Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Zor şartlara alışmamız bence iyi olur geçen sene kurtdoğmuşu öğle saatinde aldık aslında eziyet gibi olsada sıcakta yapmak daha fazla yağ kaybına yol açıyo benim açımdan iyi bir nevi.

Scudo
@Ozan Güner

dönüşte yoracağım seni aydos rampalarında ona göre 3 kova su çıkacak senden yandın ozan ölüm kampına hoş geldin...;)

barış yılgör size rota veriyorum,,,,,,,,,,,,,,,

tuzlaya kadar devam edin ,sonra orda köprünün altından geçtikten hemen sonra sola sapın oradan dümdüz yukarı sağa sola sapma yok bu yol sizi direk kurtköy pendik bağlantısına bağlar birinci kavşağı geçin ve ikinci kavşağa gelin ordan sağa sapın direk devam edin orda dikkat edin paralı yola girmeyin sağdan devam ve istanbul bulvar yolu ta formula kasap a kadar devam edin sonra sol taraf dikkat edin orda ballıca köyü tabelası var ..dönüş ise istanbul bulvar yolundan viaporta ordan aydosa ve aydosun güneyinden devamla aydos camiye ordan kartal yakacık uğur mumcu gerisini zati biliyorsunuz kayış dağı ve başıbüyük inişi...ozan başta önde olacak siz devam edin ben onun arkasında devamli saat tutacağım poyraz önde olacak 30 km nerde kurtköy pendik sapakta ora 12 km .................doğaç halkaya takılabilir yani sizle..

(link)

haritada üst köşeye istanbul yazın ...

kurtköy pendik bağlantısını bulun..
ve fatih mahallesi muhtarlık yolundan direk ist.bulvar yolu..
ballıca cad.. ve ballıca köyü...
dönüş ..ballıca köyünden sağdan aydın caddeden kurtdoğmuş yolu...
ve ist bulvar yoluna varış..
sırasıyla dedepaşa blv yolu
eşref bitlis blv yolu
semerkant blv yolu..atatürk cadde aydos cad..hepsini bulun haritadan ve yakacık samandıra yolu kahvede durmaca dönüşü biliyorsunuz kayış dağı yolu ve başıbüyükten ideal tepe 80 km ....

tamam abi ben her türlü tempoya uyarım hatta sizin temponuzda gideriz sorun olmaz..

bu arada birazdan çıkıyorum.. sanırım bu sıcakda benden başkası çıkmaz.. o yüzden sormuyorum kimseye :)

gidiş için sorun yok. ballıca köyünden dönüş için bu yolumu tavsiye ediyorsun kudret abi

rotada nokta koyduğum yer aydos cami

(link)

evet doğru, bostancı-ballıca köyü 40 km dir gidiş ve dönüş yakacık 'a kahvenin ora 24 .7 km ordan bostancı başıbüyükten 17 km daha, işte 80 km ' yi biraz aşar...........

25 ağustos

1- ozan
2- kudret
3- kubilay
4- doğaç
5- barış
6- yılgör...

saat 08.00 bostancı............toplam 80 km
ertesi gün isterseniz beşiktaş sarıyer düz yol etabı olur toplam 42 km iki günde 122 km ye bağlanırız............ 2 eylül psikolojik olarak hazır olur...................

beraber çıkıyoruz o zaman

pazar sabahı sarıyer için saat kaç gibi toplanmayı öneriyorsun kudret abi.

aklımda kaç zamandır Atatürk Arberatoryumuna gitme fikri vardı. BU TUR BENİM İÇİN PROVA OLUR.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@yılgör

o.k sabah 08.30 direk üsküdar motor iskelesinde buluşmaca.ordan motorla beşiktaş 5 dakikada beşiktaştayız, vapur uzun sürüyor üstelik ağır gidiyor 20 dakika çekilmiyor bizler performanscı isek ne işimiz var kağnı gibi giden vapurla..;)

az önce yeğen geldi yarın ablanın taşınma olayı çıktı ve orda bulunmam lazım yarın ekip bence çalışsın yılgör etabı biliyor ve barış ile ve doğaçtan ses yok bu arada doğaç kısa zamanda bi kask edinsin 2 eylülde kağıt imzalattırma olayı gündeme gelir..bunun nedeni doğaç a bi şey olursa sorumlulıuk kabul etmeyeceğime dair, hız yapıyoruz polinezde kask şart .......
turu düzenleyeni içeri alırlar kardeşim sen biliyordunda niye uyarmadın diye bende kağıt imzalatarak sorumluluğu üzerimden atarım durum budur ,burda kişinin bileceği iş ama kasksız olunursa kağıt imzalatmakta benim işim....
ozan yukardaki yılgörün haritayı incele ona göre kendi temponda bas..........fazla zorlama kendini akşama belin ağrır pazar kesin gelecek yılgör anladığım kadarıyle yılgör saat 08.30 üsküdar motor iskelede oluruz evet barışta halkaya gelir herhal.....

@Kudret KurtcebeBakayım abi gözüm keserse tek başıma yolu bulabileceğim konusunda basarım , olmadı bu tura denk bir bildiğim yol çıkartabilirsem onu yaparım

Dedepaşa bulvarını falan daha önce senle geçtik kudret abide ondan öncesi ve sonrası sıkıntı olabilir. Aslında önceden belli olsaydı bugün bi keşif turu için basmadan gider öğrenirdim yolları.Haritaya baktım istanbul parka gelmeden sola ballıcaya dönüş var orayıda çıkartırım sanıyorum , şu kartal samandıra yolunu bulursam gerisini çıkartırım sanırım

Yahu uyuz oldum bi türlü istediğim rotayı çıkartamadım , google map's ten anlayan biri yeditepe üniversitesinin ordan aydos ormanının etrafını çevreleyerek geçecek şekilde balıca'ya bir rota çıkartabilir mi ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri