Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
resimler için erkan benden hızlı davrandı kudret abi bisiklet roket oldu görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
26 janttan 28 janta mı? Çıkardınız bisikleti???Benim Geotech Race de 28 jant olurmu acaba????

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
bahtiyar hayırlı olsun, çok şık olmuş.. artık kimse tutamaz seni gibime geliyor.. (ben 26 ile de tutamıyodum ya neyse) :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen

mükemmel......şimdi bahtiyar dikkat et gidon yukarda bunu ne yapacağız amortisörü atacağız ve yarış çatalı takacağız bunu taksite bağlamaca olursa, 200 lira aliminyum..bisiklet hafifleyecek evet diskler kalacak bu gün fuji emre ile konuştum cervelo kadro getirtti yeşilde idim dehşet kadro 3500 dolar sadece kadrosu sıfırı evet bana dediği şu ,saykolarda diskler daha emniyetli dedi, v frenler sakat dedi stabilizede ,erkan sen bayağı harikalar yarattın o bisiklet ile stabilize yollarda ..biz konuşmayız sahada var oluruz altlarında milyonluk aletler olan bazı saykocu arkadaşları ne hikmet ise sokamadık bıçkıderelere bisiklet tablo değildir ve evimizin duvarına asılmaz bu karbonun canına okudum ben, 4 senede çizilmedik yeri kalmadı ve nikalajlar döküldü bisikletin hakkı en zor mekanlarda verilir ve verdikte ......

@Soner Kanar

soner senin bisiklet midyum mu çünki midyum kadrolarda olurmu bilmiyorum benim bisiklet ve bahtiyarın bisikleti large kadro ve 28 oldu tabi ..

@bahtiyar közen

evet bisiklet farkettirecek 28 demek hız demek artık 26 traktör hammallığı bitmiştir sıra kimde ogünde ve ozanda..

@Soner Kanar
ben kudret abinin jantları benim bisiklete taktım oldu denemek lazım

kudret abi çatalıda değişmek gerekiyor sıra onada gelecek

@bahtiyar közen

şu durumda eğilme şansın yok direk rüzgarı önden yersin ve uzun mesafelerde yorulursun yarış çatalı takılınca eğilme şansın var ve bisiklet aşağı doğru inecek, amortisörün asfalt yollarda ve stabilizede işi olmaz, dağ bisikleti dağda sert zeminde binmek için onun için amortisörü var ....evet cyclocros ihtilali başladı..bu devrimi yaptık....bahtiyar senin eksiklerin bi adet yarış çatalı teker doğru teker....overdriver 1.32 ,yarış gidonu stabilize yollarda kullanım konforu açısından biraz daha riskli olmakta mtb gidonu daha emniyetli...erkanın eksiği tekerinde yalnız 1.32 teker onun kadroya olurmu ve arkadan sığarmı....

çalışma disiplini ve etaplar.....

anadolu yakada iki ağır ikide ağır olmayan 100 artı km lerimiz var..şile ve bıçkıdere ...ağır etap antreman güzergahımız...şile 180 e denk bıçkıdere 160 a denk... ..bu çalışmalarda hava koşullarına takılıyor malesef geçen sene kış üzerimizden silindir gibi geçti ...sıcaklarda uzun mesafelerde yüksek tempo son derece sıvı kaybına ve kalori kaybına sebebiyet vermekte haziran temmuz ve ağustos aylarında artık uzun mesafeler olmayacak eylülde sezon başlar ama kısa mesafe , ekimde ağırlar arkasından gelir bi tane yeter ekimde ...
kasım -aralık-ocak-şubat- mart ayları havanın insafına kaldık tek pazar var o pazarada her zaman iyi hava denk gelmiyor malesef...nisan-mayıs ağır turlar olur ....

bir ay sonra turlara devam kudret abi

bu gün dikkatimi bi şey çekti..eurosportta proların bi hareketi oldu etap bismillah rampa ile başladı 150 km lik etap adamlar rampaları 20 tempo ile çıktılar dehşet bi tempo bayağı dik rampaları bu tempo ile almak gerçekten zor..işin başından enerji barları çakanları gördüm ,ve yükseldikçe yerler ıslak olmaya başladı en yukarda sis var idi ve inişte sis var idi ve yerler ıslak idi virajlara çok yavaş girdiler çünki hiç bi şey görünmüyor idi...yarışları sevmem ama teknik hareketler benim için önemli aynılarını sahada uygulamaca çünki..

@Kudret Kurtcebe
kudret abi bahtiyar abinin jantı denedim olmadı lastikler kadroya değiyor ancak 700c28 olur

kudret abi aklım karıştı disk fren mi v fren mi daha iyi disk fren dersen salcanoyu alırım

@Erkan Közen

erkan sen kendi bisikletinemi jantı yaptın gerek yok erkan sen sadece lastik değiştireceksin 1.32 teker senin kadroya galba olmayacak ama nasılsa sen alıştın stabilize yollara ama konfor açısından sayko tabi artık sen kendi bisikletinle ve 28 hacme devam el mahkum ilerde para biriktirmece ve bi adet sayko kapmaca..

@Erkan Közen

disk fren sağlam erkan v frenler tecrübe gerektirmekte stabilizede ama sen artık piştin v frenli alsanda onuda evelallah yaparsın anadolu yakada asfaltta fazla takılmayan stabilizeye yolu süren tek adamsın evet bıçkıdereye çok adam gitmiyor özellikle yol bisikleti olanlar..

bu forumda gerçekten cyclo cross kullanan yok ...mtb ci 26 cı çok ve yol bisikleti olanlar marjinal kalmış ama biz hepten marjinal kaldık yahu ;)
evet artık işimiz iş bizim güzergahlar önce asfalt ile başlar ama sonra adamı ikiye bölen stabilize yollar ile devam eder bu yol güzergahının kralı cyclo kros yol 28 jant bisikletlerdir bu tarz istanbulda tekdir ve bizde tek- iz örneğimiz yok bizim ....

bisikleti bugün denedim süper olmuş ama dengeye dikkat lastik inceldi hızlı makina oldu

@bahtiyar közen

bahtiyar ömerli inişinde artık kanat takarsın orayı biliyorsun 5 km iniş...dediğim gibi tek sorun gidon yüksek bu da amortisör yüzünden amortisör gidince aynen eğilme şansın var..inişlerde sürat almak için öne çok yatmak ayrıca dizleri birbirine yaklaştırmak o vakit dahada süratlenmece ...evet benim arka tarafa mekanik disk fren sistemi bedavaya gelecek artık süratli ineceğim bende...tek fren ile kontrollü iniyorduk ve km yi düşürüyordum ..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri