Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Ozan Güner

ozan iki adet lop yumurta tuzlu bisküvi....bel çantana koy ,,,,,,muzuda sonra yersin.....

@douach

asılma zati yapamayız sürat olmayacak ozanın temposuna göre ,,,,,çantadan kaç doğaç,,,,

@Kudret KurtcebeYumurtayı çıkmadan kahvaltı da diyorsun dimi abi yanıma alırsam sıkıntı olur :D

@douach

doğaç 80 km için bence beklemeye geç çünki bayağı zorlanacağız................evet 24 saat var.........güç topla bence...

@Ozan Güner

ben bel çantaya alacağım iki adet...sabahta yiyebilirsin tabi...ama protein fazla gidecek sadece muz yeterli olmayabilir proteinde yumurtada var sabahtan 6 yumurta devir o zaman .............omlet olarak,,, yağlı peynirle çırpıp yap..protein bar geli 6 lira................

Omleti çok seviyorum zaten yerim evden çıkmadan problem değil, yanımada muz dönüşte yerim yorgunluğu alır çıkartırız turu

@Ozan Güner

2 gün dinlen, protein haşlanmış dana eti...evet bunların faydasını sonra görecen .,,,,,,bu iki günde erken yat erken kalk ...........32 dereceye hazır ol su şart iç lastik unutma...tekerlerin havasını kontrol...zincire az yağ...........

@Kudret Kurtcebe

24 saat var demişsin ya benim ondan kafam karıştı=).

Sanırım kimsede benle antrenman yapmak istemiyo yarın neyse sorun değil zaten 2.5 senedir kendi kendime yapıyorum =)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
iyi geceler herkese..doğaç seninle yarın antreman yapmak isterdim.. ama sen sabah antremanını seviyorsun ben öğlen.. sanırım ikimizde tek çalışacağız..

@douach

evet 48 diyecektim yalnış oldu ct günü saat 07.00 de de çıksakta mesafe 80 km olduğu için ozanın temposunda öğleden sonraya kalacağız zati şimdi tempo yapılırsa 06.00 da çıkılırda ama ozan bu tempoya asla ayak uyduramaz..bu nedenle ozanın temposunda diyorum bu tur ozanı geliştirmek için onun ensesinde olacağım ve dönüşte rampada önde çıkacak o gün ozan 2 kilo bence verecek...ısı 32 derece doğac ct ne fazla ne eksik yalnız 40 derecelerde şile yapmıştık geçen sene, ısı 40 derece olursa ki ct aynen iptal olur 2 eylülde ısı 40 derece olursa gene iptal olur şu an baktım wundere ısı 28 derecede çarşamba için daha belli değil 2 eylül pazar....

@Kudret Kurtcebe

Abi tamam senin sölediğinin üzerine bi söz sölemek istemiyorum ama haberlerde uyarıyodu aşırı sıcak geliyomuş hafta sonuna kadar hissedilen 40 ı bulurmuş.80 km eet ama 6:30 çıkılırsa 4.5 -5 saatte bitse ki biter saat 11:30 olur yada olmaz gibi bir mantık sadece yanlış bişey diyosam kusuruma bakmayın.

@douach

doğaç yarın zaten çok zorlayamayacağım..düz yol tempo düşünüyorum.. çünkü hesapta dinleneceğim dediğim bugün pek dinlenemedim.. karşıda geçti tüm günüm.. :( anlıyacağın sen sana uyan saatte yap antremanını.. ben gene öğleden sonra yaparım muhtemelen..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
doğaç kendi açından düşünüyorsun ozan açısından değil ...ozan 4.5 - 5 saatte alabilirmi ona bi soralım ne diyecek o zaman 06.30 da bostancıda oluruz öne ozanı koyacağız ve ozanı geçmeyeceğiz onun temposu bizi ya sıcağa yakalattırır ya da yakalatmaz burda konuşuruz ama sahada başka olur....

(link)

ısı 31 derece,, rüzgar kuzey doğu 20 km sonra 30 km, rüzgar sert..............bu ısı normaldir .40 derece olursa yatarız.............evet antreman şimdilik var.....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri