Scudo Sports

Amortisörlü yol bisikleti var mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@MMH

atılan mesajlar mosso demekte kullanan bilir ,kerim dostumda mosso yol aldı memnun

@MMH

mosso tercih et....

Şehir piskeleti bakın @MMH Bunları alırken kask,eldiven,dizlik vb. ürünlere paranızı ayırdınızmı?

@egebey3461

tayvandan karbonlar geliyor,gıantta ordan scott da ordan ikiside tayvan,yalnız gıant karbonlarda sorun yaşandı,ayrıca karbon kiloyu affetmez ,karbon kullanacak benim gibi 65 kilo olur ise sorun yaşamaz,limiti 80 kilodur ,

Öncelikle belirtiyim ben bu bisikletleri sürmem şehir bisikletleri kötü :D

Dosyalar

• city.png
    city.png
    39,6 KB · Okunma: 19
@MMH Kask takmayacağınızı söyleseydiniz size yardım etmezdim.Kask takmayacaksanız almayın piskelet miskelet gerek yok yürüyün veya araçla gidin ondada emniyet kemeri takın bari.Kaskın önemini anlamanız için kaza yapmanıza gerek yok.

@egebey3461 şimdi tabii markaya göre bu gerçekten iyimiş :)

@egebey3461 hemen uzun yola çıkmayı planlamıyorum ki şehir içinde daha önce çok bisiklet sürdüm yani uzun yola çıkarken tabii ki önlemlerimi alacağım şehir içinde yapacağım max km 1

@egebey3461

valla arkadaşımız kask takmaz ise yol bisikleti almasın....

Yazdıklariniza göre; Triban 500 tarzı giriş seviyesi yol bisikleti ya da cyclocross tavsiye ederim.

Uzun tur yapaaksanız fatbike alın. Rahat edersiniz.

Mutlaka 15 kg üstünde olsun be kadar ağır olursa o kadar atik olur. 23mm Vittoria (herhangi bir model olur) tubeless lastikler ile çok rahat edersiniz.

Marka olarak da Colnago öneririm, Microshift setli olmasına özellikle dikkat edin.

Su kafesi de Elite marka olsun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MMH
@Mert E. elimde bir öbek marka oldu bu güzel karar vermesi zor olsa da, peki freni ne seçeceğim ben v fren istemiyorum disk istiyorum ama hidrolik filan dedi arkadaşlar @egebey3461 @Kudret Kurtcebe

@egebey3461

Allah acil şifalar versin

@MMH

haşa kızma değil,emniyetini düşündüğüm için ,çünki tercihin yol olacak iseki bisiklet hızlı olacak ,düşme anında kafayı koruyamazsın,mtb içinde şarttır şehir biskleti içinde .

V-Fren belki olur Hidrolik kesin olur ama Mekanik (Telli) disk asla tercih etme çok kötü bir sistem.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri