tayvandan karbonlar geliyor,gıantta ordan scott da ordan ikiside tayvan,yalnız gıant karbonlarda sorun yaşandı,ayrıca karbon kiloyu affetmez ,karbon kullanacak benim gibi 65 kilo olur ise sorun yaşamaz,limiti 80 kilodur ,
@MMH Kask takmayacağınızı söyleseydiniz size yardım etmezdim.Kask takmayacaksanız almayın piskelet miskelet gerek yok yürüyün veya araçla gidin ondada emniyet kemeri takın bari.Kaskın önemini anlamanız için kaza yapmanıza gerek yok.
@egebey3461 şimdi tabii markaya göre bu gerçekten iyimiş
@egebey3461 hemen uzun yola çıkmayı planlamıyorum ki şehir içinde daha önce çok bisiklet sürdüm yani uzun yola çıkarken tabii ki önlemlerimi alacağım şehir içinde yapacağım max km 1
Uzun tur yapaaksanız fatbike alın. Rahat edersiniz.
Mutlaka 15 kg üstünde olsun be kadar ağır olursa o kadar atik olur. 23mm Vittoria (herhangi bir model olur) tubeless lastikler ile çok rahat edersiniz.
Marka olarak da Colnago öneririm, Microshift setli olmasına özellikle dikkat edin.
@Mert E. elimde bir öbek marka oldu bu güzel karar vermesi zor olsa da, peki freni ne seçeceğim ben v fren istemiyorum disk istiyorum ama hidrolik filan dedi arkadaşlar @egebey3461@Kudret Kurtcebe
haşa kızma değil,emniyetini düşündüğüm için ,çünki tercihin yol olacak iseki bisiklet hızlı olacak ,düşme anında kafayı koruyamazsın,mtb içinde şarttır şehir biskleti içinde .