Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kudret abi biliyorsun ben her gün sahilde biniyorum.. bineceğin gün haber ver beraber sürelim.. sana ayak uydudurum merak etme abi :)

Scudo
@Barış Güney

yarın gene bineceğim barış saat 16.00 da evden çıkarım sabah mesaj atalım derim.....zati az biniyorum hız yok henüz hıza geçmek niyetinde değilim yalnız eylülün ikisinde artık tempoya geçerim bu bir ay lay lom lom mecburen köprücüğü yormak istemiyorum...

tamam abi sorun yok..yer ve zamanı buradan yazarsın..

Kudret abi sele üstüne dönmene çok sevindim, eylülü de heyecanla bekliyorum abi. Ben cumartesi günü ayvalığa geçiyorum, 10 gün ordayım belki biraz uzayabilir, fakat ağustosun sonuna doğru kesin burdayım, bisikleti götüremiyorum malesef fakat orda yüzme,koşu yapıp formdan düşmemeye çalışacağım, geri döndüğümde de eylüle kadar bol bol çalışma yapacağım.Keşke önceden görseydim sahilde sürdüğünü gitmeden bi görüşür beraber pedallardık. Neyse abi eylüle az kaldı zaten kendinize iyi bakın :)

@Barış Güney

barış günaydın ...

bu gün saat 16.00 da bostancı adalar iskelesinde olurum ,,

@Ozan Güner

ozan çekecem kulaklarını yerimiz yurdumuz bu topik burayı boşlama ....2 eylülde polinez unutma...

@Kudret Kurtcebe

tamam 16.00 da orada olacağım..

10 numara iyileştin kudret abi sahilde birde güneşlenirsen oh oh kemiklerde güçlenir canavr gibi olursun.kudret abi dönüşünü kutlamak için laylay lom lom turu yapsakmı?

@derşan sezer

derşan saat 16.00 da gel bostancıya işin yoksa, düz yol lay lom lom fenerbahçeye sonra güneş banyosu 10 dakika sonra gölgeye yeşil çimlere ohhh be dünya varmış..:D

@derşan sezer

derşan bu gün takıldık barış ile lay lom lom yaptık sonra bi ara sahilde azıcık hız yaptık,,,,sonra gene lay lom lom yaptık moda rampasını çıktık,,,,yarın saat 17.00 de bostancı adalar iskele önünde buluşacağız ve başıbüyük rampalarına doğru gidebileceğimiz kadar gideceğiz..

kudret abi ramazan bitimine 2 hafta kaldı ondan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz

@Erkan Közen

erkan kendimi yormadan kısa mesafe hatta çok kısa mesafe bisiklet üstünde lay lom lom yapma durumu maksat dostlar alışverişte görsün yarın bakacağım nereye kadar gideceğim ama fazla süratli çıkma derdinde değilim henüz sıcağı sıcağına oldu bu olay dikkat etmekte fayda var gerçi 6 hafta en çok diyorlarda 4 gün sonra 6 hafta oluyor bazıları eski gücüne köprücüğün kavuşması 1 yıl diyor, bu arada esas durum uzun yollarda ne olacak bakalım ama zannetmiyorum iyi beslenme ile bu işi bitireceğim bu da paça yemek ..

günaydın barış...
bugün şöyle bi rampa çalışalım derim saat 17.00 de bostancı adalar iskele önü.....ışıklarda buluşuruz,,,

kudret abi çalışmalara başlamışsın hadi hayırlısı ben bügün sahil turu yapacağım görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@bahtiyar közen

kuzey tarafı şimdi kapattı yağmur olasılığı var yerler ıslak olursa çıkmayacağım bahtiyar dün sağanak yağmış avrupa yakada zerre düşmedi buraya...bu günde buraya yağar herhal...

@Kudret Kurtcebe

günaydın kudret abi.. 17.00 da görüşürüz..

@Barış Güney

barış doğuda yağmur diyor sağanak yeşil alanlar yağmur yer kayışdağı oralara yağar,akşama doğru bu nedenle ben saat 17.00 de sahile yeşilin standına ineceğim orda denize girenler var ordan denize gireceğim ve boynuma kadar suya batacağım ve sağ kolumu çalıştıracağım bu sağ kol başka türlü açılmayacak havuz tedavi bi nevi.....bu arada güneşleneceğim ama 10 dakika fazla yanmak istemiyorum

-şu anda gökgürültüsü var galba yatacağız yarın pazara denize girerim artık..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri