Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Abi benim bisikletin kadro 17 inç M oluyormu tam bilmiyorum...

Scudo
@Soner Kanar
28 jant tekeri senin bisiklette uygulamak gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Soner Kanar
@Soner Kanar

soner senin bisikleti bisikletçiye götüreceksin ve 28 jant takacak arkaya önce arka çünki arkaya sığması lazım large kadrolarda sorun yok midyumlarda durum ne olur bilmiyorum eğer jant oturursa tekerin hacmi 1.32 olacak ne fazla ne eksik aksi takdirde bu tekerin daha küçüğü yani 1.28 ler stabilize için tecrübe gerektirir...soner sen ferdi çalışma yapacaksın şöyleki özellikle avcılar etabından başlayacak silivriye basacaksın sonra mesafeyi tekirdağa çevirip olayı 200 km ye getireceksin bunları yapmaz isen bizim ekibi yakalama şansın yok...ozan okul yüzünden bizden geri kaldı bütün kış bisiklete binemedi şimdi bizlen yani bahtiyar ile ve erkan ile takılması çok zor zati kendiside teyid etti ...benim sakatlığım ağustos sonuna kadar beni engelleyecek bu arada bahtiyar ve erkan çalışma yapmaları lazım ve ozanında ve seninde ...ve hatta barışında ben burda bi arkadaşın salonuna gidiyorum haftada 4 gün pedal çeviriyorum sadece..ayaklar 2 ay boyunca boş durmayacak evet eylülün ilk pazarı polineze ayar çekeceğiz o vakite kadar sen hem kondüsyonunu hemde bisikleti topla derim..

Kudret abi sen spd nin gazabına ugradın bende bugün kayalıklardan pokul denize uçtum :) spd ile kayalıktada yürünmüyor abi.

aman dikkat bu aralar herkese bir şey oluyor kendimize biraz daha dikkat edelim

@derşan sezer

balık tutmaya spd ile gitme derşan spd ler ile yürünmüyor.hele kayalar üzerinden yürümek bayağı zor iyi bi taraf kırılmadı,hastaneye gittiğimde mahşer gibi kırıkları olan vardı bu sıcaklardanmı nedir kimi ayağını kimi kolunu kimi bileğini kırmış..

anadolu yaka cyclocross takımı.....

1- kudret hibrit city sayko kros 28 jant,,,,,,,
2- bahtiyar sayko kros 28 jant hibrit
3- erkan yol bisikleti......

ozan ve ogün 26 dan emekli olup 28 e terfi ederlerse seviniriz....muratın bisikleti 28 şehir sayko olması için teker 1.32 olur...hatırladığım kadarıyle amortisör yok idi..yılgör dostumuz zamanla katılacak bize anadolu yakada ise iş kolay ama avrupa yakada ise işi zor etaplara yetişemez bizim saatler erken başlıyor yalnız kışın saatleri ileri alabiliriz saat 08.00 de start olursa dudullu olur o da avrupa yakadan bize katılım olması zor ...iki ağır tur için start yeri dudullu kışın saat 08.00 dir...hava koşullarına kesin kez bağlıyız...polinez iki güzergahtan olacak bir hekimbaşı ikincisi dudullu dan dudulludan alemdara ve reşadiyeden polineze ordan hekimbaşına doğru ,uzun polinez turu bu olacak...mollafenariye bostancıdan gideceğiz tuzla ve pendik kurtköy sapaktan devamla eski ankara asfalt yolundan mollafenari ,yukarı kuzeye ve göçbeyli yolundan istanbul bulvar yolu viaport aydos kartaldan teme ...

şu bi gerçekki 60 km lik etaplar asla bizi kesmemekte bizler 100 artılara alıştık...bizim en kısa mesafemiz 110 -130 km en uzun 180-200 km ....200 km lerin üstü ultra ıronman katogorisine girmekte 160-200 km bi günde ıronman katogorisi ise bunun üstü ultra olmakta ultra olarak kartepe otel orda bize bakıyor .....buna hazır olduğumuz an 2013 ün nisan yada mayısında ayar çekeriz...

@Kudret Kurtcebe

benim işimde evimde kadıköyde bu konuda sorun yok.
fakat yapabildiğim tek antreman haftaiçi akşamları bostancı kartal arası mekik dokumak. araba ve insan trafiğinden ne kadar faydalı olursa artık.
sizin yaptığınız 100 km artıları daha deneme şansım olmadı.

kudret abi ferdi çalışmak için rota önerisi isteyebilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
ferdi çalışmak için sabiha gökçenle başla 80 km ye yakındır düz etap,sonra kuvvetlenince polenezköy,ordanda kuvveti alınca şile şileyi bitirince zaten artık yolunu kendin çizersin.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@yılgör

bende her gün aynı güzergahda Kadıköy-Kartal arasında güzdüz vakitleri sürüyorum.. antreman için hiç başka güzergaha gerek yok bence.. yüksek kadans sürerek güzel antreman yapabilirsin.. rampa çalışmak istediğinde ise idealtepe de başıbüyük-kayışdağ sapağından gir ve tırman :)

• Beğen
Tepkiler: yılgör
yılgör,
derşanın dediği doğru ,düz etap, bostancıdan toplam 64 km kadıköyden etap olursa 16 km ora 80 km eder evet düz yol kaynarcadan sonra hafif bi meyil vardır ,pendik kurtköy sapağından yukarı devam edilir ama paralı tercihli yola gelmeden sağa dönerek aynı istikametten geriye yol alınır..şimdi bu etabı molasız almak lazım durmadan basma olayı ilk 20 dakika ısınma periyodu dönüşe atak yapmaya güç kalmalı her vakit o yolda poyraz olur giderken duvar olur ama dönüşte adamı bi güzel iter ama sahil yoluna gelince yandan vurur lodosda durum ters olur dönüş işkence olur..
kadıköy 100 artı polinez olur o da kadıköyden direk üsküdar ordan direk beykoz beykozdan riva yoluna rivaya gelmeden ömerliden giriş ve polineze devam ederek rampa alınır ve direk polinezden çıkarak çavuşbaşı sapağından dudulluya dönülür ordan gümrük ve bostancıdan kadıköy 100 artısı demek..

@Barış Güney

barış yılgör 100 artılara geçmekte istiyor ama önce 80 leri bi devirsin yüksek tempo no mola ile...

@Kudret Kurtcebe

ah abi, desene aynı dertten muzdaribiz .. :) neyse abi ben yatayım sabah antreman var, uykumuzu alalım.. iyi geceler Kudret abi..

abi ben dün akşam beykoza doğru bastım abi 28 e alışıyorum çok süratli oldu

@bahtiyar közen

bahtiyar bi bildiğim varki hep söylüyorum hiç bir zaman 26 ile 200 km ler çekilmez bu işin rajonu 28 dir ve saykodur neden çünki bu ülkenin yolları patagonyadan daha kötü onun için sayko kros yol bisikleti ha isteyen amortisörlüsünü alır ama ağırlık tabi...scott saykolarda amortisör yok ,diş sayısı en büyük 46 ,bu gün tekerleri takdım overdriver maxxis arazi tekeri 1.32 dişli ama çok büyük değil...stabilizede iyi bu teker saat 17.00 de bisikleti dışarı çıkartacağım ama binmeyeceğim benzinci çok yakın hava basacağım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş basamaklardan çok dikkatli ineceğim artık..

merdivenlere dikkat lastikleri yeniledin abi hayırlı olsun açın yolları 28 saykocular geliyor

kudret abi eski jantları sen koysana 2 ele ben beceremedim
dış lastik:cst traveller
jant çember:vuelta
göbekler:shimano doere

Tavsiyeler uyucam terşekkür ederim herkese.

bu sabah kaynarcaya kadar gidip yolun devamına baktım.
bir resim hazırladım bu yolu kullanmak doğrumu
https://www.bisikletforum.com/f/19/sabihagokcenyol.jpg/

bana tehlikeli geldi devam edemedim. bilmediğim içinde geri döndüm ilk üst geçitten :)

Yada havaalanı 1.kavşağından havaalanı iç yoluna sapıp mı devam edilir?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri