Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan Güner
o zaman bu hafta ben ferdi takılacağım çünkü oraları pek bilmediğimden sizinle buluşamaya bilirim.

Scudo
@Kubilay Özgüç
Tamamdır kubilay iyi çalışmalar tüm ekibe

lance amstrong 'ın bütün kariyeri sıfırlandı ve bütün ödülleri elinden alınacak doping yüzünden,, bir amerikan yalanı böyle patladı ve infilak etti gözün aydın burdaki amatör prolar biz ne doping yaptık ne de millet ile yarış yaptık kutlu olsun bu gün güle güle amstrong hepsi gözümden düştü tanımıyorum condatoruda bundan sonrada bisiklet yarışları topyekün kaldırılmalıdır.bu büyük bi skandaldır...

evet 2 eylülde kimler vazgeçiyor , ve ben hazır değilim diyenler kimler...................

evet kudret abi değişiklik yok değilmi.. yarın saat 08:00 de bostancı da buluşuyoruz ?

barış forum gene ağırlaşmaya başladı..face e müracat ..sayfamıza.......şimdi yarın ben ablaya gideceğim ve eve yardım edeceğim taşınma var...pazar sabahı için ct buraya uğramayın direk face e pazar günü için ct akşam face den duvardan haberleşmece pazar günü saat 08.30 üsküdar olayı motor iskelede buluşuruz...........

anladım yarın için ben yılgör e bakayım o zaman.. :)

Kubilay ben olayı tam anlamadım çok karıştı ama senle 6:30 veya 7 de buluşalım bostancu vapur iskelesinde gelen varsada gelsin

@Ozan Güner

Bak benim anladığım şu bizim normalde yaptığımız rampalı turun ilk yarısındaki mola yerine biz gelince sen bize katılıcaksın ve biz ordan sabiha gökçene devam edicez ?? Doğru mudur

@douach

Sabiha gökçene değilde ballıca'ya yani kudret abilerle planladığımız bu 80kmlik tura devam edicez, yani aslında kişi sayısı dışında değişen hiçbişey yok, Ballıca da sabiha gökçene çok uzak değil yakın sayılır.

@Ozan Güner

Tamam yolu biliyo musun peki? Ben varım ama 7 de çıkarız bostancıdan KUbilaydan cevap bekliyorum 55 dakika maximum tutsa yok biliyosun o yolu 7:50 de sen orda hazır ol tamam mı o zaman ordan senin temponda devam ederiz nasıl fikiir

Güzel uyarım ama yolu bende ilk defa gideceğim mapten iyice kurcaladım sende bak istikamete aydos dedepaşa bulvarı falan geçmişliğim var çıkartırım diye düşünüyorum bi 2 kere sorarak.

@Ozan Güner

Ozan kaptan sensin=) ama bakarım şimdi bi daha haritaya Kubilaydan cevap gelirse daha ii olucak çnk artık uyumak istiyorum =) sabah 7 de bostancı vapur iskelesi KUbilaaaaayyy

@douach

özel mesaj attım ben gelemeyeceğim üzgünüm size iyi eğlenceler haftaya polenez de görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@douach

Tamamdır doğaç benim numaram 0543 257 43 00 bişey olursa ararsın hatta beni 6 gibi arayabilirsen uyuya kalmış olma ihtimalime karşı çok iyi olur :D Ben burdan 7 gibi çıkarsam yolum senden kısa zaten hatta yolda denk gelebiliriz senle buluşmaya gerek kalmayabilir. Görüşürüz

Evet 6.50 gibi çıkmaya çalışacağım 20 dakka geç kalktım bi 10 dakka gecikebilirim doğaç haberin olsun

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
7 de çıktım 12.20 de evdeydim toplam 90km yazdı ayrıntıları duş alıp biraz dinlendikten sonra yazacağım

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Oh rahatladım biraz duş alınca :)
7 de evden çıktım 7.50 de çamlık büfedeydim doğaçla buluştuk 8 gibi hareket ettik 9 u 10 geçe ballıcadaydık giderken çok iyi gittik, yolu bulmak için ara sıra telefona bakmanın dışında hiç durmadık mola olmadı giderken,yokuşları 25-30 la çıkıyorduk hızımızı rampa aşşa inip aldığımız için 9,10 da ballıcanın kıraathanesinde oturduk çay içtik su içtik muz yedik kahvenin sahibiyle muhabbet ettik. 10 da hareket ettik ballıcadan aydos rampaları ve ondan önceki eşref bitlis ve dedepaşa arka arkaya geldiği için beni yordu ve bitmek bilmediler 11.30 da çamlık büfeye vardık bi 10 dakka orda mola verip başıbüyük tarafına devam ettik , kayışdağı sapağında doğaçla yolları ayırdık ve 12.20 de eve vardım.
Gidiş tam olarak 10 dakika buluşmayı saymaz isek 2 saat sürdü , dönüş 2 saat 10 dakka sürdü diğer turlardaki performansımla arasında dağlar kadar fark vardı doğaç ise dönüşte biraz benim yüzümden basamadı giderken öyle bi problem olmadı da dönüşte yokuşların sonunda 30 saniye 1 dakka arasında değişen sürelerde su molası verdi beni beklerken :D Çok güzel bi turdu geldiği için doğaça teşekkürler tek gitmeye kalksaydım ben ölürdüm bu yolda gerçekten yarısından geri dönme ihtimalim çok yüksekti.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri