Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
ben katılamıyorum.öğle saati kayışdağında yaptığımız rotanın yokuşlu kısmına stres atmak için gidip geldim.

size iyi turlar arkadaşlar

bende gelemiyorum yarın sabah bir görüşmem var.
diğer arkadaşlara kolay gelsin şimdiden.
öğlen den sonra vakit bulabilirim sanırım o saatten sonrada belki sabiha gökçen yaparım. sıcaklığada bağlı tabii

@Kubilay Özgüç
Eyvallah kubilay sağol çıkarttım mapı çok da güzel dediğin gibi çok kullanışlı
(link)
Ben deneyeceğim bu arada kendimi bu çıkarttığım map doğrultusunda eğer başka gelecek arkadaşlar varsa Uğur Mumcu da buluşup ordan çıkabiliriz Uğur mumcu zaten başıbüyük etabında vardığımız yerden biraz önce kalıyor, ben fındıklıdan çıkacağım bostancıdan çıkacak arkadaşlar ve diğer arkadaşlarla orda buluşabilirim eğer gelecek varsa ordan devam ederiz.

@douach

Zaten şuan yılgör murat ve kudret abi gelmiyor geriye kubilay sen ben kalıyoruz barış abiden de ses yok yani gelebilecek 3 kişi var biri sen biri ben diğeri kubilay ben yarın çıkıcam saat belli değil sen kaç gibi çıkmak istiyorusun doğaç ?

@Kubilay Özgüç
Valla alternatif bi yol varsa olabilir dönüşü aynı yoldan yapıcaz diye konuşmuştuk fakat alternatif planlara uyabilirim

ozan,bu gün ali sporta gittim tasarım bisiklet yapmakta şimdi seni konuştum eğer istersen sana cyclo cross kadro bulur ve toplama sana istediğin tarz bisikleti yapar senin boy biraz kısa anladığım kadarıyle sana büyük kadro olmaz large kadro sana olacakmı ona bakacağız boy kaç idi senin.....

@Ozan Güner

tamam o.k sen large kadro sayko kros kullanacaksın sana 3000 liraya canavar gibi bi sayko toplayacak..
şimdi önce kesinlikle frenler yılgörün bisikletindekinden olacak onlar v-break değil sen bize bakma bizim alternatifimiz yok bu kadroda bu kadro mtb idi çünki.....ve asla disk fren olmayacak yarış gidonu yerine bence mtb gidonu hakimiyet daha fazla olur ve tabi 28 jant ön ve arka aktarıcılar xt olamaz onlar çok pahalı slx bile almış başını gitmiş artık deore olacak ayna kolda yalnız 46 diş en büyük diş olur stabilizede 52 dişte bence dağılabilirsin riskli durum bi ara gidelim derim bu pazar gelirsen dönüşte mehmet aliye bakarız zati kısa tur çabuk bitecek dümdüz yol...

@Kudret KurtcebeAbi bakalım da ben bütçe olayını konuştum, böyle hemen olacak bir iş değil 1 ay süresi var daha , 1 ay sonra durumlar belli olacak konuşacağım dediğim gün konuştum 1 ay beklemedeyim, o sıra işte araştırması bakmasını falan yapalım elimize para geçincede en cazip olanı alırız.Birde kadro scott olacak değil mi ?

@Ozan Güner

valla mehmet ali kadroyu temin eder scott tek kadro bulabilir üzerine kompenant konacak tabi cyclo cross yol kadrosu olacak evet scott tek kadro olarak bulunur ..senin en kısa zamanda aslında güzel bi bisiklete kavuşman lazım bu bisiklet ile olmuyor görüyorsun ,,,,,,,,,,,,,,bir ay daha çile çekecen bu bisiklet ile..................

@Kudret Kurtcebe
Evet ama bir nevide iyi 1 ay daha çok efor sarfedicem fazla kiloların bir kısmını vermiş olurum, bende bir an önce almak istiyorum da işte elden bişey gelmiyor öğrenci adamın bekle diyorlar bekliyorsun :D Ama en kısa sürede olacak öyle yalan olacak birşey değil yani

alo alo erkan közen nerdesin topiği gene boşladın bahtiyar trabzondan geldimi eylülde bütün turlara katılım şart aksi takdirde 28 ekim kartepe asla olmaz erkan kartepe diyordun eylül programını yazdım burda 60 km boyunca durma yok gene başka türlü kartepe olmaz evet güneyden olay yok artık feribot artık yok mollafenariye basacağız o yolda sürat olacak gerekirse mollafenariye kadar durmadan basmaca 60 km lik etabı zati durmadan gidiyoruz mollafenariye kadar durmadan basarsak bu olay kartepeye bizi dahada yakınlaştırır amaç ta iznik e kadar basmak tam 80 km boyunca durmadan devam izmite varış ve tempo yavaşlar ordan maşukiye çok yakın rampa başlangıcında değil bir saat değil 45 dakika dahi bekleyemeyiz bu gün mağazaya gittim power gel bar da protein 137 kalori bu ne yahu bana yetmez bu...9000 kalori kaybedeceğim bunu nasıl sağlayacağım tabi gene klasik metod 5 adet lop yumurta haşlama olunca protein gidiyor ama ne yapalım alternatif yok 2000 kalori veren gel yok ne gördüm ne de buldum bu ülkede...dönüşte et lokantasında mecburen et yemece bir saat mola olacak ondan sonra tempoye geçmeden önce yarım saat yavaş sürmece....bu işi yapanlar daha önce ara yemekler yediler et tabi...bahtiyar hazır olmalısın artık teker 28 oldu artık şu kartepeyi devir..............

@Kubilay Özgüç
Ben sizinle o rota üzerinde sizin seçeceğiniz herhangi bir yerde buluşabilirim zaten 36km tutacak birde bostancıya 5km yazmasın diyorum emin değilim çünkü yapabileceğimden

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri