Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ct günü forum giderse sabah erkenden kalkarak yerlere bakacağım gerçi pazar sağanak diyor evet zannetmiyorum bu arada yılgör dost saat 06.00 da bostancı adalar iskelede olursa sevinirim barış ile bu gün sahilde karşılaştık evet barış çalışıyor...saat 06.00 buluşma en geç 5 dakika beklenir ısı 24 derece 10.00 dan sonra 30 derece.......rüzgar sıkı poyraz 30 km ama öğle sonrası ,,,bizim iş erken biter haftaya ayın 18 'ine ya da 19 'una ayar çekeriz hava durumuna göre ....

Scudo
kudret abi yeniden yollara ciktigina sevindim.son 16 gün refakatçı olarak hastanedeydim. hastamı salimen eve getirebildim. cumartesi kesinleşirse katılırım. selam ve sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@muradcaglidil

sevgili murat dostum anneler önemli sevgili anneme 2 yıl evde baktım sonra ölürken yanında idim ...anne sevgisi bende asla ölmeyecek ne de olsa onlar bizi bu dünyaya getirdi ama yaşam devam ediyor ve tek başıma yaşıyorum ve dostlarımla çocukta olmayınca dostlar sağolsun diyorum ,murat dostum kesin gidiyoruz forum ct giderse sabahtan erken bakacam yerlere ıslak değilse saat 06.00 da ct günü bostancı adalar iskelede olacağım 55 km lik bi olay yalnız bu antreman yardımlaşmalı olacak 2 eylüle kadar çalışma durumu....

Son mesajını görmemiştim...Kudret abi bu mesajının üstüne sordugum soruyu geri aldım..Yeri degil o sorunun....Allah rahmet eylesin .........

@Soner Kanar

evet babada gitti annede gitti...geriye kalan sadece yaşamın ta kendisi onu kucaklamak lazım .....

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254388_214883038544278_829923_n.jpg

2 ağustos 2009 kuzu yaylası girişi saat 12.00 de çıkış 14 km rampa tırmanış durmadan eğim 9 saat 13.52 varış bir saat 52 dakika...10 haziran 2011 aynı yer saat 11.00 çıkış varış bir saat 58 dakika 2 yıl sonra 6 dakika geriye düştük kartepe efsanesinde..

@Kudret Kurtcebe

cumartesi sabah 6 bostancı adalar iskelesi önündeyim.

görüşmek üzere

@Kudret Kurtcebe
biz daha kartepeye çıkamadık kudret abi birdahaki sefere

@yılgör

evet saat 06.00 da bostancı, forum ct giderse kesin ben orda olacağım burdan mesaj atamayabiliriz..yalnız hafta sonu yağmur deniyor marmarada sabah yerler ıslak olursa iptal ,duruma bakacağız barışta geliyor murat dostta evet dört kişiyiz...

@bahtiyar közen

bahtiyar bu hızlı tren projesi 2 yıl sonra bitecek yani 2014 de trenler tekrar faliyete geçecek o vakit inşallah hızlı trene bisiklet alırlar derbente gideriz ordan işi bitiririz ..36 km lik olay olur 18 km tırmanış aynı yerden iniş....bu şekilde en kolay kartepe olmakta ama en zoru denemeye değerde ama çok çalışmak lazım o güzergah için mollafenariden izmit ordan maşukiye ordan kartepe otel iniş suadiye ve sapanca yolundan izmit ordan dil ova ve gebze ve bostancıda 270 km in üstünde 300 km ye eşdeğer olay olur..tam ring oluyor..

evet yarın saat 06.00 da bostancı adalar iskelede görüşmek üzere bu gün murat ile tesadüf karşılaştık deniz sefasından dönerken ras geldik evet yarın çalışıyoruz.....

yarınki 55 km lik bol rampalı antremanda rampa bitimlerinde bekleme olacak haftaya gene aynı yerde çalışma yapabiliriz ve ay sonunada bi tane daha yapar sezonu polinez turu ile açarız 9 eylülde ve 16 eylülde 23 ve 30 eylülde kısa mesafe ama yüksek tempolu sürüşlere devam ederiz.....

Abi inşallah tren işini bitiriler Anadolu yakasına rahat geçeriz.....Abi dünkü sorumu sorabilirmiyim.....Benim pedli taytlar acayip pişik yapıyor diyecem ama tam pişik degil..Kaba ette arka tarafta seleye oturdugum yerde karşılıklı boylamasına 2 tane pişik izi çıkıyor.... 100-130 km civarı fena iz oluyor....

@Soner Kanar

soner dostum,,
bu mesajı şimdi görüyorum saat 23.00 de yattım 05.45 de evden çıkacağım antreman bizi bekler...şimdi ucuz etin yahnisi ucuz olur misali biraz orta pahalı bi tayt herhalde pişik yapmaz bide pudra iyi bi çare ..ben de şort var içinde selenin
üstüne benzer parça var bu parça sayesinde pişik olmamakta ....

yılgör ve barış ikili partner olarak birbirlerini gayet iyi tamamladılar bu önemli idi....evet murat kondüsyonundan hiç bi şey kaybetmemiş..... yaklaşık 20 km lik etap 1 saatte alındı tempo 20 dir ,,,,,,,rampalı etap olarak iyi sayılır yalnız yalnış bi hesap yaptım tabi erenköy hizasından 55 yazmakta,,,,,toplam mesafe 40 km ye yakın,dönüşte bir saat 14 dakika ,,,,,,ct veya pazar aynı yerde gene çalışma yaparız yalnız gerçekten sabah en erken gitmek çok iyi geldi...

@yılgör

evet yılgör ,ct muratın gelmesi açısından uygun biz dönerken sabiha yol grubu yeni gidiyordu 06.00 da çıkan işi erken bitirir onlar 64 km yapıyor gerçi biz toplama 40 km yapıyoruz rampaları dahil edersek tabi, bu arada bisikletinde gözüm kaldı ne de olsa cyclo cross ve de ben ona speyşıl izzet diyorum ;).....fren sistemleri tam arazilik...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri