Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
abi bugün kar var istanbulda bu sene kış çetin geçiyor kudret abi hafta sonu havanın durumuna göre sahilde tur atarım

Scudo
@bahtiyar közen

evet yerler ıslak bu gün, ayrıca hafif serpiştirmeye başladı pazara şimdilik hava açık ama zemine bakar durum,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi
selam
okurken heyecanladım dogrusu. umarım havalar en kısa surede musade eder ve antreman yapma olasılıgı buluruz. pazar gunu gorusmek uzere ( hava müsadeli )

evet oğuzhan,pedallar konuşacak ve biz sahaların tozunu atacağız,,,,

@Kudret Kurtcebe

abi ,
şimdi kemalle konusuyordum MSNden gıttıgınız yerlerın fotolarını gonderdı. supperler ya nerelere gıtmıssınız ole. yazın oralardayız inş.

@CAVOGUZHAN

kemal ile polinez yapmıştık yalnış hatırlamıyorsam sapanca taraflarına gidildi,artı poyraz var ,riva var, kılıçkaya en güzel tur idi yalnız artık oraya gidiş araç ile olur anca ,,,fakat pek artık araç olayına girmek istemiyorum teker çıkarmak hoşuma gitmiyor,,24 mart cumartesi araç ile çanakkaleye gideceğiz gerçi ama senede bi kerecik olsun diyorum,,,,

(link)

evet 19 şubat güneşli yalnız yerler ıslak olursa yatarız,,,26 şubat ise yağışlı malesef,bu şubat ayında sadece 12 şubatta 50 km lik bi antreman çalışması oldu,hiç yoktan iyidir diyerek yola devam, düz yolda antremandan kaçınıyoruz başıbüyük ve kayışdağı rampaları ve üzerine dragosun duvar rampasını göğüsledik,aynı yerde bir kez daha yaparsak bu sefer dönüş aynı yer olur hatırı sayılır rampaları alırız,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi selam
ok verirsen gelirim ancak pazar gunune kadar gerek yagmur gereksede kar var ve yerler cok muhtemel ıslak olacaktır. izleyecegımız rotayı dusunursek yerlerın ıslak olamaması ımkansız hatta belkı bu sefer basıbuyukte yollardaki karlar bıle erımemıs olabılır. haberleselım

@CAVOGUZHAN

evet muhtemelen yüksek yerlerde yerler ıslaktır ,garipçe bile olsa oralarda kar bile vardır orman içinde ve yollar ıslaktır ,polinez içinde aynı, geriye sahil yolları kalıyor o da düz yollar ,rampasız yaşammı olur yahu,,,,:D

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi
haklısın abi, ayrıca sehrın keskemekeslıgınden cıkamadıgımız gıbı pazar gunu tam ortasına dusmus oluyoruz sahilde. sen haber verırsın abı ama dedıgım gıbı yerlerın kuru olma ıhtımalı cok dusuk.

eski dosyaları karıştırdım eski dostları hatırladım,,,

1- korsan hasan-----rahatsızlığı üzücü oldu,,,,,
2- sado----gerçi artık yok,,,
3- semir karabulut,,,,,karabatak gene kayboldu,,,,
4- vural bolat ------sağlam bi adamdı ama oda kayıplara karıştı,,,,
5- kenan arpaç ------tamamıyle kayıp---- son motor olayına girdi,,,,
6- dapoet- alper,,,,,sıkı basan bi arkadaş idi ama çok uzun zamandır yok,,,,

yeni dostlar

1- bahtiyar
2- erkan,,,,,
3- kubilay
4- oğuzhan,,,,,

bugsbunny-ogün ve çağatay bey demirbaş zati,,,,,

yalnız osman,burak,ozan,emir,ve yılmazın antremanlardan kopması üzücü,,,gerçi yılmaz ferdi çalışma yapmakta konaklamalı seviyor bu tarza yatkın,,ekrem iyi bi sürücü idi ama yurtdışına gidecek bizden kopacak adem sönmezin tarzı gezi ve performans olarak görülmekte bu aralar o da yok,,,,ve adem dualı burdan koptu iyice,,,,

kudret abi ben turcu olacam gibi :) , nisanda 1100 km lik akdeniz turu planım var ondan önce tekirdağda da bi kaç yerde birgün konaklamalı planlar var, edirne planı var.Çanakkale yapacaz uni ile. Ben kendimi akdeniz turuma hazırlıyorum bıçkıdere antremanlarına gelirim güzel olur benim için.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@yilmaz kaynak

yılmaz biliyorsun anadolu performansın kitabında işkembe turları yoktur biz alın teri ile adam gibi spor yaparak bisikletin hakkını bisiklete veririz bi takım kişiler felanca filanca adında bisiklet grupları olarak face de örgütlenmiş ve listelerine baktığında bisiklet sporu ile ilgili olmayan kişiler olduğunu
görürsün, biliyorsun facede gene yokum orda duvarımda yazılanları herkez okuyor
ne yazıyor, face koyunların yeridir yazıyor, face ingilizce yüz anlamında insanlar aynada suratlarına bakmaktan korkar ama bu korkularından arınmak için facede duvar oluşturmuşlar ve yalnızlıklarını gideriyorlar başka insanların süslü sözlerini kopyala yapıştır yapıyorlar ve altına bakıyorsun felanca beğenmiş filanca beğenmiş face in en iyi tarafı istediğini yasaklıyorsun orda sadece osman,çağatay bey ozan sen erkan ve bahtiyar var burak kendini eklemiş ama artık orda sadece duvardaki face e karşı olan düşüncelerim var herkeze istek gönderiyorum beni kabul edenler o yazıları okuyorlar kafalarında inşallah şimşekler çakar face budalalığını bırakırlar,,,, face de bulunmam sadece orayı yıkmak içindir,,,,face yıkıldığı an insanlar kendine gelecek bu uyuşturucu mikrobundan kurtulacaklar,,,,face book uyuşturur insanı otomatlaştırır bilgisayar başına kilitler şiddetle bu duruma karşıyım insanlar anca yüz yüze konuşarak dost olurlar yalan ve sahtekarlığın sanal uzantısı face dir

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397548_325562834142964_100000677512973_1063988_2146127433_n.jpg

evet,,,,,

1- bostancı-maşukiye- kartepe otel- suadiye-rahmiye- gölcük -topçular-yalova----toplam 200 km dir feribota binersek -ne kadar sevmesemde çünki 10 km lik gebze -tuzla arası emniyet şeridi yoktur dönüşte, gidişte sorun değil ama yolun dönüşü sakattır aynı yerden ,,pendikten 18 km bostancı--toplam 218 km dir herkez geldiği yeri eklerse hesap dahada çıkar,

abi bisikletten neden erken kopuyor arkadaşlar halbuki bisiklet sevdası ölene kadar sürmeli,kudret abi sıralama yaptığın 6 arkadaşın bir an önce turlara dönmesini bekliyoruz

tüm kalbimle sana katılıyorum bende fazla faceye takılmıyorum

@bahtiyar közen

bahtiyar garip bi nesil var kopyala yapıştır 70 lerde kitap okurdum her konuda kitapları okudum kendi ülkemin tarihi ile ilgili yansız olan kitapları okudum,astronomiden tut psikoloji,sosyoloji konuları ile haşır neşir olduk okuduğum her kitabı bi başkasına hediye ettim ,,,70 lerde internet nesli yoktu o nesil kaybetti çünki birbirini dinlemeyen körler sağırlar birbirini ağırlar gençliği vardı,,,,internetin zararlı tarafı yalnış ve kasıtlı olan siteler var biz bilgilenmek istiyorsak kütüphanelere baş vuracağız kitap okuma yerleri olmalı insanlar kütüphanelere giderek bedava kitap okumalılar,felsefe ile ilgilendik doğanın insan için olduğunu savunan insanların tarafında olmadık insan için doğanın olmadığına aksine
insanın doğanın bi parçası olduğuna inandık bu dünyanın taşını toprağını altını üstüne getirirseniz bunun açısını biz çekeriz ve nitekim çekmekteyiz fay hatları üzerine bina yaparsak bir saniyede herkez ölür, akıl derki doğayı tanı ona göre yerleşim alanı yap ve doğanın kılına zararı olmasın uygarlık bence anti doğacıdır sadece sele üstünde boş takılmak istemeyen bi insan olduğum için kitaplar benim en iyi dostum olmuştur,yalnız her okuduğum kitabın papağanlığını yapmadım yeri geldi yazarların görüşlerine katılmadım özellikle felsefe alanında en çok ilgi duyduğum alan felsefedir bu kainatta neden bulunduğum sorusuna hala cevap arıyorum zati kozmolojinin ağır felsefesine burda girersem forum şişebilir çok derin bi konu bu,,,,

6 arkadaşın bazıları hafta sonu bile çalışma yapmakta alper bunlardan biri ,,,,,,
kenan ise motora yöneldi,,,,,sado iş durumundan ötürü cumartesi akşamları gece geç çıkıyor iş dolayısiyle,korsan hasan ise en sevdiğim kadirşinast dost canlısı bi insandır ama süratli ve tempolu sürüşler için kalp sorunu devreye girebilir ritm bozukluğu sakıncalı bi durum,,,nitekim yüksek tansiyonu olan bi arkadaşı kaybettik
kişinin herhangi hastalığı olmayacak yüksek tansiyon artı kalp ritm bozukluğu sağlık sorunu olanlar asla ağır etaplarda var olamazlar bu onların sonu olur bu konuda doğruları söylemek lazım ,,,face e gelince ogünde yok orda zati erkanda pek uğramıyor oraya biz kendimizi duvarlarımızda aramayız duvarlarımızı yıktık ,kafada yıktık, zor olana soyunduk sele üstünde biz normal değiliz,,,,

@CAVOGUZHAN

oğuzhan kartepe için bostancıda saat 07.00 de buluşarak bıçkıdere etabına yöneleceğiz ilk 44 km durmadan gidilecek erkan ve bahtiyar ,çağatay bey ve ogün , ozan gelmiş idi durmadan tempo sürüş ile 44 km yi ki hatırı sayılır şile rampalarını alarak tam 2 saatte tamamladım bir saate indirmek güzel olurdu ama metabolizmamın sınırları kadar sürebilirim ,iş onla bitmiyor geriye 130 km etabın tamamı kalıyor bıçkıdereden sonra gelen rampalar ve aydosun rampaları şile rampalarından sonra gelmekte ,ekip 4 aralıkta bu 130 km lik etabı sekiz saate sığdırdı, ama 160 a denktir hesabı doğru yapacağız rampada harcanan kalori ne kadar düz yola bedel biliyoruzki rampa tırmanışları esastır,,,evet havalar ısınacak bizde bıçkıderede kartepe otele ısınacağız,,,,

@Kudret Kurtcebe

inş abi, sorun yok. yeterki havalar müsade etsin, sen organizasyonu yap ben ordayım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri