Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@bahtiyar közen

bahtiyar selim gördü jantları para etmez dedi ben yeşildeyim bisikleti elle getirdim bisiklet üzerindeki çizik nikalanj kopması kadro sağlam çıktı...

Scudo
@yılgör

yılgör tamam o yoncadan dön benim dediğim yer o zati 80 km yazar ora kadıköyden bence yeterli ,,,,diğer dediğin yolu bilmiyorum şimdi az mola ve tempolu sürüş yapmalısın yalnız tekerin hacmi kaç ve dişli ise bu güzergahta dişler asfaltı tutar sayko kros bisiklet güzergahı değil burası, buraya asfalt yol bisikleti uygun,,alternatifin bu güzergah için silik asfalt tekeri 1.28 takarsın bisiklete..diğer stabilize yollar için 1.32 overdriver maxxis teker takarsın..

Abi ben lastikleri yeni değişmiştim yav :( Şimdi Jantları 28 yapınca dış lastik-iç lastiği tekrar mı değiştireceğim ? 1.50 maxxis detonator var bende.

@Ozan Güner

ozan senin bisiklet midyum ise olmayabilir..tahminimce midyum ..şimdi 28 ler çoğaldı tabi....evet zati mekanları biliyorsun bıçkıdereyi ekim ayının sonunda bıçkıdere olacak ağır turlar sıcaklarda olmayacak aşırı soğuklardada kendimize eziyet etmeyeceğiz ,makul havaları kollayacağız ama ağır tur olan bıçkıdere ve şile ekimde nisan ve mayıs aylarında olacak haftaya dehşet sıcaklar devam edecek bu arada sabah erken saatlerde çık ve 09.00 da işi bitir sıcaklara kalma temmuz ve ağustos ayları bundan sonra böyle ...antreman yaptığın zaman bizi haber et...evet zamanla sende artık 28 e geçebilirsin ,acele etme yavaş yavaş olur her şey...

Abi ben dediğin gibi Silivriye gittim....Hatta hızımı alamadım Gümüşyakaya vardım.2 buçuk saatte 65 km yaptım......Ama lastikler 3 kez patladı..Dış lastik gitmiş artık farkına varamamışım..Lastikleri degiştirecem...3 haftadır 130 km lik turlar atıyorum.....Ama Silivri dönüşü yol çok kötüydü.......Emniyet şeridi dar kamyon bol sabah 5 buçukta çıktıgım için sorun olmadı....Dönüş kötüydü.....http://img822.imageshack.us/img822/5816/fotoraf3475.jpg

http://img580.imageshack.us/img580/8499/fotoraf3458.jpg

Geçen haftada Rumeli fenerine gittim...Turlarım artık 130 km......

tebrikler soner....
şimdi 65 km 2.5 saatte tempo 26 bisiklet 26 jant 28 e geçince dahada azalacak durum, şimdi bunlar boşa değil evet dönüşü bende biliyorum tekirdağdan dönmüştük büyük çekmeceye emniyet şeridi hak getire kelle koltukta başka güzergah olarak karaburun taraflarına doğru gitmece ayrıca çatalcaya doğru bir tur yapmaca buralar 100 km yi aşarda yalnız biliyorsun sıcaklarda 100 km lik etaplar ve üzeri işkence bunun için ekim ayını beklemece..evet soner sen ferdi çalış bi gün 28 e geçersen senin içinde farklı bi durum olacak süratleneceksin..

soner...
su olayını bisiklete koymayarak bi adet bisiklet forması alarak arkaya pet şişe küçük su koyabilirsin ve enerji barları ....
bisikletin önündeki o çanta bence gereksiz seni rampalarda yorar bisiklete mümkün olduğu kadar aksesuar koymamaya özen gösterirsek bizim için daha iyi..
soner bence senin bisiklet 28 jant olur kadro large gibi duruyor..muhakkak denemelisin..modifiye olursa süratlenecek..

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523243_3823811443338_1596978369_n.jpg

50.000 km yi 4 yılda gören kadro çizilmedik yeri kalmayan karbon scale 30.....bugünkü testten geçti aferin puanı aldı kadroda çatlak yok nikalanj kopmalar yoğunlukta....fox yüzlük satıldı aliminyum çatal geldi cros ride 26 jantlar gerçekten sağlam çıktı arka jantın akordu bozulmadı bile evet yukardaki resimde 28 jantlar ....görünüş azda olsa sayko scott lara benzedi 2012 modellerine onlarda yol gidonu var ve v fren var...10 kilo 320 grama düştük..sınırdayız..

@Kudret Kurtcebe

hali hazırda tekerlek Borough CX Sport 700x32c kullanıyorum asfaltta kullamakiçin uygun gibi geldi bana .ama arazide nasıl olur hiç denemedim.

@yılgör

yan taraflarında dişler var ise stabilizede yolu tutar dişler fazla büyük olursa asfaltta sorun yaratır...silik tekerler 700 çarpı 32 ler stabilizede kaydırma riskini beraberinde getirir continentalin sayko kros tekerleri var tam arazi için bunların dişleri oldukça büyük sayılır 700 çarpı 32 ...benim güzergahlar çok ağır zeminler değil mıcır asfalt yollar ..yalnız oynayan mıcırlı zeminlerde 700 çarpı 32 ler düşürebilir...aynı şekilde sert toprak araziye zati giremiyoruz..

maxxis over driver 700 çarpı 32 teker ilk kez denenecek yalnız 28 lerin her zaman ilk alındıklarında kaydırma sorunları ıslak zeminde olabilir malum bizim millet asfaltları sulamayı bu sıcak aylarında çok sever 26 tekerlerde hiç sorun yaşamadım ve hatta 26 silik zenith maxxis de bile ...yalnız ilk alındığında ıslak zemin üzerinde hiç kaydırmayan 28 teker olduğunu zannetmiyorum henüz icat edilmedi..28 e geçenler bundan sonra dikkat edecek artık ıslak zemin gördüğümüz an gerek inerken gerekse virajda hız kesilecek en tehlikelisi ise çok dik bir yerde inişte asfaltın ıslak olması etaplarımda böyle yerler yok sadece ömerli inişi var ama çok dik değil..

arkadaşlar imkanınız varsa 28 yapın bisikleti ben yaptım kudret abi de yaptı hızlı ve seri oldu

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
sevgili dostum bahtiyar ve erkan.....
biz ne yaptık şimdiye kadar,130 km lik mesafenin ilk 60 km sini durmadan ve molasız aldık bu 60 km de rampaların eğimleri 6-7 10-19 idi benim rekorum neydi 2 saat 10 dakika tempo 28 idi ve tabi 28 jantta ,26 da üç saatte almıştım bu yolu ,bu gerçek neyi gösteriyor çap büyürse hız elde edilir 29 jant var düşünebiliyormusuz sürati...gerçi 28 bize yeter, peki biz enayimiyiz yok dediğinizi duyuyorum peki biz azınlıkmıyız evet dediğinizi duyuyorum,azınlık olmayı seviyormuyuz evet tabiki...istediğimiz kadar ömrümüzün sonuna kadar bahtiyar ve erkan ve ben üçlü takılırız zor etaplarda çizgi hep aynı olur ben sıkılmam ..sabiha nedir 64 km lik yolun hikayesidir burada vakit kaybetmiyoruz biz...dondurmacı aliye gece sürüşü yapıp dondurmada lüpletmiyoruz biz en azından dürüst davranıyoruz hem beslenmemize dikkat ediyoruz ve hemde uzun mesafelerde zamana karşı düşüncemiz var bizim ,bisiklet sporu nedir ...zamana karşıdır en başta, zamanla yarışanların ve kendisi için yarışanların sporudur biz sevmedik para verilen ödül dağıtılan yarışları ve insanlar para için doping yaptılar biz bunları irdeledik ve eleştirdik..biz özgürüz yaptığımız spor ile kimseye bağımlıda değiliz formalarımız yok adlarımız var bizim ...bu adlar ilerde şöyle anılacak bu adamlar spor yaptılar bisiklet sporu ve kendileri için kendilerini geliştirmek için yaptılar ve bundanda haz duydular anadolu performans bir bisiklet grubunun adı değildir o bir çizginin sembolü olarak kalacak yukardaki anlattığım düşünceler anadolu performansın çekirdek anlayışıdır..

ekip selam......
erkan ne yapıyorsun akşamları tempo yap inzivaya çekilme..bahtiyar takılıyor, barış pazarları iş başında murattan ses yok,ozan gene sustu sessizliğe büründü tek başına çalışma yapması lazım.....ağustos boş geçmesin ....19 unda bitecek ramazan benim durumum ise bandaj bi ay daha kalacak eylülde kesin durum belli olur işi sağlama almak açısından 2 ay bandaj duracak...sağ kolum eski kuvvetine gelene kadar bekleyeceğim..evet ogün yer altına indi hiç ses yok...

@Kudret Kurtcebe
kudret abi ramazan dolasıyla pek binemiyorum ramazan biter bitmez tempoya devam

@Erkan Közen

desene hepten hepimiz sıfırdan başlayacağız, olsun ,benim sakatlığım yüzünden güçten düştük tekrar toplarız önümüzde aylar yıllar var yeterki sağlık bozulmasın çizgimiz devam etsin, nankör spor bu 2 ay binme kaslar peynire dönüyor yalnız pedal çeviriyorum iki saatliğine arkadaşın spor salonunda ,,,,tabi sahaya benzemiyor..

yav 285 kişi bizi izlemiş konuyu takip etmiş ,burası bisiklet forum ise burda spor yapılacak diye bi kural yok anladığım kadarıyle sadece biz spor yapıyoruz öyle bi durum ortaya çıkıyor ,istanbul cenahta sadece biz varız burda ,başka forum bisiklet yorum var ordada durum aynı face de kapalı gruplar var oraya hiç kimseyi almıyorlar açıkça adamlar iyi yapıyor oraya girebilmek için bi kere derecelerini göstereceksin bi nevi ön eleme yapıyorlar orda ama bu gruplar az ,çoğunluk face de lay lom lom demekki ülke gençliğinin yüzde 40 ı spor yapmıyor denildiğinde inanmak gerekiyor vay zavallı türk gençliği ne halde ideal yok spor yok peki ne var lagara lugara sigara içki abur cubur yemek hayatı harcamak bedeni harcamak valla demokrasi var isteyen bedenini harcar isteyen bizim gibi disiplin altına girer biz disiplini severiz beslenme artı spor disiplinini ...

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben sizden geride olduğum için çalışıyorum sürekli. şu anda haftanın 4 yada 5 günü çıkıyorum..her çıkışımda 30 ile 50 km arasında yol yapıyorum..haftada 2 günde başıbüyük rampasını çıkmaya çalışıyorum.. ama hala zorlanıyorum.. :) bu rampa işi beni öldürecek en sonunda.. ama durmak yok yola devam.. ;)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Barış Güney

barış sen benden iyi durumdasın ben geberik durumdayım ağustos sonuna kadarda tam geberirim artık neyse zararın neresinden dönsek kardır şükredelim ve sıfırdan işe başlayacağım tabi ,kısa mesafeler yaparız hekimbaşından polinez...
barış spd kullanıyordun yanılmıyorsam hem basarak hem çekerek daha kolay olur rampada durum, kilo fazlası olursa evet zorlama olur, bi de barış diyet yapma durumu şu karatay diyeti bunlar önemli..çalışmaya devam barış semeresini inanki alacaksın..

Bu aralar üniversite tercih zamanı olduğu için onla ilgileniyorum antrenmanlar biraz aksadı. Bugün sabiha gökçen yapabilirim öğleden sonra bakalım

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri