Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan Güner

eyvallah ozan ct ye hazır olursun bu arada arka frenide yaptırdık mekanik disk oldu, ön v-break oldu bisiklet 10.350 de kaldı gene ,,,

Scudo
@Barış GüneyKeşke geleceğini bilseydim haber verirdim insan tek başına çok sıkılıyor mesela 80km yapabilitem var belki ama tek başıma en fazla 30-40km de kalıyorum yanlız başına çekilmiyor o kadar yol.Bende giderken sahil yolunu kullanıyorum dönüşte başıbüyük kayışdağı girişinden giriyorum çünkü evim fındıklı mahallesinde rampaları alıp ordan eve dönüyorum :) Bu arada yolda cemle karşılaştık maltepe yakınlarında oda adalarda bir grupla tura gidiyormuş bostancıya kadar eşlik ettim ordan tekrar dönüp yoluma devam ettim, yeni geldim eve 28-29 tempo sürdüm giderken , dönüşte ilk 5 dakka 25 sonra yine 27-28 e çıktım , sonra girişten girdikten sonra rampaları almaya başladım uzun süredir antrenman yapma şansım olmadığı için baya terledim ve yoruldum ama bu tur beni cumartesi günkü antrenmana hazırladı galiba yani hissettim bacakların açıldığını :D Hayırlısı artık cumartesi görücez

@Kudret KurtcebeHayırlı olsun abi 2 sinide değiştirmişsin 2 side hidrolikti bildiğim kadarıyla ağırlıkta süper olmuş ben hala 14 buçuk kilodayım :( Elime para geçer geçmez modifiye etmeye en uygun scott carbon bisikleti alıp üstünde düzenlemeleri yapıcam, öbür türlü parça parça toplayınca çok uzun sürüyor.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
ozan karbon cyclo cross ya da aliminyum 10 kilo al modeller scott ya da focus ,focus bayisi göztepede ve 1700 yuro olanı karbon ve 9 kiloda pahalı ama scott 1200 yuroya aliminyum var ve 10 kilo cyclo cross bi alırsın ve iş biter bi de parça marça takma pahalıya mal olmakta..

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/417270_460018880697358_1549705753_n.jpg

cyclo cross 28 jant yol bisikleti 1200 yuro 10 kilo...bi kere alırsın parça takma işin olmaz stilimiz artık bu tarz...

@Ozan Güner

Dün Büyükada'ya tırmanış çalışması yapmak için giderken yaklaşık 10 aydır görmediğim Ozan'la İdealtepe'ye gelmek üzereyken rastladım (daha doğrusu o bana seslendi) ve böylece hasret giderdik. Birlikte Bostancı'ya kadar pedalladık. Büyükada'daki en önemli rampayı ve eve dönüşte evime çıkan caddeyi 2 kısa molayla da olsa tırmandığımı görmek beni sevindirdi. Havalar bir süre böyle devam ederse daha fazla rampalı güzergahta pedallama şansına erişeceğim. Son olarak bir kafa lambası edinmem şart.

hava durumunda bir muhalefet yok ise
Yarın sabah 6 da bostancı adalar iskelesi önünde geçen haftaki rota için buluşuyoruz.
sorun yok değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@yılgör

yılgör sorun yok hava iyi yalnız 2 eylülde yağmur gözükmekte accuya göre bakalım son hafta ne olacak yarın hava temiz...

wunder yağmur olasılık diyor ama galba gece olacak..

(link)

yarın saat 06.00 çıkış..............

1- ben-murat
2- ozan-barış-yılgör

köpekler benim.................bostancı adalar iskele ...........durmadan gidelim önde gidenler köpeklerin orda dikkatli olsunlar .............sürati azaltma yada köpeklerin sevdiği bisküvi bence herkezde olsun grubun selameti açısından .....

@Kudret Kurtcebe
Abi çok güzelmiş ama almışken 1 kere alayım diyorum o yüzden carbon alayım diyorum var mı bunun carbon modelleri fiyatı falan nedir ?

@Kudret Kurtcebe

Merhaba
Bostancıdan istikamet neresidir ve kaç km ortalama ile seyrediyosunuz ona göre katılmak istiyorum.

@douach

istikamet bostancıdan ideal tepe köprüsünden, başıbüyükten kayış dağı rampası ve aydosa ,aydosta mola veriyoruz bu antreman kısa mesafedir 40 km ye eşdeğerdir dönüş aynıdır, esas 2 eylüldeki olaya antreman hazırlığıdır 2 eylülde polinez yapacağız gelin tanışalım çünki tempomuz hızlıdır ama ben genelde düşük olanları kollarım ama temponuz yüksek ise sorun yok o vakit grupta hızlı basan rampada oldukça süratli çıkan dostlarım var onlar ile basabilirsiniz...

@Ozan Güner

var olmaz mı , 7 kiloya var cyclo cross scott şimdi bu sene salcano fiatlarda rakip olunca scott karbonlarda düştü
yalnız karşıya geçeceksin scottları kim getirtiyor onu öğreneceksin bence ortaköyde trek bayi var onlar bilir ......

Ankarada erdoğanlar bisiklet scott bayisi ama orda cycle cross modellerini bulamadm , bi arayıp sormak lazım.

@Ozan Güner

goggle a yaz scott carbon cyclo cross 2012 de bak neler çıkıyor...2012 modellerde iyi...

(link) › (link) › (link)
(link) http://www.damianharriscycles.co.uk/images/product/sc/ADDICT%20CX%202012%20-%20Cyclocross%20Road%20Bike.jpg
Please note:Please confirm your bike's specifications with a member of staff.
PRICE£1542.83
BIKE YEAR2012
BRAKESTRP EuroX Carbon w cartr. pads for carbon rims
FRAMEScott Addict CX carbon integ. seatpost replaceable DO sloping geometry
FORKRitchey WCS straight CX carbon fork
HEADSETTH No 9 CX cartr. Bearing
REAR DERAILLEURSRAM RED
FRONT DERAILLEURSRAM RED
SHIFTERSSRAM RED
CHAINSRAM PC 1090
CASSETTESRAM RED PG 1090 11-26
SADDLESelle Italia SLR Kit Carbonio tit rails
BOTTOM BRACKETincl. in crankset
CHAINSETFSA SL-K Carbon 36-46
TYRESContinental SpeedKing Cross 35mm tubular
FULL DESCRIPTIONThe Scott Addict CX 2012 is the most sought after Cyclocross bike made. The Scott features a full carbon frame weighing only 980 grams the lightest on the market. The Scott Cx cyclocross geometrey provides a balance of quickness and engineers have ability while still leaving the rider adequate space to shoulder the bike. The cable stops are placed tofacillitate comfortable carrying while generous tyre to frame no optimized the framed the alloy scott framed CX Team and the Scott CX comp. These Scott Cyclocross frames now have ergonomically shaped top tubes making them more comfortable to shoulder a small but important detail.

scott addict cx 2012 1542 yuro..

@Kudret Kurtcebe

Tempom düşük kalırsa ben tek devam edebilirim oraları biliyorum sorun olmaz.Yarın 6 da görüşmek üzere o zaman kesin geliyorum

@Kudret Kurtcebe

specialized marka seçenekler muadillerine oranla pahalı geldiği için mi hiç bu markadan seçenek düşün mü yorsun kudret abi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri