Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

Scudo
@Erkan Közen
erkan temmuz -ağustos burada olacağız ballıcadan döneriz oradan aydosa basarız bostancıda 73 km oluyor mesafe 80 e denk olur 06.00 çıkış- 09.00 arası bu etabı devirmece...

(link)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969883_436872676409450_1689242194_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/970280_436884229741628_1815774804_n.jpg

bu sefer iznikdeydim kayıplardan gelen bir çelebi :p

engin fellahlar gibisin bedevi misali...:)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969883_436872676409450_1689242194_n.jpg

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi senin gibi evsahibim olsun da 5000 tl depozito, 20000 tl yıllık peşin kira borcum olsun:)

(link)

erkan günaydın flash back yaptım öne aldım 26 mayıs çalışmalar başlıyor 80 km no- mola, tempo....06.00-09.00 arası buluşma yeri bostancı....şile dosyası kapandı artık şile yollarında deliler araç sürecek okullar kapandığı zaman şile yolları olmaz tavşanlıya gelince ta ekime gider ......darlık ise kasıma giderde bu topik ekimde bitecek...

@Kudret Kurtcebe

Merhaba Kudret abi;

Uzun zaman sonra birlikte bi pedallayalım inşallah. Kıştı, yağmurdu derken bayaa erteledik ve de özledik :) Bu pazar 80 km'lik güzergaha ben de gelmeyi umuyorum. Yine cumartesi günü bakarım duruma ve buradan bildiririm size.

Görüşmek ümidiyle,

Hoşkal...

@Bugsbunny

nerdesin yahu özledik seni, evet bu pazar 06.00 bostancı çıkış....

evet bu pazar sabiha tarafına gelirken sağda köpek çetesi var onlar için al beni alacağım ve rüşvet vereceğim ekip basar ben onları al beni ile uyuturum..:)

(link)

etap

(link)

Kudret abi her hafta iki defa oradan geçiyorum. Bir tanesi bağlı değil, o da genelde yola çıkıp yanımıza geliyor, bazen de uyuyor mu nedir sesini bile duymuyoruz. Boşuna durmana gerek yok. Kaç defa nefesini elimde kolumda hissettim ısırmaya niyetli değil deniyor işte bakalım panikleyecek miyiz filan.

@Bahadır Gürel
bahadır valla köpek belli olmaz o gün tersliği tutarda ,ben kesin al beni alacam yanıma bi ara barışla gittik beraber tam orada hav hav lar başladı biri bağlı idi ama başka köpek var idi o bağsız idi hemen durdum çokoprensleri attım amcalar sustu bi güzel yediler bide kuyruk salladılar bu arada barış gitmiş idi fakat sonra devam ettim aney bi de ne göreyim resmen yolu kesmiş 3 azgın köpek arabalara havlıyor bunlar dedim kesin banada saldırır durdum kalan çokoprensleri önlerine attım onlarda yedi bana sen geç der gibisinden , seslerini çıkarmadılar :)

@Kudret Kurtcebe

abi gözgöze gelmemek lazım köpekle birde rüşvet verdinmiydi gıkı çıkmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@adem dualı
adem 2 sene önce tuzladan direk mollafenari üzerinden bastık izmit çene dağına izmite yaklaşırken sivas kangal ile karşılaştım ,uzaktan tozu dumana kata kata gelen iri köpeği gördüm, önde idim, arkada ekip var idi.hemen indim seleden ve dizlerimin üzerine çöktüm kafamı öne eğdim, asla bakmadım ,1 metre ötemde durdu bağırmaya devam etti, 5 dakika sonra sustu ,yanıma yaklaştı kıpırdamadan durdum, korku hissetmemeye çalıştım ,bu önemlidir, biz insan olarak korkarız köpekten azgın köpektende ama asla korkmayacaksın, ama kudurmuş köpeğe karşı bisikleti kalkan gibi kullanman gerekecek ,kudurmuş köpek vurulacak köpektir artık..sonunda yanıma usulca yanaştı ,koca aslan pencesi ile koluma vurmaya başladı, ama yavaş yavaş yaptı bunu, benle oynamak istiyordu, sonra başladı suratımı yalamaya arkadaş olacak iş değil ,,,,koşa koşa sahibi geldi ağbi dedi helal olsun bu köyde hiç kimse onun önünde böyle yapamadı dedi ......

@Barış Güney

barış o gün erkanın bisikletine baktık sende orda idin bence çaplar tutmuyor yani erkanın sora ayna kolunun çapı ve orta göbeği benimkine bence olmaz benim bisikletin tasarımı mtb kadro olduğuna göre benim kadro en fazla 46 diş olabilir 48 -50 ise zannetmiyorum kadronun en alttaki giriş deliğinin çapı tutmayabilir şimdi zati 2 diş fark ediyor şu an 44 diş en büyük iki diş için valla düşünmüyorum şimdilik bununla idare edeceğiz masraf çıkarıyor 46 dişte deore takdık bu seferde ön aktarcı lx sistemi tutmadı bi de o değişecek onunlada kalınmayacak zincirde ve rublede değişecek nerden baksan bi bisiklet parası vereceğim en son çare ayna kolun yapraklarını tek tek değiştirmek 44 diş yeni takıldı 2-3 ü sonra değiştireceğim arka rubleyide tabi zincir entresan olan şu bu kompenantların hepsi ölmüş vaziyette 44 diş hariç ayna kolun 2-3 yaprağı geberik ama würt ile vay anasını bisiklet akıyor arkadaş...anlamadım gitti..

abi sen göbeğin ne olduğunu öğren uygun aynakol bulunur..mesela uyarsa bu tam sana göre..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Barış Güney

barış ağırlık nedir yazmıyor...bir de benim ayna kol slx ona göre orta göbek ,bisiklet modeli 2008 karbon scale 30 large kadro buradan araştırma yapsam belki bulurum.

Geri