süratli bisiklet süreriz anlayışımız yemekli bisiklet gezisi değildir ....
lammart diyorum gene ,isminiz olsa daha iyi olacaktı 07.00 e alırız yarın gelebilirseniz seviniriz yalnız dediğim gibi benim etabım 60 km dir ama ekipten barış kadıköy pedaldan kendisinin burada sabit topiği var ve çok çalışmıştır focus yol kullanır ayrıca erkan ,bahtiyar ozan ve doğaç hepsi 28 janttır ama yarın onlar 100 yapabilir, bence yalnış anlamayın yarın saat 07.00 de bostancıda olabilirseniz sizide aramızda görmekten sevinç duyarız 26 jant kullanıyor iseniz 28 jantlara yetişme olasılığınız az olur ama kondüsyonlu iseniz sorun yok daha önce tatsız olaylar yaşandı çünki...26 jantta kondüsyonlu olanlar 28 jantı yakalar..
evet son olarak ekip evet derse saat 07.00 olur ben saat 23.00 de forumdan ayrılacağım ve yatacağım saat 23.00 e kadar sizden mesaj gelmez ise sabah 05.00 de girer bakarım eğer sizden gene mesaj gelmemiş ise saat 06.30 da ekip hareket edecektir
kimse darılmasın kızmasın yalnış anlamasın..

bu arada adem dualı bu mesaj sana ,
biliyorsun sen burada garipçe performans açtın kimse gelmedi avrupa yakanın performans sorumlusu olabilirsin ben sana buradan destek veririm anadolu yakadan ,
zati benim topik burada ekime kadar açık ekime kadar sen avrupa yaka performans grubu diye bi olayı bence başlat ben destek vereyim örnek garipçe performans turu ,sana garipçede eşlik edebilirsem ederim , sen sürekli garipçe performans turlarını bence başlat topiğe şunu yazabilirsin yaz sezonu garipçe performans turları genel topiği, haziran-temmuz -ağustos-eylül tam dört ay ve pazarları her pazar olmasada 15 günde bir pazar olur saat 08.00 da herkez beşiktaş barboros meydanına gelir, yalnız kask mecburiyeti olacak ayrıca biliyorsun sabah trafik yok sahilde giderken ,ama dönüş kesin maslak ve zincirlikuyu ,evet garipçede 15 dakika mola olacak prosedür ,beşiktaş hareket 08.00 yalnız sıcaklarda süratli bisiklet kullanmaya alışkın olanlar olacak herhangi bi rahatsızlığı olanların katılması sakıncalı olacaktır, sıcağa dayanıklı pedalşörler muhakkak vardır senin gibi,
evet adem dualı sen topiği aç ama genel olsun garipçe performans turları genel topiği diye yazabilirsin..

geçen sefer ogün arkada kaldı yalnız o olgun bi pedalşör 28 e geçmeyeceğim dedi evet ogün mtb de kararlı ama düz yolda mtb de geri kaldı esasında eski ogünü hatırlıyorum tavşanlıda orada çok iyi idi ve hatta durmadan 30 km boyunca bastı boyalıcaya vardı ve hatta dönüşte ogün çok iyi idi murat cagligil ben erkan bahtiyar ve şimdi abd olan ekrem erten,
ben ,ogünün kesin formsuz olduğuna inanıyorum yoksa asla affetmez basar idi....https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575413_589038001128778_1590561578_n.jpg

saat 04.42 günaydın ekip
saat 06.30 çıkış....

saat 06.30 bostancı ....60 km ,,,

benim rotam..

(link)
60 km lik antremanlar serisi yazlık program ve kurallar..

1- lastiği patlayan kendi değiştirecek..
2- iç lastik pompa..
3- mola yok..tempo
4- köpeklerin olduğu yerde al beniler hazır olacak...
5- köpekten kaçmaya çalışan grubu tehlikeye sokar..
6- sürattan anca köpek çeteleri için taviz verilecektir..bu kurala isteyen uyar istemeyen ise sorumlulukları üzerine alır
7- geçen sefer tüm köpekleri besledim bana bi şey yapmadılar her zaman beslenecekler tarafım tarafından
8- haziran-temmuz-ağustos-eylül ayları boyunca aynı yerde çalışmalar devam edecektir..ferdi ya da grupça
9- 06.30-09.00 arası tur bitecektir 60 km de
10- isteyen 72 yapar sıcağa kalır sorumluluk taşımam
11- yeni sistem budur kısa mesafe yüksek tempo olacaktır..
12- sabah sahilde trafik yoktur cam kırıkları çoktur dikkat edilecek lastiği patlayan kendi değiştirecek kimse kimseyi beklemeyecektir
13- eğer yol üzerinde sağda su birikintisi var ise ince tekerler dikkat edecek arkayı kontrol etmeden ani sola kaçış arkadan sabahları binde birde olsa bi arac ile çarpışmak demektir
14- rahatsızlığı olanların katılması sakıncalıdır buna rağmen katılım olursa mesuliyet kabul etmem
15- kimse gelmez ise ferdi çalışmalarımı bu etapta 4 ay boyunca yapacağım derecelerimi yazacağım..
16- önden kopan grup asla beklemeyecektir bekleme yapar ise bisiklet sporu yapılmış olmaz ..kimse kimseyi beklemeyecek herkez temposunu koruyacaktır mola yok sadece köpek çeteleri için o da 3-4 dakika
17-18 yaş altı kabul edilmemektedir..

anadolu performans kurucusu kudret kurtcebe..kardeş performans topiği kadıköy pedal kurucusu barış güney

Günaydın Kudret Abi kalkabildim bu sefer :) Kahvaltımı hazırlıyorum sonra çıkıcam

bu günki antremandan kareler..https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/226621_595088830523695_413656677_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1378_595087620523816_179582593_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10744_595087847190460_1346242043_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/8811_595087350523843_497815970_n.jpg

06.30 çıkış.....
09.15 de vardım 60 ıncı km ye 2 saat 45 dakika düşüş var geçen sefer ortalama 23 idi bu sefer 21 e düştü bunun nedeni biraz sert rüzgar var idi sağı solu belli olmuyor idi şu anda rüzgar gene var....
evet lammart nikli dostumuzun ismi serkan, serkan hoşgeldin geldiğin için teşekkürler...seni tekrar bekleriz...
evet burada çalışmalra devam galba ben burada 21-23 arası ortalamalar ile gidip geleceğiz bütün yaz..

Geri